Ја не желим да маштам него такву реалност, да више не будем усамљен и да се осетим повезано са другима.Gospodine vi maštate o zajedničkim prijateljima nepostojeće devojke. Hajde malo se potrudite, može mašta bolje, siguran sam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја не желим да маштам него такву реалност, да више не будем усамљен и да се осетим повезано са другима.Gospodine vi maštate o zajedničkim prijateljima nepostojeće devojke. Hajde malo se potrudite, može mašta bolje, siguran sam.
Нема ништа, као и увек, и неповратно сам разочаран, безизлазно је.Evo godinica teme. Ima li šta?
Jasno mi je ali iako isto osećam, to nije rešenjeНема ништа, као и увек, и неповратно сам разочаран, безизлазно је.
Po nekih 5-6 santimetara...Po cemu sam ja to bolji od vas?
Probaj da ga skratis na 12cm, pa onda pricaj kako obuzdavas divljanje u grudima u blizini devojaka...
ne hodam go ulicom, a i sto se toga tice nisam vau, ok, ali ne vauPo nekih 5-6 santimetara...
Rekoh ti vec:
Veliki Djoka je, pre svega, stanje uma, karaktera.ne hodam go ulicom
to je nebitnoVeliki Djoka je, pre svega, stanje uma, karaktera.
Ne mora da se vidi.
Био сам много пута на сајтовима за упознавање.Jasno mi je ali iako isto osećam, to nije rešenje
Jel si probao nešto radikalno, tipa da odeš u inostranstvo, na nudističku plažu, daš oglas, odeš u školu tanga...?
Bilo šta?
Ти си сигурно комуникативнији, имаш позитивна искуства са девојкама и самим тим и самопоуздања са њима.Ja vas ne razumem, ali zaista, kako meni nikad nije problem bio navi de ojku, semi, varijantu itd Po cemu sam ja to bolji od vas? Ni po cemu!
Зашто мене никад ниједна не мува када сам негде међу људима?A kad one mene muvaju, biram kako mi se hoce. Ako mogu ja moze svako
Отприлике тако некако и јесте тешко наћи девојку.I niste vi jedini, gomila mojih drugara u stvarnom zivot ima problem sa devojkama, kao da je to otici na Mesec, Mars, Pluton.
Pre 30,40 godina svi su stalno bili u vezi
Чиме бих требао да се хвалим и на основу чега да имам самопоуздање кад нисам богат, кад никад нећу имати добар посао?Veliki Djoka je, pre svega, stanje uma, karaktera.
Ne mora da se vidi.