Trčite studenti, trčite ... siguran sam da znate gde ... ja ne znam... al vi ste mladi pametni pa znate?

Нису то студенти , то је групица једна коју финансира НВО који ради за стране службе , ЦИА директ а остали прави студенти не иду на протесте и не подржавају рушење сопствене државе .

Нису то студенти , то је групица једна коју финансира НВО који ради за стране службе , ЦИА директ а остали прави студенти не иду на протесте и не подржавају рушење сопствене државе .
msm da prosecan student svakako ne trci toliko , to moraj biti specijalci , dobro zategnuti sa skupim patikama za trcanje sto prosecni stuenti takodje nemaju, jer su na drugoj godini nekog faxa i ciste prvu

msm da prosecan student svakako ne trci toliko , to moraj biti specijalci , dobro zategnuti sa skupim patikama za trcanje sto prosecni stuenti takodje nemaju, jer su na drugoj godini nekog faxa i ciste prvu

Студенти су жељни знања и школовања , гледам неки дан две младе особе разговорају и једна другој говоре , како нису у могућности да раедовно иду на факултет јер је блокиран од стране неких лица ..онако тужно делују , младост им прекунили и гура их у суноврат

Студенти су жељни знања и школовања , гледам неки дан две младе особе разговорају и једна другој говоре , како нису у могућности да раедовно иду на факултет јер је блокиран од стране неких лица ..онако тужно делују , младост им прекунили и гура их у суноврат

pa sta

ali masi je to interesantno , i masu to ne interesuje , jer dobija zabavni progran blj nego ikad, koga briga za stidente i njohove godine oni su mladi..nadonkadice, ionako 80 posto njih na ovo gledaju kao na izgovor da ne uce svakako

Nisu u SFRJ. 75% studenata je na samofinansiranju. Stariš

Као и свака статистика једино комплетнија вишезначи и има пунога већега и тачнијега смисла.

Проценат 'самофинансирајућих' на 'државним' универзитетима је од 5% - 55%

Например 'државни' на електро струје је 10% - 20% , медицина 20%

На приватним универзитетима самофинансирање је 100%

Колико новац уложен у све дипломе из пореза и џепова стварно донесу користи заједници .. је питање друге теме

https://nova.rs/vesti/drustvo/na-7-...ajveca-navala-sve-sto-treba-da-znate-o-upisu/

https://www.stat.gov.rs/sr-latn/vesti/statisticalrelease/?p=14042
1739342103094.png

Poslednja izmena:

Nemoj da te cuje CIA, oni kopaju i rukama i nogama da odrze klimavog Vucica na vlasti, a ti malerises. Evo, koliko juce su se javili:

"Radujem se daljem jačanju našeg partnerstva, oslanjajući se na sve snažnije veze između naših zemalja, kako bismo zajedno doprinijeli većoj sigurnosti i napretku građana Srbije i Sjedinjenih Američkih Država. Zadovoljan sam našom sve intenzivnijom saradnjom i novim mogućnostima za obostrana ulaganja u važne sektore poput tehnologije i energetike", dodaje se u pismu.

Dodao je kako cijeni "značajan doprinos Srbije međunarodnoj sigurnosti bilo da se radi o podršci narodu Ukrajine u odbrani od ruske agresije ili o doprinosu Srbije u brojnim mirovnim misijama širom svijeta", stoji u pismu.

https://www.glassrpske.com/lat/novosti/srbija/sta-je-tramp-u-pismu-porucio-vucicu/565372

Poslednja izmena od moderatora:

Ови гоорњи из нечијих младости многоооого више су гурнули у смрт а не само суноврат

и само су припремали терен за ове доле

187922052_4671668889513451_4620817912494317231_n.jpg

Naša deca najpametnija !!!
Nema na svetu pametnijih studenata do ovih naših!
U merici se zadužuju do kraja života da bi fax završili i nazvali se akademski gradjani a ovi naši besplatno i pri tome protestuju!
Bože spasi , Bože čuvaj Srbsku zemlju Srbski rod!

