Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I tebi i njima bi bilo lakše kad bi na tu torbu gledali kao na polupunu :wink:shaddow:...
I mnogo mi je žao kada vidim ljude kako idu iz samoposluga sa polupraznim torbama i sa tužnim izrazom lica. Šta znam........ voleo bih nekada da sam malo manje emotivan....
shaddow:Pa možda si u pravu. A ja mislio da će im to biti interesantno. Malo sam izgubio osećaj šta je to običan, a šta stručni rečnik. Uhhh....Treba mi odmor........ još malo pa odoh ja
.........mislim na odmor.
![]()
A moraš da priznaš, baš sam lepo napisao u različitim bojama.![]()

Saznanja iz psihologije u znacajnoj meri su mi pomogla da lakse i elegantnije prolazim kroz zivot, a naravno, tu su i mehanizmi odbrane, koji su mi toliko amortizovali traumaticne periode zivota, da mi je trebalo vremena i da se setim neke traume iz svoje proslosti. Septembra ``91. decko sa kojim sam tada zivela mobilisan je, i proveo je nekoliko dana na stend by-u u kasarni u Beogradu. Dala sam sve od sebe da ga izvucem odatle, i uspela sam. Druga trauma, tj. produzena tenzija, kako je vec lepo objasnjeno, desavala mi se onih nesrecnih devedesetih. Bas intenzivno me je pogodilo sveopste gubljenje kompasa, sistema vrednosti i imbecilna politika koja nas je sve vise izopstavala iz ostatka normalnog sveta. 93-ce sam diplomirala, cekala me godina staziranja za dz, pa onda rad u nekoj privatnoj apoteci, a svoj zivot nisam tako zamisljala. Taj momenat donosenja odluke da odem u inostranstvo bio je veoma traumatican. Od spona koje su me vezivale za Beograd oprastala sam se veoma bolno, i oprostila sam se mnogo pre samog odlaska, koji sam dozivela veoma neopterecujuce.