markons82
Elita
- Poruka
- 21.313
U svakom slucaju si izjavila glupostgrešiš, nepušač sam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U svakom slucaju si izjavila glupostgrešiš, nepušač sam
Kako se bre razbacujete tim brojkama, 150 000?Odakle ti bre to, ko je to objavio, gde, kad? Jok, 150 miliona umre...

Moja deca ne borave u prostorijama gde ima duvanskog dima. Ne kažem ja da duvanski dim ne šteti, samo me zanima kako neki ljudi na nekim forumima ladno isuču neku brojku naduvanu ko od šale, ej kao 150 000,imam neki merodavan izvor i to.Nije tesko pronaci brojke
Nego jel si ti pusac i svaki dan duvas detetu dim u lice ( ako imas decu )?
Moja deca ne borave u prostorijama gde ima duvanskog dima. Ne kažem ja da duvanski dim ne šteti, samo me zanima kako neki ljudi na nekim forumima ladno isuču neku brojku naduvanu ko od šale, ej kao 150 000,imam neki merodavan izvor i to.
Kucaj Who passive smoking deathsMolim da mi pošalješ ovde ili objaviš gde je to i kad svetska zdravstvena organizacija objavila brojku od 150 000. Nisam muško, pogrešno pretpostavljaš
U autobus za debelu decu.Где ћеш да ставиш дебелу децу кад их узмеш родитељима?
Ne moram, kažeš u pitanju su deca?Kucaj Who passive smoking deaths
Šta?Ne moram, kažeš u pitanju su deca?
Predebeloj deci treba oduzeti slatkiše.
mislis da su samo slatkisi u pitanju ?Naravno da ne. Postoje deca koja zbog nekog stresa ili slicnog traze utehu u hrani(ne kazem da je to glavni uzrok gojaznosti vec da ima i toga) pa kako bi bilo jos ih odvojiti od roditelja. Treba roditeljima staviti do znanja da to nije normalno,da to nije samo faza,da se to nece promeniti ako oni nista ne preduzmu. Prosiriti svest koliko je zdrav zivot i treniranje bitno. Ali ne da im se oduzme dete...to je ogromna glupost.Treba li predebelu decu oduzeti roditeljima?
Šta šta? 150 000 dece umre? Ili 150 000 ljudi? Koji borave u zadimljenim prostorijama.
APSTRAKTNA tema.Naravno da ne. Postoje deca koja zbog nekog stresa ili slicnog traze utehu u hrani(ne kazem da je to glavni uzrok gojaznosti vec da ima i toga) pa kako bi bilo jos ih odvojiti od roditelja. Treba roditeljima staviti do znanja da to nije normalno,da to nije samo faza,da se to nece promeniti ako oni nista ne preduzmu. Prosiriti svest koliko je zdrav zivot i treniranje bitno. Ali ne da im se oduzme dete...to je ogromna glupost.
To sto ne razumes ne znaci da ne moze.Ne razumem kako dete moze biti pod stresom...
Well, lekari kažu da može..ogroman je porast i srčanih bolesti kod dece koje se pripisuju posledicama stresa.Ne razumem kako dete moze biti pod stresom...
Well, lekari kažu da može..ogroman je porast i srčanih bolesti kod dece koje se pripisuju posledicama stresa.
Šta šta? 150 000 dece umre? Ili 150 000 ljudi? Koji borave u zadimljenim prostorijama.
Stres nema veze sa tim da li je neko pametan. Znas li koliko ljudi imaju probleme u braku? Svakodnevne svadje uticu na decu i to im je stres. Znas li koliko je dece bez roditelja? To nije stres? Znas li koliko njih je u losoj finansijskoj situaciji? Koliko njih ima problema sa skolom,to je ogroman stres za svako dete. Postoje deca koja su zrtva nekog nasilja,nisi znao za to?A da sad su deca pametnija nego pre 30 godina, pa lakse rezonuju neke stvari. Cin su pametnija lakse padaju pod stresom. Lakse je biti glup.
Pa teško je razumeti. 150 000, godišnje.Ako sam napisao dece obda dece, šta je teško razumeti?
Golicanja?Deca sa genetskim predispozicijama za oboljenja hroničnog tipa će češće da ih dobiju ukoliko su izložena stresnim situacijama. Dermatološka oboljenja, psihološka oboljenja i slično tome. Poznato je i da od nerviranja zna da strada želudac.
Zato decu treba štititi od raznih gluposti i bahatosti naroda.
To može biti bilo šta, od svađe roditelja, do preglasne muzike, sve do petardi, pucnjave, zastrašivanja, golicanja, iznenadnih strahova, ugnjetavanja u obdaništu ili školi od strane svih koji se tada pronađu tamo, osećaj napuštanja od strane roditelja itd. Deca sve upijaju, i dobro, a i loše. A to se kasnije u životu prenese u deo ličnosti.
Drugim rečima, koža kao organ ne pravi razliku povodom toga kakav je stres u pitanju. Registruje da je stres. Nema veze sa racionalnošću deteta i rezonima o tome šta stariji ljudi rade. Ali deca svakako osećaju kada nešto nije u redu i lakše prave razliku između toga ko je dobar, a ko je loš po karakteru.