Doduše u Kini je takodje besplatno, ali bi za ovakve aktivnosti komplet rektorat sa studentima kolovodjama završio sa metkom u potiljak ... i to na stadionu sa publikom!
Kud baš sa najskupljima da nas porediš. Ti srećom nisi za taj kineski pristup, koji uzgred budi rečeno nikada se nije desio. Upravo mladi ljudi, studenti su i izmenili kinesko društvo, stvarajući danas od njega ovo za šta ti treba baš previše hrabrosti da ga nazoveš totalitarnim komunizmom.
Čak ni on nema veza sa ovom našom porodičnom mafijaškom hobotnicom, bez vere, Boga i bilo kakve ideologije, već samo jedino potrebe za stvaranje uslova za dalji kontinuitet vlasti, izrabljivanja i zatucavanja građana Srbije.

Dva studenta i nekoliko stotina hiljada lica :mrgreen: svi plaćeni da ruše svoju zemlju.

Nije mi jasno to poredjenje sa Amerikom, Kinom i sličnim zemljama. Mi živimo u Srbiji. Imamo naše probleme. Ništa mi ne znači što je u nekoj tamo zemlji gore nego meni. I umesto da se ugledamo na bolje sisteme mi gledamo loše u stilu ćuti može biti gore.
"Problem" je sto i nema tih koji su bolji, mogu se na prste nabrojati. Bolja je Norveska jer ima naftu, to im je prednost...

Naša deca najpametnija !!!
Nema na svetu pametnijih studenata do ovih naših!
U merici se zadužuju do kraja života da bi fax završili i nazvali se akademski gradjani a ovi naši besplatno i pri tome protestuju!
Bože spasi , Bože čuvaj Srbsku zemlju Srbski rod!
i posle ne valja u Serbiji?
Doduše u Kini je takodje besplatno, ali bi za ovakve aktivnosti komplet rektorat sa studentima kolovodjama završio sa metkom u potiljak ... i to na stadionu sa publikom!
Zato su jači od Amerike

Srbima treba stalno pricati jer su glupi...

Ali to treba biti razgovor, a ne naredba i ne jednoumlje...jer su glupi....
Treba im pricada bi razabrali sta je zec a sta vuk, sta suma a sta livada...zanesu se....

Totalno su zaneseni stalno, sto matoriji to vise zaneseni...

Zato im treba stalno razgovora, ali kao ispred kafane, da se podsete sta je zivot...ali da ne piju jer onda zaborave i ko su i gde su...i sta im je ciniti..

Sastav prica i razgovora danas jasno pokazuje da su dupeuvlakaci a vrlo malo su pricali sa nekim....
A treba im razgovora koji ce da im razbistre ono sto im je u glavi...blage veze nemaju...
Da imaju sa kim vise da pricaju i da provaljuju sta pricaju , bilo bi bolje za sve...

Forum je pametovanje bolesnih , tu nije za cilj da se cuje prica, nego da se neki frustrirani tipovi u svojim ocima podignu pa kao umanje svoje depresije i frustracije...
To je vec bolesno okruzenje i potreba da se tome ugodi....

Da , treba toga da se pazi i kod ovih u realu , sto su navedeni da su glupi, ali prvo dajmo prednost ovima sto su samo glupi a ne i bolesni...

Autorska tema!
Evo, želim da dam podršku studentima koji trče jer je fizička aktivnost dobra za zdravlje ... i kada završite, nemojte da odustajete!
Nadjite posle neku novu deonicu , mršrutu ... pa opet trčite ... i ja se sad spremam ... do 10km više ne mogu, ali eto, na sledećoj trkanciji vam se pridružujem!
Predlažem svim atletskim klubovima da se pridruže ovoj trkanciji!

Ti si gledala i u svom Aranđelovcu, u kojem tobože živiš i koji je smešten južno od Kragujevca (po tebi) tamo neke ljude iz Novog Pazara koji dolaze kolima.

Back