smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Koga, Romanu ili Smokvu?![]()
Ja se svakog meseca pitam jel ce sad taj klimaks?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koga, Romanu ili Smokvu?![]()
Zene, je l i vas smiruju konji? Dobro, Regina ne treba odgovarati, ona je stalno na hipodromu.
Ili ja nisam dobro razumeo ovo?
Može pomoć, kakav pastuv vama treba?
Pogledajte prilog 377140
Pa ono; da ne leži k`o klada, da mu nije pičkapreklapača, pardon mali, da ne džvanjka i da je u istoriji nekad nešto stvorio.
Mislim, ja bih rekla da pastuv valjda to znači![]()
Zene, je l i vas smiruju konji? Dobro, Regina ne treba odgovarati, ona je stalno na hipodromu.
Pogledajte prilog 377140
Da mi nije đaka u blizini, svašta bih još imala da dodamDobro profestorka...ovo od vas nisam ocekivao![]()
Da mi nije đaka u blizini, svašta bih još imala da dodam![]()
inace koliko sam ja culazena kad naidje na rasnog pastuva podivlja,ne znam o okakvom je ona smirivanju mislila
inace koliko sam ja culazena kad naidje na rasnog pastuva podivlja,ne znam o okakvom je ona smirivanju mislila
Ah, pa još drevne pjesme o temu svemu stijovima svojima pripovjeđavše:Zene, je l i vas smiruju konji? Dobro, Regina ne treba odgovarati, ona je stalno na hipodromu.
Ponekad pomislim ti ko da si odrasto u saksiji,jos te nisu pustili medj svet.jednom kad izadjes ima silno da se sokiras
Dobrodrzecu babu cu da jbu mnogi. Kao i klinku koja se lozi na perverzan sex. U principu, sex koji je najveca ispusotina je sex sa vrsnjakinjom, ili relativno tu negde po godinama. Zato se neverovatno povecava taj sex sa 10+ godina razlike, a generacijski sex je mnogo manji. Npr. abnormalno se povecava broj sexova izmedju mladjih muskaraca i matorijih zena. Sex izmedju klinki i matorih muskaraca je uvek bio na visokom nivou. Generacijski sex je u recesiji.
Jer, objektivno, niko te tako ne smori kao vrsnjakinja.
rece mi zena koju vata histerija kad god neka 20g mladja okaci sliku na forumu
- - - - - - - - - -
dobrodrzeca baba je i dalje baba
mlada>>>>>>>>>>>baba
uvek
ti jedina ne a ceo forum na zalost da
pa ne stvarno,kakva histerija,ljubomora?meni je bas interesantno da to primecuje ceo forum![]()
To je verovatno posledica neke nerazjasnjene situacije izmedju tebe i tvoje majke.
inace koliko sam ja čulazena kad naidje na rasnog pastuva podivlja,ne znam o okakvom je ona smirivanju mislila
platice mi za to![]()
Da mi nije đaka u blizini, svašta bih još imala da dodam![]()
Ako hoće bajku neka nabavi sedam patuljaka .
Jest da je pastuv konj ali su patuljci kolektiv .
To je verovatno posledica neke nerazjasnjene situacije izmedju tebe i tvoje majke.