Tраса гасовода "јужни ток" још није дефинитивно утврђена

Za razgovor treba da postoji određeni nivo, krenula si sa etiketiranjem, što je bilo nisko, pa ti je vraćeno istom merom.

Šta misliš ti, ili "forumaši", savršeno me ne zanima, ovde ima svakakvih persona, i kada bi mi bilo bitno šta ko od takvih misli, mislim stvarno... :whistling:

Ne vidiš, ali to je već tvoj problem.

Over end aut.
Неће бити Дел да сам ја прва почела с етикетама.
Први си ти написао онај безобразни коментар на мој рачун упућен Регистри.;)
Ако мислиш да не читам редом ко шта пише, грдно си се преварио.Уосталом, управо сам тај коментар и прокоментарисала.

И још нешто, имаш ту ружну особину да се постављаш супериорним, што потврђују твоји коментари увредљиве интонације.
Наравно, свако мисли за себе да је паметан, али ти га брате мили претера.
Не заборави, изнад калифа увек има калиф.;)

И ако може, убудуће, без коментара на моје ставове да су смешни, овакви или онакви...ако очекујеш културну дискусију и на неком нивоу, онда се и ти понашај културно и на нивоу.
У супротном, не очекуј да ти се не одговори истом мером кад претераш.;)

..Sunce ti...:eek:..a ja sam do malopre mislio da Rusi furaju taj gasovod zato što
će da zarade mnogo lepe pare od gasa koji će pomoću njega da transportuju do kupca..
A da taj gasovod (i gas u njemu :)) itekako trebaju Srbiji zbog industrije i gasifikacije....:think:
Vi'š ti š'a ti je politika......:aha:

Potpis. :ok:

..Sunce ti...:eek:..a ja sam do malopre mislio da Rusi furaju taj gasovod zato što
će da zarade mnogo lepe pare od gasa koji će pomoću njega da transportuju do kupca..
A da taj gasovod (i gas u njemu :)) itekako trebaju Srbiji zbog industrije i gasifikacije....:think:
Vi'š ti š'a ti je politika......:aha:

Jeste da je Srbiji potrebno sigurnije snabdevanje gasom,ali zašto i neiskoristiti priliku da se i zaradi na tome.S obzirom da su ministarstva bila stranački podeljena u trenutku kada se sporazum pravio i dogovarao,to je i prilika da padne dogovor gde će da se uglave partijski ljudi i ko će da bude u posredničkim firmama.
A i ovi iz Niša se ne bune baš bezveze.Verovatno je neko kaparisao zemlju gde je "trebao"da prođe gasovod,kad ono ništa,ide preko Zaječara.

У Зајечару је већ почела фрка око места Директора и Управног одбора будућег ЈП Гасовод у изградњи ...

:rotf::rotf::rotf:

Ово си измислио али не мари.А за твоју необавештеност - обавештење: Ако гасовод не уђе код Димитровграда, ући ће негде око Неготина а не Зајечара.

pa primarni cilj planova o Nabuku su pare , dakle da se obezbedi alternativno snabdevanje zemalja EU gasom i da ne idu miljarde godisnje u ruske dzepove ,nego u SAD i bogatijih zemalja EU ,a kontrola nad nekim banana drzavicama kroz koje ce to cudo da prolazi je manje bitna ,jer i EU i Rusi imaju interes da taj gas tece ,tako da nece praviti pitanje ko je u nekim smesnim drzavama na vlasti . U suprotnom Rusi ne bi potpisovali ugovore sa EU i NATO clanicama Bugarskom,Rumunijom i Madjarskom o gasovodu ,iako znaju da tamo vojno ne mogu da prismrde ,a ni u njihovom dvoristu im bas ne ide najbolje sa Ukrajnom i Belorusijom koje cak nisu ni blizu NATO i EU .

...nabuco je neisplativ ako rusi izgrade gasovod... ono sto ameri hoce je da rusi ne naprave gasovod a ono sto evropa hoce je da placa jeftiniji gas...posto ne mogu da nagovore zapad da placa skuplji gas ameri pritiskaju banana drzave da se taj gasovod ne izgradi

...nabuco je neisplativ ako rusi izgrade gasovod... ono sto ameri hoce je da rusi ne naprave gasovod a ono sto evropa hoce je da placa jeftiniji gas...posto ne mogu da nagovore zapad da placa skuplji gas ameri pritiskaju banana drzave da se taj gasovod ne izgradi

nabuko je propao zbog rata u gruziji,niko nece da reskira i ulaze pare u ratno podrucje,ko moze da spreci ruse da ponovo intervenisu u gruziji? rusi su letos ZAPALILI gasovod i naftovod u gruziji

...nema to veze sa gruzijom, citala sam na stranim sajtovima da su ulaganja u nabuco neisplativa jer rusi imaju vise gasa i konkurentniji su ... osim ako ruse sprece da naprave gasovod a to je malo verovatno... kada bi oba napravili nabuco bi bio neisplativ

ma jok uopste nije bitno sto su im rusi letos digli gasovod u vazduh......:hahaha:

Oni su dobili NIS za dzabaka i sad je gorivo jos skuplje nego pre brace Rusa i jos uz to loseg kvaliteta ( usporedite cene sa ostalim zemljama u regionu)...a za taj "juzni tok"...hm...ako bratko Vladimir proceni da se to isplati Rusiji to ce i napraviti,a ako ne....:zurka:

Gorivo je prosle godine bilo cak i skuplje za 20 odsto.
Razlog ovako visokih cena nije NIS nego akcize koje drzava trpa na gorivo ( koje su najvece u regionu) i namere nema da ih snizi, cak ih je i povecala.
A zasto je gorivo niskog kvaliteta to je posebna prica koja ce se vrti vec 20 godina.

Ово си измислио али не мари.А за твоју необавештеност - обавештење: Ако гасовод не уђе код Димитровграда, ући ће негде око Неготина а не Зајечара.

Колего,
Знаш ли ко је Рајко Стефановић ???
Знаш ли шта ради у општини ???

То што Теби (са великим Т) нико није јавио ништа,
не значи да се ништа ни не догађа ...

Back