kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 60.722
Pa sad 49 % od tri strane u ratu i nije bas "izgubili"И јуначки изгинули и опет изгубили.
Нажалост.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sad 49 % od tri strane u ratu i nije bas "izgubili"И јуначки изгинули и опет изгубили.
Нажалост.
Srbiji su najveća pretnja Hrvatska, Bugarska i Šiptari.
@хан Ацо opet foliraš? Pročitaj šta ovde pišeš:Bugarska?!Otkud to?
Mi sanjamo o Sanstefanskoj Bugarskoj.Sta se tice SFRJ,mi smo bili Amerika za vas za vreme komunizma![]()
Ti si u velika zabluda,Bugari imaju superiorni odnos prema Srbijom.
Ali i nesto manje od toga bih prihvatio
![]()
То је баш покварено. Ако желиш рат и гураш ту причу, онда изађи на црту, буди доследан. То не волим. Ја сам за рат, али ћу да седим на лежаљци и бодрим друге да гину.Naravno
Ne.Душаново Царство?
Lešnik-orešnik.Dovoljan je ruski lešnik.![]()
Па јел победа предати територију коју си крваво платио, и још бити натеран у заједницу са особама које те мрзе?Pa sad 49 % od tri strane u ratu i nije bas "izgubili"
Pa to je on. Takav mu citav sistemТо је баш покварено. Ако желиш рат и гураш ту причу, онда изађи на црту, буди доследан. То не волим. Ја сам за рат, али ћу да седим на лежаљци и бодрим друге да гину.
Rekao bih da su i u Ukrajini tako mislili, i to baš dok su BoJo, Bajden & Co. hrabrili Zelenog…
Gde će i koga će da gadjaju, i zbog koga?Dovoljan je ruski lešnik.![]()
Kad si ti u pitanju nije baš jasno šta je zezanje a šta misliš ozbiljno…Pa sta?Zezamo se.
Prodao je slobo izdajnik sa 70 % kolko smo drzali na 49 %, uveo sankcije srpskoj 94teПа јел победа предати територију коју си крваво платио, и још бити натеран у заједницу са особама које те мрзе?
Ја сам ипак за да је било 51%, то би била победа, јер би Турци морали Србима да полажу рачуне и да Срби воде главну реч. Али комунизам је одрадио своје. Док се не отарасимо комунизма, титоизма, социјализма и југословенства, неће боље бити.Prodao je slobo izdajnik sa 70 % kolko smo drzali na 49 %, uveo sankcije srpskoj 94te
Nisu Srbi bili protiv zajednice. To govori i potpisan KUTIJEROV PLAN koji je umalo identičan dejtonu.
Protiv unitarije su Srbi bili protiv. Zbog koje je aljo povuko potpis na KUTIJEROV plan i uz nagovor amera pomislio doće do tog cilja
S obzirom na tri strane i da rep srpska ima 49% to je apsolutna vecina ako se gleda ko sta pojedinacno ima
ma jokЈа сам ипак за да је било 51%, то би била победа, јер би Турци морали Србима да полажу рачуне и да Срби воде главну реч.
to stojiАли комунизам је одрадио своје. Док се не отарасимо комунизма, титоизма, социјализма и југословенства, неће боље бити.
Љиљани су наши. Њихов је полумесецma jok
oni sa hrvatima neka vide kolko imaju
zato i rade na svojatanju uz toboz multi kulti mantri. da vfemenom shebu hrvate u federaciji kao sto i jesu po pitanju izbora HRVATSKOG PREDSTAVNIKA U PREDSEDNISTVU pa im muslimani biraju predstavnika sto je apsolutno nenormalno. tim promenama zakona misle da ce i srspku tako prisvojatati
musliman ice cini mi se zbog tog bezobrazluka na kraj uda se opasno cesu...ali sami su krivi zbog tog svojatanja i promena ustava kako njima odgovara.
to stoji
za bosnjake ne brinem. znam sta mi je ocekivati od njih. samo da mi budemo jedinstveni.
kada skinemo izdajnicki titoisticki sistem, onda cemo i otvoreniej stati uz srpsku i kao jedan od garanta dejtona stati bosnjacima na put kod svakog pokusaja da taj dejton poniste izokrenu i izmanipulisu novi zakon kojim bi kao i hrvate preveslali i nas srbe...
bolje bi ljiljanima bilo da se smire. jer kod hrvata i srba u bosni su na tankoj liniji...
Njega jedino zanima bar Sanstefanska Bugarska ili još veća, ono o Srbiji i RS je stavio samo radi foliranja.Душаново Царство?
bozuri su nasiЉиљани су наши. Њихов је полумесец![]()
Твртко је имао љиљане? Зар не?bozuri su nasi
Гдjе цвијетају божури, прво српско цвијеће,
ту љиљани никада процвијетати неће
Mislim da je OK da se zezamo sa bugarskih i srpskih nacionalni mitovi.Kad si ti u pitanju nije baš jasno šta je zezanje a šta misliš ozbiljno…
Које нације?Mislim da je OK da se zezamo sa bugarskih i srpskih nacionalni mitovi.
Ali je stvarno da sam ja veliki nacionalista.
Nije tako,nemam nista protiv ujedinjenije Srbije i Srpske.To bi bilo prirodna stvar.Njega jedino zanima bar Sanstefanska Bugarska ili još veća, ono o Srbiji i RS je stavio samo radi foliranja.
Ako stvarno tako misliš…Nije tako,nemam nista protiv ujedinjenije Srbije i Srpske.To bi bilo prirodna stvar.
И Македоније, ЦГ, и све доле до севера Албаније.Nije tako,nemam nista protiv ujedinjenije Srbije i Srpske.To bi bilo prirodna stvar.
Bugarske naravno.Velika je cast i ponos biti Bugarin.Које нације?