Treba li Srbiji taktičko nuklearno oružje?

Treba li Srbiji taktičko nuklearno oružje?

• Da

glasova: 25 55,6%
  • Ne

glasova: 20 44,4%
  • Nisam siguran

glasova: 1 2,2%
  • Možda u busućnosti

glasova: 1 2,2%

• Ukupno glasova
    45
Kad su napali Srbiju pa su agresori? Srbiji je najveća pretnja Srbija. Ove pobrojane boli uvo za Srbiju, gledaju ljudi svoj razvoj dok jedino Srbija mašta o ratovima i revanšizmu. A nije Iskander nešto mnogo odbranio ni Jermeniju ako ćemo iskreno jer batina ima dva kraja.
CEFC2067-E817-4E5E-9C25-3660AF15BE6D.jpeg

Albanci već imaju Kosmet jedno 30 godina, a ako žele delove BJRM i CG neka se to dogovore sa njima. To su ipak suverene zemlje. Zašto bi Srbija branila Crnu Goru u kojoj ti psuju majku Srpsku kad odeš na more?

Ma da, kako da ne.

Nije se desilo. Ne postoji takva tema u bugarskim medijima. 99% Bugara nisu ni čuli za zapadne pokrajine.
Nije se desilo. Ne postoji takva tema u bugarskim medijima. 99% Bugara nisu ni čuli za zapadne pokrajine.
Opet ti sa svojim foliranjem? “Zabrinuti Srbin” koji se tako dobro razume u srpsko-bugarske odnose da zna i da Bugarska “nikad nije napala Srbiju”.

2C54FFF6-A81F-43B5-BD3E-6FE62D0BE92F.jpeg

ko da opstaje?
nacije, narodi, kultura, drzava, zastave, himne, grbovi, istorija, nacionalizam.. sve je ispiranje mozga jos od malih nogu,
na silu nametnutno da bi raja ginula a samoproglasheni vladari da zive na teretu iste raje!

da "samoproglasheni", raji ne daju ni vladara da bira, ni shta ce da radi.. donose zakone protiv raje..
gori su od italijanske mafije!

svaki mesec usvajaju nove dadzbine kojima terete obicnog coveka koji pokusava da pronadje put iz njihovog lavirinta!

josh nuklearno oruzje da raja vishe gine - jer automatsko oruzje nema dovoljnog efekta
Koja filozifija…

Šta mislite? Treba li Srbiji taktičko nuklearno oružje?
Ако је Република Српска у опасности онда ДА.
У супротном можемо да направимо договор о неутралности и ненападању са НАТО и евентуално благој подршци НАТО војсци кроз продају оружја и безбедносној сарадњи.
Ето да будем и ја натофил макар тренутно.

Ако је Република Српска у опасности онда ДА.
У супротном можемо да направимо договор о неутралности и ненападању са НАТО и евентуално благој подршци НАТО војсци кроз продају оружја и безбедносној сарадњи.
Ето да будем и ја натофил макар тренутно.
Dogovori i ugovori o nenapadanju, kao što su pred oba svetska rata imale Belgija (doduše samo pred prvi) i Holandija (napadnuta tek za vreme drugog) sa Nemačkom?

Srbija je vojno neutralna i suverena zemlja i šta ima ko da joj ograničava. A šta znaš da iz Kine nije došla koja raketa sa nuklearnom glavom za FK koji može da ispaljuje rakete i na zemaljske ciljeve.
Srbija se ne smije i ne može opskrbiti nuklearnim oružjem. Svaki pokušaj doveo bi do bombardiranja Srbije od strane NATO-a.

Тренутно није дозвољено али ко зна...
Наравно да нам треба нуклеарно наоружање за одвраћање Нато пакта од даљих напада на Србе по Балкану, треба нам и треба нам што пре, а зна се са ким мора да будемо у чврстом савезу не би ли то и добили тако да је редослед потеза јасан...
Nitko iz istočnog bloka ne bi Srbiji dao nuklearno naoružanje. O zapadnom da ne govorimo.

Šta mislite? Treba li Srbiji taktičko nuklearno oružje?
Nama treba nacionalni ideal i cilj,da znamo zasta se borimo.Mi nemamo Vojsku,razumite to prvo,u slucaju ne daj Boze nekog sukoba,mi nemamo rezerve,ono
malo sto je ostalo od nazovi Vojske,pitanje je koliko je sposobno prvenstveno mentalno i fizicki za oruzani sukob.Zamisli situaciju,napadnu nas sa tri strane,
Siptari,Hrvati i Bugari,moguce i Siptari iz Makedonije,moguce i Madjari,bez obzira sto imamo sporazum sa njim,ai ko zna sta pise u njemu,mi skupimo max
40-50000 ljudi...i sta da radimo??
Da bi imali TNO malog radijusa,da ne bi sprzili sami sebe,treba da imas izuzetno skolovan kadar,jel ga imamo?
Odgovor je nemamo i sta nam vredi?

Nama treba nacionalni ideal i cilj,da znamo zasta se borimo.Mi nemamo Vojsku,razumite to prvo,u slucaju ne daj Boze nekog sukoba,mi nemamo rezerve,ono
malo sto je ostalo od nazovi Vojske,pitanje je koliko je sposobno prvenstveno mentalno i fizicki za oruzani sukob.Zamisli situaciju,napadnu nas sa tri strane,
Siptari,Hrvati i Bugari,moguce i Siptari iz Makedonije,moguce i Madjari,bez obzira sto imamo sporazum sa njim,ai ko zna sta pise u njemu,mi skupimo max
40-50000 ljudi...i sta da radimo??
Da bi imali TNO malog radijusa,da ne bi sprzili sami sebe,treba da imas izuzetno skolovan kadar,jel ga imamo?
Odgovor je nemamo i sta nam vredi?
Bas sam otvorio temu na tu temu.
https://forum.krstarica.com/threads/srpska-vojska-papirni-tigar-mitomanije.1038942/

Back