Tranzitni Saturn i Jupiter

UF meni jupiter prelazi preko 12 polja i preko neptuna,merkura,sunca,venere a kad udje u vodoliju u prvo polje onda preko asc i krece gojenjeeee koliko ja znam jel tako ispravite me ako gresim? :)))
mada mislim da ne gresim jupiter siri a kad predje preko asc znaci sirimo se i mi :D
 
Hm, tako nekako ali daleko od toga da je baš kod svakog tako ... U principu jeste, ali zavisi od natala - kakav je Jupiter, čime vlada i sl., pa će to (i toliko) i doneti, a ako je gojenje u pitanju bitno je koliko u natalu ima sklonosti za to. :wink:
 
ako Jupiter ide kroz prvo polje, preko asc ili preko vladara asc i jos ima podlogu u planetamada se "lepe kalorije" svakako ce dodati koje kilograme ali takodje u prvom polju znaci i sirenje organizma i mogucnost trudnoce ( i opet kilogrami) pa ne treba to zanemariti, posebno ako su aktivne jos neke planete..
 
Evo da potvrdim kao neko ko je sebi striktan režim ishrane uveo da bi sprečio gojenje: zašto? zato što mi je Jupiter u natalu u trigonu sa Mesecom kao vladarem Ascedenta...dovoljno je da tri večeri za redom jedem u ''nevreme'' i eto meni salca na donjem stomačiću. :)
 
Hehehe. Svidja mi se ova tema : JUPITER U JARAC :p

Ja mislim i ISKUSILA sam da mi Jupiter u Strelac nije nista doneo od svega onog sto je aktivirao , a aktivirao je svasta, pa bi sada ovaj Jupiteru Jarac trebao da -da sve sto je omanuo onaj u Strelac. :lol: Valjda zato sto Strelac malo vise leti pa sagori kao Ikar, a ovaj Jarac je sposobniji da ispuni ono sto smo prosle godine vise filozofirali nego pokusavali. Milsim poenta ovoga bi bila - NADA POSLEDNJA UMIRE!
 
Znachi za moje gojenje nemam pravo
obrzalozhenje.. :?
Jupiter mi je daleko od vladara Ascedenta i od Sunca, shto mu
u mom horoskopu dodje - isto.

Ima li josh neshto shto mozhe da govori o sklonostima ka debljanju?
Neki tranzitni aspekti Jupitera, mozhda?
 
Znachi za moje gojenje nemam pravo
obrzalozhenje.. :?
Jupiter mi je daleko od vladara Ascedenta i od Sunca, shto mu
u mom horoskopu dodje - isto.

Ima li josh neshto shto mozhe da govori o sklonostima ka debljanju?
Neki tranzitni aspekti Jupitera, mozhda?

ima mnogo stosta da govori o debljanju, ono sto sam navela odnosilo se na tranzit jupitera bas tako, pogledaj tranzite i reci da li je prasvio sa necim nesto kako sam navela..
 
Zanima me prvenstveno ako ima nekog ovdje tko je proživio Saturnov povratak, a da natalno nosi opoziciju Saturna i Venere...

Recite šta vam se tad dešavalo, kakvu osobu vam je Saturn donio, što vam je ona radila, da li ju je odnio ili je ona ostala..

Također me zanimaju iskustva onih koji su proživjeli kvadrat i opoziciju Saturnovog tranzita prema Veneri (bez obzira na Saturnov povratak).

Pitanje je namijenjeno najprije ondašnjim solerima, jer pretpostavljam da je onima koji su onda bili vezani Saturn drmao veze..

Zahvaljujem
 
Saturn je spora planeta, i verovatno ima malo ljudi koji imaju baš takav položaj planeta, a i nije svejedno u kojim se kućama (oblastima života) dešava. A ima i slučajeva da u navdene planete u tkvom položaju da su "slabe", pa je to kod nekih prošlo bez naročito vidljivih efekata.
Inače, ovde se stvari malo sporije odvijaju nego na nekim drugim PDF, imaj malo strpljenja, jeviće se već neko.:bye:
 
Poslednja izmena:

Back
Top