V.M.Dokolenko
Veoma poznat
- Poruka
- 11.665
Ako mislis ozbiljno onda jedina prava adresa ti je @Maki!Nije šala, ozbiljno mislim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako mislis ozbiljno onda jedina prava adresa ti je @Maki!Nije šala, ozbiljno mislim.
Nije šala, ozbiljno mislim.
Nije šala, ozbiljno misli
Stavi sliku,koliko god imas itdNije šala, ozbiljno mislim.
Hahahahahaha volim direktne izjave.Šta si ti, forumska komunalna policija?
vacanje po forumi nije sigurno. Ce se razocaras.Nije šala, ozbiljno mislim.
vacanje po forumi nije sigurno. Ce se razocaras.
Знаш ти одлично, него, не смеш због Паризера да пишеш.odakle ja da znam sta su naumili ? Jedno pricaju drugo rade.........Eto, zele da Ukrajini pomognu protiv agresora..............a sve mi se cini da...........
ne volim parizer...........samo kesovinu.Знаш ти одлично, него, не смеш због Паризера да пишеш.
i sta bi, uvati li nesto ?Nije šala, ozbiljno mislim.
Кад сам ја могао преко фејсбука можеш и ти преко Крстарице...

Је ли, Милуне, да ли Ротшилд и Блек Рок желе испопавање литијума у Србији или не желе ископавање литијума у Србији?
Tražim momka je još bezveznije.Gadim se na tu reč ''dečko i devojčica''.
Moj komšija od 65 se hvali da ima ''devojčicu'' od 60 godina, skulu koja se ponasa kao da pisha kolonjsku vodu .
Tražim momka, čoveka? Kako reći? Meni je to još bezveznijeGadim se na tu reč ''dečko i devojčica''.
Moj komšija od 65 se hvali da ima ''devojčicu'' od 60 godina, skulu koja se ponasa kao da pisha kolonjsku vodu .
Imam ponude. Pun inbox. Ali ne znam ko su ljudi, pa ne bih na slepo.i sta bi, uvati li nesto ?
napiši lepo da tražiš iebača.
to niko ne sme da ti osporiKar
Imam ponude. Pun inbox. Ali ne znam ko su ljudi, pa ne bih na slepo.![]()
Igraj na sigurno, igraj na grupnoImam ponude. Pun inbox. Ali ne znam ko su ljudi, pa ne bih na slepo.
To su dve različite stvari. Jedno uključuje emocije, drugo ne mora. Trebalo bi da to znaš momčenapiši lepo da tražiš iebača.
to niko ne sme da ti ospori
e pa to.Imam ponude. Pun inbox. Ali ne znam ko su ljudi, pa ne bih na slepo.
jedine emocije koje imam su u toku sexa devojče ali naučićeš kad još malo porastešTo su dve različite stvari. Jedno uključuje emocije, drugo ne mora. Trebalo bi da to znaš momče
Perfect, nisi valjda takav?jedine emocije koje imam su u toku sexa devojče ali naučićeš kad još malo porasteš
jesam takav sam po celom telu bezdušni iebačPerfect, nisi valjda takav?