Treba li Srbiji taktičko nuklearno oružje?

Treba li Srbiji taktičko nuklearno oružje?

• Da

glasova: 25 55,6%
  • Ne

glasova: 20 44,4%
  • Nisam siguran

glasova: 1 2,2%
  • Možda u busućnosti

glasova: 1 2,2%

• Ukupno glasova
    45
Nama treba nacionalni ideal i cilj,da znamo zasta se borimo.Mi nemamo Vojsku,razumite to prvo,u slucaju ne daj Boze nekog sukoba,mi nemamo rezerve,ono
malo sto je ostalo od nazovi Vojske,pitanje je koliko je sposobno prvenstveno mentalno i fizicki za oruzani sukob.Zamisli situaciju,napadnu nas sa tri strane,
Siptari,Hrvati i Bugari,moguce i Siptari iz Makedonije,moguce i Madjari,bez obzira sto imamo sporazum sa njim,ai ko zna sta pise u njemu,mi skupimo max
40-50000 ljudi...i sta da radimo??
Da bi imali TNO malog radijusa,da ne bi sprzili sami sebe,treba da imas izuzetno skolovan kadar,jel ga imamo?
Odgovor je nemamo i sta nam vredi?
Kako bi smo to “spržili sami sebe”? Valjda imaš u vidu nešto snage stotina gigatona? Naravno nešto manje, mase 250-1000kg.

Dogovori i ugovori o nenapadanju, kao što su pred oba svetska rata imale Belgija (doduše samo pred prvi) i Holandija (napadnuta tek za vreme drugog) sa Nemačkom?
Већ 25 година нисмо нападнути. Међутим по процени Ивана Вукадиновића чији текст сам поставио РС ће бити под нападом.

Ratovaće ko bude morao, tj ko bude napadnut: Takvi argumenti su se inače slušali pred Drugi svetski rat.

:lol:

JaštaĆe

IMG_8016.jpeg

IMG_8015.jpeg

Back