WithdrawnWater
Poznat
- Poruka
- 7.141
progoran:EBOTE WW NAGRDI ME NACISTO NEZNAM STA TI JE ZNAM DA MI ZELIS DOBRO ALI JEDNOSTAVNO RECENO, JA DA UMEM TO DA URADIM I DA SE IZBORIM TAKO LAKO S TIME NE BIH BIO OVDE ZATO MOLIM TE KONSTRUKTIVNIJE MAO A STO SE NICKA TICE PA JA SAM RETKO KAD NA TAPETU TJ RETKO SE OGLASAVAM
Pa uopste te nisam nagrdila nacisto, veruj mi, samo te znam dovoljno dugo, znam tvoje postove i sa Krste i sa drugih foruma, uvek isto i uvek u krug. Ne kazem ti samo zato sto me to silno nervira (a nervira me, evo priznajem najiskrenije) nego to kazem ZA TVOJE DOBRO, a ti ako hoces da cujes - cuj, a ako neces - nemoj. Dovoljno c esto si se oglasavao sa ovim problemom, pisao si mi i trazio savet i na PP, tako da - dobro se znamo ti i ja vec 2 godine. Ni je stvar u tome da ne umes, vec u tome da NECES. Prihvati to vec jednom i pocni nesto da radis i da saradjujes s aonima koji pokusavaju da ti pomognu jer bez toga - nista. Ajd pa uzdravlje. I NEMOJ da koristis velika slova, to se smtra vikanjem na forumu!

Aaha, vidim....ako čekaš da se raščisti saobraćaj NE znači da ne umeš da pređeš ulicu! Prelaženje ulice svakako NIJE pretrčavanje, nikad ne treba pretrčavati!!
Ubiješ, recimo, prerdsednika države, i kvit. Mislim...šta sad.