- Poruka
- 791
Treba li predebelu decu oduzeti roditeljima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne može niko da bude debeo ako ne jede, bilo da je bolestan ili ne.ja bih kažnjavala novčano roditelje za to osim u slučaju ako je dete zbog zdravstvenog stanja sklono gojaznosti
ja bih kažnjavala novčano roditelje za to osim u slučaju ako je dete zbog zdravstvenog stanja sklono gojaznosti
A ti si debeli Nišlija na dijeti.Јао што си ти паметно девојче.
A ti si debeli Nišlija na dijeti.
Plači.Не'ш јебат!!!
Oduzeti i poslati u radne logore. I decu i roditelje.Treba li predebelu decu oduzeti roditeljima?
Где ћеш да ставиш дебелу децу кад их узмеш родитељима?
U frizder.
Ne treba, ali treba lečiti i roditelje i dete. Psihoterapija za celu porodicu, jer nije dete toliko jako gojazno bez razloga, ko zna šta sluša i upija od roditelja, pa se leči hranom.
ja bih kažnjavala novčano roditelje za to osim u slučaju ako je dete zbog zdravstvenog stanja sklono gojaznosti
ne bihA roditelje koji puse pred decom?
ne bih
ali sam za to da se ne puši u prostoriji gde borave mala deca
dosta je štetnija nezdrava brza hrana kojom neki roditelji hrane decu
grešiš, nepušač samOnda mora da si pusac cim takve gluposti mozes da izvalis![]()
grešiš, nepušač sam
šta trebalo je nepušačica da napišemФорумаш си?
naravno da je gore da se dete redovno hrani suhomesnatim i u meku nego da mama zapali par cigara dnevno pred njim
Kako se bre razbacujete tim brojkama, 150 000?Odakle ti bre to, ko je to objavio, gde, kad? Jok, 150 miliona umre...Monkey see, monkey do...
preko 150,000 dece umre od pasivnog pusenja godisnje, koliko njih od passivnpog jedenja hrane.