Tranziti Marsa

Mars je u Raku znacajno oslabljen, nema svoj osnovni dignitet, tj.dostojanstvo. U prakticnom smislu ovo se vezuje najcesce za to da se tokom tog perioda muskarci u emotivnim vezama osecaju prilicno slabo, lose. U muskom natalnom horoskopu Mars u Raku opisuje najcesce muskarca sa preterano naglasenim emocijama, oslabljen zbog jakih emotivnih izliva koji se oseca ugrozeno. U zenskom horoskopu se tumaci kao jedan od signifikatora za decka i u zavisnosti od toga kojim poljem vlada; naravno i kod muskarca se tumaci za isto i moze biti manje los (ako ima dobre aspekte i dispoziciju).
Konfuzno sam nabacala... sory
 
... a kod mene još pride tranzitira 12-om kućom preko natalnog saturna :confused::confused::confused:

kako se mars osjeća u ovom znaku???

Mislim da mu tu Saturn daje stabilnost, jer u 12 kuci nije los, kontrolise podsvest, i kontrolise sve sto je vezano za 12 kucu, drzi stvari pod kontrolom, mada moze da donese klaster depresije, ali uglavnom mnogo je bolji nego Uran u 12, ipak iako te baci u depresiju ta ista Saturnova "snaga" te izvuce iz depresije i ubedacenosti jer ti takodje daje mudrost i strpljenje, kompaknost idenditeta i otvoren prozor u surovu realnost koju vidis i onda znas kako da se boris s njom i protiv nje.
 
el moze neko da mi kaze do kada je mars u raku i kada je poceo
hvala
usao je u znak Raka 29.09.2007, i ici ce direktno do 14.11., do12 stepena Raka, kada krece retrogradnim hodom, vracajuci se do 24. stepena Blizanaca 31.01.2008.
Tada se ponovo okrece u direktan hod i iz Blizanaca izlazi 04.03.2008., a iz Raka 10.05.2008.
Dakle svi koji u ovom intervalu slave rodjendan imace u solaru retrogradnog Marsa za citavu godinu :wink:
 
mars u raku je mamina maza, ili milekic rece "vojnik, koji je bojno polje prepustio drugima, a on se uvukao u kuhinju da jede krisom dok drugi vode bitke" :)
Da.
U muškom horoskopu je baš bljak videti ga.:lol:
Kod žena, manje-više.
Bio je neki astrološki članak o Bekamu, koji ima Marsa u Raku. Članak posvećen upravo Marsu, proradjen kroz ličnost dotičnog.
Suština: muškarci koji su skloni tiranisanju iz kukavičluka, naravno uz odgovarajuće aspekte ( napadnut Mesec npr., plus aspekti surovosti - ur 90 ma, ma0pl, sa 90 ma...)
 
tyson ima mars u blizancima

u raku imaju:
Jean-Claude VAN DAMME
Roger FEDERER
David TREZEGUET
Diego MARADONA
Michel PLATINI
Fernando ALONSO
Svetlana KUZNETSOVA

i ne bave se sportom ali ipak...
Keanu REEVES
Wolfgang Amadeus MOZART
PICASSO
Richard GERE
Stephen KING
William SHAKESPEARE
Michel de NOSTRADAMUS
Honoré de BALZAC
Robin WILLIAMS
Ashton KUTCHER
Sid VICIOUS
 

Back
Top