serija chernobil aktivna ha?
Da je samo Černobil.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
serija chernobil aktivna ha?
ni to ne mora da znachi
ja sam jela zrnevlje i povrce, one jedu neshto sasvim drugo
moja deca zenskog polaKoje one?
moja deca zenskog pola
nisam ja u pitanju, odgovorila sam ti na citat, mada ne znam zashto te je zanimalo na koga se odnosi, tj da li su deca mushkog ili zenskog polaPa nisi ti jedina na koje se one ugledaju, a nisam ni ja nigde napisao da će deca samo na roditelje da se ugledaju. Čitaj sa razumevanjem moje poruke. A ako ti nešto nije jasno slobodno pitaj. Ne ljutim se. Ovako bespotrebno ulazimo u diskusiju.
nisam ja u pitanju, odgovorila sam ti na citat, mada ne znam zashto te je zanimalo na koga se odnosi, tj da li su deca mushkog ili zenskog pola
i to je previshe od mene, ne pushtaj pipke po mojoj maloj porodici
Ne mislim, ali ako im oduzmeš i slatkiše i slaniše, onda postoji opasnost da prođu kao onaj cigin konj iz vica... ("ne znam šta mu bi, tek je naučio da ne jede ništa, i odma' posle toga umre...")mislis da su samo slatkisi u pitanju ?
Haha doziras, deca ne troše energiju, satima su iz PC... Zderu kao odrasli, jbt jel normalno da dete od 10 godina ima 90kg...Ne mislim, ali ako im oduzmeš i slatkiše i slaniše, onda postoji opasnost da prođu kao onaj cigin konj iz vica... ("ne znam šta mu bi, tek je naučio da ne jede ništa, i odma' posle toga umre...")
"Hemija" je u svakoj hrani. Laici često zaziru od "hemije", a sve što se dešava u kuhinji je hemija i fizika.a zamisli smog ko zna šta udišemo
a zamisli kakva hemija je u toj hrani
Sve se slažem, nego se malo zezam. Naravno, doziranje je ključno, i u ishrani i u piću i u svemu ostalom.Haha doziras, deca ne troše energiju, satima su iz PC... Zderu kao odrasli, jbt jel normalno da dete od 10 godina ima 90kg...
Bolest!
Kakvo je naše detinjstvo bilo i koliko smo energije trošili a gledaj ove danas...ko tovne svinje jbt...
Nepušači su asocijalni ljudi i nikakvo društvo. Najbolje upoznaš čoveka ako s njim deliš pikslu bar pet minuta.
Sve se slažem, nego se malo zezam. Naravno, doziranje je ključno, i u ishrani i u piću i u svemu ostalom.
Treba.Treba li predebelu decu oduzeti roditeljima?
Treba.
Odmah u narodne kuhinje!
Pa i oni doziraju, ali u skladu sa svojim kapacitetima.ali ima retkih ljujdi koji jedu ko zveri a ne goje se
Pa i oni doziraju, ali u skladu sa svojim kapacitetima.![]()
Treba edukovati roditelje, da promene nacin zivota deci. Deca treba da jedu dobru hranu, da se bave sportom...Treba li predebelu decu oduzeti roditeljima?
Treba li predebelu decu oduzeti roditeljima?
važi.Treba li predebelu decu oduzeti roditeljima?