Treba li Srbiji taktičko nuklearno oružje?

Treba li Srbiji taktičko nuklearno oružje?

• Da

glasova: 25 55,6%
  • Ne

glasova: 20 44,4%
  • Nisam siguran

glasova: 1 2,2%
  • Možda u busućnosti

glasova: 1 2,2%

• Ukupno glasova
    45
Srbiji su najveća pretnja Hrvatska, Bugarska i Šiptari.
Bugarska?!Otkud to?
@хан Ацо opet foliraš? Pročitaj šta ovde pišeš:

Mi sanjamo o Sanstefanskoj Bugarskoj.Sta se tice SFRJ,mi smo bili Amerika za vas za vreme komunizma ;)
Ti si u velika zabluda,Bugari imaju superiorni odnos prema Srbijom.
:ok:
Ali i nesto manje od toga bih prihvatio
1196px-Bulgarian-Exarchate-1870-1913.jpg

Pa sad 49 % od tri strane u ratu i nije bas "izgubili"
Па јел победа предати територију коју си крваво платио, и још бити натеран у заједницу са особама које те мрзе?
Победа би била република српска+Крајина у оквиру нове мање државе. За уједињење са Србијом није журба, али би било 1000 пута изводљивије него што је сад.

То је баш покварено. Ако желиш рат и гураш ту причу, онда изађи на црту, буди доследан. То не волим. Ја сам за рат, али ћу да седим на лежаљци и бодрим друге да гину.
Pa to je on. Takav mu citav sistem
Izdajnicki

Sad bi voleli gurnuti srbe u rat kako bi unistili rs. toboz brane je

Naravno on ce biti daleko grickati kokice i trositi lovu koju je zaradio na tome

Па јел победа предати територију коју си крваво платио, и још бити натеран у заједницу са особама које те мрзе?
Prodao je slobo izdajnik sa 70 % kolko smo drzali na 49 %, uveo sankcije srpskoj 94te

Nisu Srbi bili protiv zajednice. To govori i potpisan KUTIJEROV PLAN koji je umalo identičan dejtonu.

Protiv unitarije su Srbi bili protiv. Zbog koje je aljo povuko potpis na KUTIJEROV plan i uz nagovor amera pomislio doće do tog cilja

S obzirom na tri strane i da rep srpska ima 49% to je apsolutna vecina ako se gleda ko sta pojedinacno ima

Prodao je slobo izdajnik sa 70 % kolko smo drzali na 49 %, uveo sankcije srpskoj 94te

Nisu Srbi bili protiv zajednice. To govori i potpisan KUTIJEROV PLAN koji je umalo identičan dejtonu.

Protiv unitarije su Srbi bili protiv. Zbog koje je aljo povuko potpis na KUTIJEROV plan i uz nagovor amera pomislio doće do tog cilja

S obzirom na tri strane i da rep srpska ima 49% to je apsolutna vecina ako se gleda ko sta pojedinacno ima
Ја сам ипак за да је било 51%, то би била победа, јер би Турци морали Србима да полажу рачуне и да Срби воде главну реч. Али комунизам је одрадио своје. Док се не отарасимо комунизма, титоизма, социјализма и југословенства, неће боље бити.

Ја сам ипак за да је било 51%, то би била победа, јер би Турци морали Србима да полажу рачуне и да Срби воде главну реч.
ma jok
oni sa hrvatima neka vide kolko imaju

zato i rade na svojatanju uz toboz multi kulti mantri. da vfemenom shebu hrvate u federaciji kao sto i jesu po pitanju izbora HRVATSKOG PREDSTAVNIKA U PREDSEDNISTVU pa im muslimani biraju predstavnika sto je apsolutno nenormalno. tim promenama zakona misle da ce i srspku tako prisvojatati

musliman ice cini mi se zbog tog bezobrazluka na kraj uda se opasno cesu...ali sami su krivi zbog tog svojatanja i promena ustava kako njima odgovara.

Али комунизам је одрадио своје. Док се не отарасимо комунизма, титоизма, социјализма и југословенства, неће боље бити.
to stoji

za bosnjake ne brinem. znam sta mi je ocekivati od njih. samo da mi budemo jedinstveni.

kada skinemo izdajnicki titoisticki sistem, onda cemo i otvoreniej stati uz srpsku i kao jedan od garanta dejtona stati bosnjacima na put kod svakog pokusaja da taj dejton poniste izokrenu i izmanipulisu novi zakon kojim bi kao i hrvate preveslali i nas srbe...

bolje bi ljiljanima bilo da se smire. jer kod hrvata i srba u bosni su na tankoj liniji...

ma jok
oni sa hrvatima neka vide kolko imaju

zato i rade na svojatanju uz toboz multi kulti mantri. da vfemenom shebu hrvate u federaciji kao sto i jesu po pitanju izbora HRVATSKOG PREDSTAVNIKA U PREDSEDNISTVU pa im muslimani biraju predstavnika sto je apsolutno nenormalno. tim promenama zakona misle da ce i srspku tako prisvojatati

musliman ice cini mi se zbog tog bezobrazluka na kraj uda se opasno cesu...ali sami su krivi zbog tog svojatanja i promena ustava kako njima odgovara.

to stoji

za bosnjake ne brinem. znam sta mi je ocekivati od njih. samo da mi budemo jedinstveni.

kada skinemo izdajnicki titoisticki sistem, onda cemo i otvoreniej stati uz srpsku i kao jedan od garanta dejtona stati bosnjacima na put kod svakog pokusaja da taj dejton poniste izokrenu i izmanipulisu novi zakon kojim bi kao i hrvate preveslali i nas srbe...

bolje bi ljiljanima bilo da se smire. jer kod hrvata i srba u bosni su na tankoj liniji...
Љиљани су наши. Њихов је полумесец :D

Back