Transformacija pojma ženske lepote

Meni se bas smucilo da gledam sablonske lepotice i mislim da je opravdano da se svim zenama poklanja malo paznje, nevazno da li su jake ili debele, ni da li su muskarace ili lezbejke sareni pogleda stvara obicnu zenu, onakvu kakava je...i za svaku ima tip muskarca kome se to svidja...najgluplja je maskarada obicnih zena da budu u trend izgledu....recimo kao sto je bio trend napumpavanja sekundarnih karakteristika zene...
Nekome mozda izgleda smesno da se u filmovima prave dvojni junaci, musko zenski heroji, ali su vec smesni i super muski heroji tako da ni to ne smeta....a za super heroine treba misica :) , koliko ima glumaca koji su iskocili na misice, pa sto ne bi i zene...

Kao što svi možemo da vidimo, mediji i pojedinci sve agresivnije propagiraju model mišićave žene kao ideal ženske lepote. Sve je više žena koje u teretanama dižu, vuku i guraju ogromne težine, van svake pameti i rezona. Pre neki dan slušam jednu na YT koja kaže da je svojevremeno dizala 100 kg iz čučnja. Pa se pitam, gde je nestala krhka i nežna žena, dama kojoj je potreban muškarac da joj ponese kofer ili tako nešto?

Šta vi mislite?
Pretpostavljam da ste ih istrebili. Doslovno.

Meni se bas smucilo da gledam sablonske lepotice i mislim da je opravdano da se svim zenama poklanja malo paznje, nevazno da li su jake ili debele, ni da li su muskarace ili lezbejke sareni pogleda stvara obicnu zenu, onakvu kakava je...i za svaku ima tip muskarca kome se to svidja...najgluplja je maskarada obicnih zena da budu u trend izgledu....recimo kao sto je bio trend napumpavanja sekundarnih karakteristika zene...
Nekome mozda izgleda smesno da se u filmovima prave dvojni junaci, musko zenski heroji, ali su vec smesni i super muski heroji tako da ni to ne smeta....a za super heroine treba misica :) , koliko ima glumaca koji su iskocili na misice, pa sto ne bi i zene...
muškarci koji se lože na lezbejke baš pucaju ćorcima, ostalo se slažem

pa pitala si za one sto vezbaju da budu jaki

hihih kako me ne citirate i ne znam da ste pisali

ceca je bila prvakinja jugoslavije u bodibildingu (verovatno ko teenage), dalje nisam uspela da istražim tu informaciju :sad2:
verovatno je išla samo u teretanu ali eto
tako da

pa danas snaga nije toliko bitna kao snaga većini, nego da budu zgodni, valjda i neće da se prave mišići ako nemaš tegove ali to nisu bilderski mišići
ne znam ne radim to
a ti si valjda neki misteriozni borac sportista

Znači, od tog bodibildinga je dobila onolike dojke (svojevremeno je tvrdila da nije ugrađivala silikone nego joj prirodno bile tolike :lol:)
Ja ne verujem da neko moze da poveruje u takvu bajku.Pa na slikama iz ova dva clanka koje je izbacila kao 'dokaz' se vidi da je na pocetku karijere pevaljke imala mrsave ruke i visak sala na struku.Bas kao Petar Celik tih godina...
U to vreme su postojali fotoaparati,nemoguce da nema ni jedna slika sa takmicenja,pogotovo prvenstva tadasnje Jugoslavije.

Back