Trčite studenti, trčite ... siguran sam da znate gde ... ja ne znam... al vi ste mladi pametni pa znate?

Daleko od genija ali daleko i od toga da me mangupi urade sa dve, tri rečenice. Samo punpaj.
Док Веске уадарнички ради, престоница и понека надстрешница се непрестано гради!
BG1.jpg
BG2.jpg

Као и свака статистика једино комплетнија вишезначи и има пунога већега и тачнијега смисла.

Проценат 'самофинансирајућих' на 'државним' универзитетима је од 5% - 55%

Например 'државни' на електро струје је 10% - 20% , медицина 20%

На приватним универзитетима самофинансирање је 100%

Колико новац уложен у све дипломе из пореза и џепова стварно донесу користи заједници .. је питање друге теме

https://nova.rs/vesti/drustvo/na-7-...ajveca-navala-sve-sto-treba-da-znate-o-upisu/

https://www.stat.gov.rs/sr-latn/vesti/statisticalrelease/?p=14042
Pogledajte prilog 1684043
Samo da te nešto citiram da bi morao ponovo da brišeš post, u sklopu svoje opsesije.

Jesi napisao neki pamjatan transparent kad si dolazio u Beograd da raubuješ ToiToi

ПОГЛЕДАЈ ДОМ СВОЈ ЋАЦИЈЕ

РЕЖИМ НА РЕЖИМ
Транспарент: "џегулице дођи по порцију чварака!":mrgreen:
Неко ТоиТои, а неко прст у ду... Тако ти алаха!

Jedino što im zameram jeste to što ne uvažavaju dovoljno stavove srednjoškolaca i što su osnovce isključili iz rada plenuma.Ako su studenti budućnost onda su srednjoškolci i osnovci još više budućnost a najviše su budućnost oni u predškolskom uzrastu.Tek njih niko ništa ne pita.Mladost se ne pita dovoljno u ovoj zemlji a trebalo bi.

Gradonačelnik Varaždina na dočeku studenata: Oni nisu rođeni ni ’91, ni ’95, samo žele bolju budućnost​

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Pa točno, nisu rođeni tad, ali mogli bi ih pitati što misle o događajima 1991., 1995., 1999? Što misle o EU, Trumpu, tko je kriv za rat u Ukrajini? Mogli bi ih pitati što misle promjeniti, koga misle dovesti na vlast nakon Vučića (ako misle mjenjati vlast)?
Nešto brijem da bi se građani Hrvatske mogli iznenaditi tim odgovorima i da neće biti onakvi kakvi građani Hrvatske misle da bi trebali biti.

Pa točno, nisu rođeni tad, ali mogli bi ih pitati što misle o događajima 1991., 1995., 1999? Što misle o EU, Trumpu, tko je kriv za rat u Ukrajini? Mogli bi ih pitati što misle promjeniti, koga misle dovesti na vlast nakon Vučića (ako misle mjenjati vlast)?
Nešto brijem da bi se građani Hrvatske mogli iznenaditi tim odgovorima i da neće biti onakvi kakvi građani Hrvatske misle da bi trebali biti.
Možda bi se mogli pozitivno iznenaditi.

Autorska tema!
Evo, želim da dam podršku studentima koji trče jer je fizička aktivnost dobra za zdravlje ... i kada završite, nemojte da odustajete!
Nadjite posle neku novu deonicu , mršrutu ... pa opet trčite ... i ja se sad spremam ... do 10km više ne mogu, ali eto, na sledećoj trkanciji vam se pridružujem!
Predlažem svim atletskim klubovima da se pridruže ovoj trkanciji!
Nisi čuo da ti se 65 mudža u iranu prešlo u večna lovišta?

Back