traume sa ljetovanja .

:sad2:

pa dobro jeste beljugava, al pocrnece :aha:

podlegla si slovenskoj propagandi . car franjo josip prvi puta ju je jeo u hrvatskoj ( mislim da su krizevci ili koprivnica . ) nedamo mi svoje kobase nikome !!!

Slovenacka kranjska kobasica zasticena je kao proizvod sa geografskim poreklom (to su prehrambeni proizvodi posebnih karakteristika zbog njihovih hemijskih i drugih osobina, nacina prerade, podneblja, pravljena po tradicionalnoj, autenticnoj recepturi...)...imenuje se kranjska kobasica, jer je kraj proizvodnje bila nekadasnja Kranjska (danas Gorenjski i osrednji deo Slo)...problem je sto ime cuvene kobasice proizlazi jos iz doba Austro-Ugarske, kad je Kranjska regija pripadala Austro-Ugarskoj monarhiji (sto je davna proslost, jelte)..

Argumenti i istorijske cinjenice, su na strani Slo (isto vazi i za Teran...prc..:malav:)

Poslednja izmena:
Slovenacka kranjska kobasica zasticena je kao proizvod sa geografskim poreklom (to su prehrambeni proizvodi posebnih karakteristika zbog njihovih hemijskih i drugih osobina, nacina prerade, podneblja, pravljena po tradicionalnoj, autenticnoj recepturi...)...imenuje se kranjska kobasica, jer je kraj proizvodnje bila nekadasnja Kranjska (danas Gorenjski i osrednji deo Slo)...problem je sto ime cuvene kobasice proizlazi jos iz doba Austro-Ugarske, kad je Kranjska regija pripadala Austro-Ugarskoj monarhiji (sto je davna proslost, jelte)..

Argumenti i istorijske cinjenice, su na strani Slo (isto vazi i za Teran...prc..:malav:)

objektivna kao i obicno ...

Moja trauma s mora nema veze s qrcom. On je bio i ostao ok. Ja sam donela kući vaške, baš pred veridbu. Msm, ne stidne, ove obične. E, kad me tad nije ostavio...:zcepanje:

Није о летовању, ал' јесте о вашкама.
Кад ми син имао 4 године у обданишту добио вашке.
Ми истраумирани, ошишали га до главе, очистили,
враћамо се кући, а он се дере из мозга:

"Ја имам вашке, ја имам вашке.... ""
Који блам.

Није о летовању, ал' јесте о вашкама.
Кад ми син имао 4 године у обданишту добио вашке.
Ми истраумирани, ошишали га до главе, очистили,
враћамо се кући, а он се дере из мозга:

"Ја имам вашке, ја имам вашке.... ""
Који блам.

Ha, ha...jesu se svi razbezali....tako sam ja u apoteci dok je mama cekala u redu rekla - ja imam sidu. Svi su se zabuljili u mene.Umesto da mi zahvali sto su je pustili preko reda izgrdila me. Imam tetku Persidu koju sam zvala Sida (pametno dete, mrzelo me da cekam) :D

Back