Treba li predebelu decu oduzeti roditeljima?

Pa nisi ti jedina na koje se one ugledaju, a nisam ni ja nigde napisao da će deca samo na roditelje da se ugledaju. Čitaj sa razumevanjem moje poruke. A ako ti nešto nije jasno slobodno pitaj. Ne ljutim se. Ovako bespotrebno ulazimo u diskusiju.
nisam ja u pitanju, odgovorila sam ti na citat, mada ne znam zashto te je zanimalo na koga se odnosi, tj da li su deca mushkog ili zenskog pola
i to je previshe od mene, ne pushtaj pipke po mojoj maloj porodici

Ne mislim, ali ako im oduzmeš i slatkiše i slaniše, onda postoji opasnost da prođu kao onaj cigin konj iz vica... ("ne znam šta mu bi, tek je naučio da ne jede ništa, i odma' posle toga umre...")
Haha doziras, deca ne troše energiju, satima su iz PC... Zderu kao odrasli, jbt jel normalno da dete od 10 godina ima 90kg...
Bolest!
Kakvo je naše detinjstvo bilo i koliko smo energije trošili a gledaj ove danas...ko tovne svinje jbt...

Haha doziras, deca ne troše energiju, satima su iz PC... Zderu kao odrasli, jbt jel normalno da dete od 10 godina ima 90kg...
Bolest!
Kakvo je naše detinjstvo bilo i koliko smo energije trošili a gledaj ove danas...ko tovne svinje jbt...
Sve se slažem, nego se malo zezam. Naravno, doziranje je ključno, i u ishrani i u piću i u svemu ostalom.

Treba li predebelu decu oduzeti roditeljima?

Zavisi zašto su predebela, mada je i to problematičan odgovor.

U normalnije vreme, mogao si decu hraniti slaninom sapunjarom pa da ona ne budu debela. Naravno, zato što su imali svoje poslove oko kuće i nije ni bilo šanse da se ugoje. Ako ih danas kljukaš brzom hranom i slatkišima i jedina aktivnost koju od njih očekuješ jeste pisanje nebuloznih gluposti po yt - da, onda treba da se oduzmu.

Back