"Trazim pastuva da me smiri"

Pa ono; da ne leži k`o klada, da mu nije pičkapreklapača, pardon mali, da ne džvanjka i da je u istoriji nekad nešto stvorio.
Mislim, ja bih rekla da pastuv valjda to znači :think:

Dobro profestorka...ovo od vas nisam ocekivao :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Zene, je l i vas smiruju konji? Dobro, Regina ne treba odgovarati, ona je stalno na hipodromu.
Ili ja nisam dobro razumeo ovo?:think:
Može pomoć, kakav pastuv vama treba?
Pogledajte prilog 377140

Naslov: - pevacica otvorila srce -
Citat: "trazim pastuva da me smiri"...

...pa dobro zene, jeli se tako smiruju EMOCIJE kod vas??? ...pu majka mu stara...ja jos uvijek nosim ruze i praline :malav:...izgleda da sam pogresno odgajan :lol:

Zene, je l i vas smiruju konji? Dobro, Regina ne treba odgovarati, ona je stalno na hipodromu.
Ili ja nisam dobro razumeo ovo?:think:
Može pomoć, kakav pastuv vama treba?
Ah, pa još drevne pjesme o temu svemu stijovima svojima pripovjeđavše:

A sećas li se, lepi grome moj
nekada je tlo pod nama pucalo...

... pila sam ti kišu sa ramena
još sam tvoja munja, oganj tvoj
ud'ri opet, grome moj...

Poslednja izmena:
Ponekad pomislim ti ko da si odrasto u saksiji,jos te nisu pustili medj svet.jednom kad izadjes ima silno da se sokiras

rece mi zena koju vata histerija kad god neka 20g mladja okaci sliku na forumu

- - - - - - - - - -

Dobrodrzecu babu cu da jbu mnogi. Kao i klinku koja se lozi na perverzan sex. U principu, sex koji je najveca ispusotina je sex sa vrsnjakinjom, ili relativno tu negde po godinama. Zato se neverovatno povecava taj sex sa 10+ godina razlike, a generacijski sex je mnogo manji. Npr. abnormalno se povecava broj sexova izmedju mladjih muskaraca i matorijih zena. Sex izmedju klinki i matorih muskaraca je uvek bio na visokom nivou. Generacijski sex je u recesiji.

Jer, objektivno, niko te tako ne smori kao vrsnjakinja.

dobrodrzeca baba je i dalje baba
mlada>>>>>>>>>>>baba
uvek

Back