Transport NATO trupa kroz Srbiju

Oво би било адекватиније кад НАТО крене нашим путевима и гудурама :
failure.jpg

istinita slika :D
jos cemo zaraditi na izvlacenju njihovih tenkova kada pocnu da im spadaju gusenice od rupa na putu.
uspece da probuse gumu na tenku :D
serem im se u taj m1 sto im je zapao.
poslacemo ih preko zezeljevog mosta u novom sadu. neka izvrse podvodne pripreme na tenku

SIGNATURE 350:
istinita slika :D
jos cemo zaraditi na izvlacenju njihovih tenkova kada pocnu da im spadaju gusenice od rupa na putu.
uspece da probuse gumu na tenku :D
serem im se u taj m1 sto im je zapao.
poslacemo ih preko zezeljevog mosta u novom sadu. neka izvrse podvodne pripreme na tenku

A usput bi mogli i da pociste Dunav od svojih prljavih bombi...

eremita:
Не слажем се........
A sta mi onda treba da uradimo. NAjbolje bi nam bilo da prestanemo da se inatimo jer nas niko ne j...ni 1%-treba ovaj nas narod da pocne da zivi normalno...Pa mi covece ratujemo konstantno.
Nemoj ovo shvatiti pogresno ali: ja ne znam da li vi znate kakav je bio osecaj dok se u Bosni pucalo po ulicama, veruj mi mnogo gore nego kada su bombe padale :( A znam da su i neki od vas najblize izgubili---i zato mislim da je vreme da uradimo sve sto je u nasoj moci da do toga vise ne dodje :idea:

Ne znam... :(

Treba celim putem kuda zlikovci budu prolazili da se odrzavaju protesti srednjeg inteziteta da se vidi da jos nismo klonuli duhom i da nikad necemo pristati na okupaciju.Normalno terba sto vise pored puta isticati Ruske,Beloruske,Kubanske,Venecuelanske i ostale zastave slobodnih zemalja.

SIGNATURE 350:
ja bih voleo kada bi oni prosli onako pod tenzijom. tj da vide da mogu da prodju ali da se ne opustaju mnogo pa da prave sranja

Добра идеја, стално треба држати ТЕНЗИЈУ, никако им не дозволити да се опусте већ да стално имају у свести да им је дупе отпозади и да неки луди Србин може да их скрка...подржавам....... :lol: :lol: :lol:

besniris:
Treba celim putem kuda zlikovci budu prolazili da se odrzavaju protesti srednjeg inteziteta da se vidi da jos nismo klonuli duhom i da nikad necemo pristati na okupaciju.Normalno terba sto vise pored puta isticati Ruske,Beloruske,Kubanske,Venecuelanske i ostale zastave slobodnih zemalja.

Veoma slobodnih!!!

Zelim ti da postanes uspesni ruski biznismen!

Back