blablablahh
Ističe se
- Poruka
- 2.330
znam ja da bi neki trcali sa stuentima samo zbog vrelih utgenutih studenkinja ali nemate endurance i kolena dobra , ako treba i crvene rukavice bi nosili simbolicno samo da te blizu plodnih studentkinja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
msm da prosecan student svakako ne trci toliko , to moraj biti specijalci , dobro zategnuti sa skupim patikama za trcanje sto prosecni stuenti takodje nemaju, jer su na drugoj godini nekog faxa i ciste prvuНису то студенти , то је групица једна коју финансира НВО који ради за стране службе , ЦИА директ а остали прави студенти не иду на протесте и не подржавају рушење сопствене државе .
msm da prosecan student svakako ne trci toliko , to moraj biti specijalci , dobro zategnuti sa skupim patikama za trcanje sto prosecni stuenti takodje nemaju, jer su na drugoj godini nekog faxa i ciste prvu
Студенти су жељни знања и школовања , гледам неки дан две младе особе разговорају и једна другој говоре , како нису у могућности да раедовно иду на факултет јер је блокиран од стране неких лица ..онако тужно делују , младост им прекунили и гура их у суноврат
Nisu u SFRJ. 75% studenata je na samofinansiranju. Stariš
Нису то студенти , то је групица једна коју финансира НВО који ради за стране службе , ЦИА директ а остали прави студенти не иду на протесте и не подржавају рушење сопствене државе .
Студенти су жељни знања и школовања , гледам неки дан две младе особе разговорају и једна другој говоре , како нису у могућности да раедовно иду на факултет јер је блокиран од стране неких лица ..онако тужно делују , младост им прекунили и гура их у суноврат
Kud baš sa najskupljima da nas porediš. Ti srećom nisi za taj kineski pristup, koji uzgred budi rečeno nikada se nije desio. Upravo mladi ljudi, studenti su i izmenili kinesko društvo, stvarajući danas od njega ovo za šta ti treba baš previše hrabrosti da ga nazoveš totalitarnim komunizmom.Naša deca najpametnija !!!
Nema na svetu pametnijih studenata do ovih naših!
U merici se zadužuju do kraja života da bi fax završili i nazvali se akademski gradjani a ovi naši besplatno i pri tome protestuju!
Bože spasi , Bože čuvaj Srbsku zemlju Srbski rod!
Doduše u Kini je takodje besplatno, ali bi za ovakve aktivnosti komplet rektorat sa studentima kolovodjama završio sa metkom u potiljak ... i to na stadionu sa publikom!
Dva studenta i nekoliko stotina hiljada licaСтуденти су жељни знања и школовања , гледам неки дан две младе особе разговорају и једна другој говоре , како нису у могућности да раедовно иду на факултет јер је блокиран од стране неких лица ..онако тужно делују , младост им прекунили и гура их у суноврат
"Problem" je sto i nema tih koji su bolji, mogu se na prste nabrojati. Bolja je Norveska jer ima naftu, to im je prednost...Nije mi jasno to poredjenje sa Amerikom, Kinom i sličnim zemljama. Mi živimo u Srbiji. Imamo naše probleme. Ništa mi ne znači što je u nekoj tamo zemlji gore nego meni. I umesto da se ugledamo na bolje sisteme mi gledamo loše u stilu ćuti može biti gore.
i posle ne valja u Serbiji?Naša deca najpametnija !!!
Nema na svetu pametnijih studenata do ovih naših!
U merici se zadužuju do kraja života da bi fax završili i nazvali se akademski gradjani a ovi naši besplatno i pri tome protestuju!
Bože spasi , Bože čuvaj Srbsku zemlju Srbski rod!
Zato su jači od AmerikeDoduše u Kini je takodje besplatno, ali bi za ovakve aktivnosti komplet rektorat sa studentima kolovodjama završio sa metkom u potiljak ... i to na stadionu sa publikom!
zna proleter šta ima u mericicuti deda i sanjaj kamalu bolje, jer i za ovo ruganje ces da pobegnes kao i kada je ona izgubila
ko ne skača - esenesovac!Sta se gubis matori?
Autorska tema!
Evo, želim da dam podršku studentima koji trče jer je fizička aktivnost dobra za zdravlje ... i kada završite, nemojte da odustajete!
Nadjite posle neku novu deonicu , mršrutu ... pa opet trčite ... i ja se sad spremam ... do 10km više ne mogu, ali eto, na sledećoj trkanciji vam se pridružujem!
Predlažem svim atletskim klubovima da se pridruže ovoj trkanciji!
Важно да је пруга реконструисана пре 3 године.
Још један суви геније.Kako ću vam se smejati kad vas izrade na jeftine fore po ko zna koji put.
Још један суви геније.![]()