Trcanje na prazan stomak- za/protiv

...ukoliko je to stozelis,da smrsas onda da, jedino uzmi pre treninga Mars cokoladicu jednu ona ima oko 200 kalorija to ce ti pomoci da izdrzis jedan trening ( to za nesvestice i slicno,ovo je meni moja instruktorka rekla ako ikad dodjem na prazan stomak na trening ) mada ja licno ne vidim zasto bi htela da smrsas,meni su devojke mnogo zgodnije kada imaju obline :)

Ako pricamo o teretani, traka pre pocetka treninga minimum 20 minuta ti podesi brzinu i nagib ,posle treninga bicikli minimum 20 minuta jer je to topljenje masnih naslaga ( mada verovatno pricam ono sto svi znaju )

Definicija trcanjem...Mislis ravan stomak?
Ako sam te razumela dobro na osnovu onoga sto si pisala,ti si vitkije gradje, imas sklonost ka gojenju i ne zelis da se ugojis vec da budes fit?
Nisam pametna ali,mislim da ukoliko nisi gojazna ne vidim logicki razlog zbog cega bi ujutru na prazan stomak isla da treniras,mislim da za takvim forsiranjem nema potrebe ako zelis idi,sada kad je toplo ujutru ili uvec eizmejdu 19 i 11.
Mada ovo sto sada trenutno radis nije zdravo,jer i sama kazes da osecas nesvesticu itd a nasuprot nekim uverenjima nije dobro kada osecas bol ili kad ti je lose tokom treninga,to je los znak,nikad dobar.
I da bi imala ravan stomak bitna je i dijeta, posle 6 sati sto vise proteina i povrca ,ugljene hidrate ne u velikim kolicinama,malo ( ovo isto nisam ja iz dzepa vadila svate rekli su mi instruktori da se neko ne bi pravio pametan )
Rekla si da neces da izgubis ''ovo malo misica'' , misici se dobijaju dizanjem tegova,ako radis sa malim tezinama,eto male tezine veci broj ponavljanja.
Ako zelis definiciju a ne masu radi sa manjim tezinama veci broj ponavljanja.

Poslednja izmena od moderatora:
Jedno znam a to je da u gradu ne želim da trčim uveče! Lepo ujutru rano, prašina se slegne, vazduh je "svežiji" posle noći a ne uveče kada je zapara da dodatno opterećujem srce vrućinom i manjkom kiseonilka... Najedem se polsle toga proteina i propadanje mišića rešeno, uz kombinaciju malo meda u ovsene i to je to, za moje potrebe...

...ukoliko je to stozelis,da smrsas onda da, jedino uzmi pre treninga Mars cokoladicu jednu ona ima oko 200 kalorija to ce ti pomoci da izdrzis jedan trening ( to za nesvestice i slicno,ovo je meni moja instruktorka rekla ako ikad dodjem na prazan stomak na trening ) mada ja licno ne vidim zasto bi htela da smrsas,meni su devojke mnogo zgodnije kada imaju obline :)

Ako pricamo o teretani, traka pre pocetka treninga minimum 20 minuta ti podesi brzinu i nagib ,posle treninga bicikli minimum 20 minuta jer je to topljenje masnih naslaga ( mada verovatno pricam ono sto svi znaju )

Definicija trcanjem...Mislis ravan stomak?
Ako sam te razumela dobro na osnovu onoga sto si pisala,ti si vitkije gradje, imas sklonost ka gojenju i ne zelis da se ugojis vec da budes fit?
Nisam pametna ali,mislim da ukoliko nisi gojazna ne vidim logicki razlog zbog cega bi ujutru na prazan stomak isla da treniras,mislim da za takvim forsiranjem nema potrebe ako zelis idi,sada kad je toplo ujutru ili uvec eizmejdu 19 i 11.
Mada ovo sto sada trenutno radis nije zdravo,jer i sama kazes da osecas nesvesticu itd a nasuprot nekim uverenjima nije dobro kada osecas bol ili kad ti je lose tokom treninga,to je los znak,nikad dobar.
I da bi imala ravan stomak bitna je i dijeta, posle 6 sati sto vise proteina i povrca ,ugljene hidrate ne u velikim kolicinama,malo ( ovo isto nisam ja iz dzepa vadila svate rekli su mi instruktori da se neko ne bi pravio pametan )
Rekla si da neces da izgubis ''ovo malo misica'' , misici se dobijaju dizanjem tegova,ako radis sa malim tezinama,eto male tezine veci broj ponavljanja.
Ako zelis definiciju a ne masu radi sa manjim tezinama veci broj ponavljanja.

.
po pravilniku zabranjeno je reklamiranje drugih foruma , ali takodje je netacno da su tamo sve top atlete i strucnjaci , jer i na kristarica postoje strucnjaci poput mene i zlog ,a mi smo eksperti svaki u svojoj oblasti. On je ekspet u oblasti teretanologije , a ja sam ekspert u svim ostalim oblastima . A smrsati je jednostavno , manje unositi nego sto potrosis , sa naglaskom na proteinima( oko 0.8 - 1 g ) , pre svega riba , pasulj , orasi lesnik, moze i piletina . Svinjsko , suvo meso preslanu hranu treba izbegavati . Takodje treba izbegavati mleko , a jogurt samo o.5 ili 1 posto mm . Naravno sir i kajmak treba izbegavati u sirokom luku .

Poslednja izmena od moderatora:
ne bih da spamujem, al' je l' neko cuo za onaj 8 min abs program?? i je li nekome poznato da on steti organizmu??
a za temu, pa najbolje se osecam kad ujutro istrcim na prazan stomak, al' mi je jedan doktor, koji inace i trenira duzi niz godina rekao da to i nije bas najpovoljnije za organizam, po njegovom objasnjenju, jeste najproduktivnije skidanje sala u tom periodu, al' bi kao trebalo pribegavati nekim laganijim vezbicama...

Back