dive
Legenda
- Poruka
- 61.233
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slovenacka ofkors![]()
toe neki morz ne zna se iz kog mora se nasuko![]()
Obozavam more i retko sta moze da mi pokvari uzitak. Ali mi se smrkne kada vidim nekog poznatog. Javis se i cao, ali kada se neko zalepi i ne odustaje...![]()
podlegla si slovenskoj propagandi . car franjo josip prvi puta ju je jeo u hrvatskoj ( mislim da su krizevci ili koprivnica . ) nedamo mi svoje kobase nikome !!!
Slovenacka kranjska kobasica zasticena je kao proizvod sa geografskim poreklom (to su prehrambeni proizvodi posebnih karakteristika zbog njihovih hemijskih i drugih osobina, nacina prerade, podneblja, pravljena po tradicionalnoj, autenticnoj recepturi...)...imenuje se kranjska kobasica, jer je kraj proizvodnje bila nekadasnja Kranjska (danas Gorenjski i osrednji deo Slo)...problem je sto ime cuvene kobasice proizlazi jos iz doba Austro-Ugarske, kad je Kranjska regija pripadala Austro-Ugarskoj monarhiji (sto je davna proslost, jelte)..
Argumenti i istorijske cinjenice, su na strani Slo (isto vazi i za Teran...prc..)
objektivna kao i obicno ...
koj ti je k sta se brecas ono pravo mesto da ne propadne fotka s netaI? Jesi li sada porastao u sopstvenim očima? Okačio ovu fotku na frižider ili još bolje pored ogledala pa svako jutro možeš u nju pogledati i sa ponosom reći "jes da sam glup, nemam ni neku karijeru ali bar nisam debeo"?
ja cim vidim balkanca predem na engleski .
Moja trauma s mora nema veze s qrcom. On je bio i ostao ok. Ja sam donela kući vaške, baš pred veridbu. Msm, ne stidne, ove obične. E, kad me tad nije ostavio...![]()
Није о летовању, ал' јесте о вашкама.
Кад ми син имао 4 године у обданишту добио вашке.
Ми истраумирани, ошишали га до главе, очистили,
враћамо се кући, а он се дере из мозга:
"Ја имам вашке, ја имам вашке.... ""
Који блам.