Transformacija pojma ženske lepote

Kao što svi možemo da vidimo, mediji i pojedinci sve agresivnije propagiraju model mišićave žene kao ideal ženske lepote. Sve je više žena koje u teretanama dižu, vuku i guraju ogromne težine, van svake pameti i rezona. Pre neki dan slušam jednu na YT koja kaže da je svojevremeno dizala 100 kg iz čučnja. Pa se pitam, gde je nestala krhka i nežna žena, dama kojoj je potreban muškarac da joj ponese kofer ili tako nešto?

Šta vi mislite?

je l ti stvarno hoćeš žene kojima bi morao da nosiš kofer

nije, baš se vređaju debeli uglavnom, a što da nema plus sajz modela
isto mislim da nema tih previše mišićavih žena, a teretana je nekako najlakša valjda da izgledaš ispravno
Ja i rekoh da misicavih ima jako malo.
Nesto u zadnje vreme nisam primetio da se debeli vredjaju,nego je naprotiv poplava ogromnih modela,i guranje bodypositive na pogresan nacin u prvi plan.
Nisam protiv da ih ima,ali sam protiv da se namece kao zdravo,cak pozeljno.Nikako nije dobro da se sve gura iz krajnosti u krajnost.

Zenstvenost kao i muskost je vecim delom ne samo fizicka pojava. Imala sam tu srecu da mi kenjka i place neki nabildovan tip sto bi se reklo 2 sa 2 i da je stanglica imao takav stav da ono :eek:
Svako moze da ima preferencije no ja sam to prevazisla. Neko ima vece dupe, neko sise, neko je visok, neko nizak, neko nema struka ko daska je, neko ima struka tako i kod muskaraca zna se sta je normalno i zdravo. Sem ako neko nije u tinejdz godinama, prihvatice ljudsko telo takvo kakvo je.
Evo ova ima baby face a sta ucini od sebe, mogla je biti i zenstvena ali nije to odabrala.

Zena moze da izgleda dobro sa malo misica ako je lepo utegnuta mada meni je mesnato prirodno ipak jebozovnije. Al kad zadje u zrele godine (30te) onda mozda nije lose malo da nabaci masu da se ne oklembesi. Naravno nikakvi six pack i ostale abominacije ko ova gore ili jos gore. Nakaze na steroidima oba pola su za cirkus ili zoo vrt to nije ni za komentarisati (pokojni Rich RIP!).

Ja i rekoh da misicavih ima jako malo.
Nesto u zadnje vreme nisam primetio da se debeli vredjaju,nego je naprotiv poplava ogromnih modela,i guranje bodypositive na pogresan nacin u prvi plan.
Nisam protiv da ih ima,ali sam protiv da se namece kao zdravo,cak pozeljno.Nikako nije dobro da se sve gura iz krajnosti u krajnost.

a koji je dobar način
ne boj se uvek će se debeli dovoljno na drugom mestu hejtovati, samo potraži i naći ćeš. nekako dobro je i kao argument da nekom odvališ da je debeo, uvek si tu u prednosti

Vojnicki? Tesko.

Trend je obrnut. Mrsavi se maltretiraju.

kako, uvek ima S veličina u radnji, a nekako mi lakne kad vidim ima i XXL
malo su sad popustili sa zdravom ishranom, ali gde se to mršavi maltretiraju i kako
inače možda i da ljudi ne bi bili besni što ne mogu da se bave sportom zbog lockdowno-va

mislim i da možeš da nabaciš kondiciju i da imaš kg+
komentarišu "debelo du.pe" pevačici u kupaćem a ja čak ni ne vidim da je nešto debelo

kad ti maltretiraš debele

a koji je dobar način
Pa mislim da je svima jasno koji odnos visine/tezine je zdrav.Nije dobro ni premalo ni previse.Nije normalno da se podrzavaju ljudi sa prevelikim viskom tezine,a ni oni sa prevelikim manjkom,osim ako ima zdravstveno opravdanje,a takvih je realno malo.Hejtera ima na svim stranama,to je bar u danasnje vreme lako,na zalost.
E taj nacin su vecina zaboravili.
Do pre neku godinu su se podrzavali ljudi koji se izgladnjuju,sad se podrzavaju oni koji se prezderavaju,a i jedni i drugi ubijaju sebe tako.Po meni je to licemerno.

Zenstvenost kao i muskost je vecim delom ne samo fizicka pojava. Imala sam tu srecu da mi kenjka i place neki nabildovan tip sto bi se reklo 2 sa 2 i da je stanglica imao takav stav da ono :eek:
Svako moze da ima preferencije no ja sam to prevazisla. Neko ima vece dupe, neko sise, neko je visok, neko nizak, neko nema struka ko daska je, neko ima struka tako i kod muskaraca zna se sta je normalno i zdravo. Sem ako neko nije u tinejdz godinama, prihvatice ljudsko telo takvo kakvo je.
Evo ova ima baby face a sta ucini od sebe, mogla je biti i zenstvena ali nije to odabrala.

A gledao sam ovu ruskinju, simpa je. Ima tu neku sirovu zenstvenost. Mozda je pumpa adrenalin kad dize a masa dodje onako usput. Sve je dobro prirodno a kad pocnu ubrizgavaju zejtin u bicepse i bodu se stereodima i anabolicima u guzice tu vec nije sve na svom mestu.

Kao što svi možemo da vidimo, mediji i pojedinci sve agresivnije propagiraju model mišićave žene kao ideal ženske lepote. Sve je više žena koje u teretanama dižu, vuku i guraju ogromne težine, van svake pameti i rezona. Pre neki dan slušam jednu na YT koja kaže da je svojevremeno dizala 100 kg iz čučnja. Pa se pitam, gde je nestala krhka i nežna žena, dama kojoj je potreban muškarac da joj ponese kofer ili tako nešto?

Šta vi mislite?
Pojedinci će uvek ići u ekstreme.
Meni se dopada kada je žena zategnuta kao praćkica. Naravno, kada nije preterano i sve je srazmerno (kada ne bilduje samo dupe, pa ono bude 3 broja veće, recimo). Kada je sposobna i može da parira muškarcu; kada je samostalna i ne očekuje pomoć.
Siguran sam da takva žena može da bude i nežna, a i dama..

Dopada mi se što ima sve više jakih žena.
Ne mislim da me ugrožavaju, niti da ruše neku savršenu ženu iz prošlosti. Praćkice su mi baš lepe.

Pojedinci će uvek ići u ekstreme.
Meni se dopada kada je žena zategnuta kao praćkica. Naravno, kada nije preterano i sve je srazmerno (kada ne bilduje samo dupe, pa ono bude 3 broja veće, recimo). Kada je sposobna i može da parira muškarcu; kada je samostalna i ne očekuje pomoć.
Siguran sam da takva žena može da bude i nežna, a i dama..

Dopada mi se što ima sve više jakih žena.
Ne mislim da me ugrožavaju, niti da ruše neku savršenu ženu iz prošlosti. Praćkice su mi baš lepe.

Ja se često pitam zašto te žene hoće da budu jake. Jel da bi mogle da oru njivu ili šta?

I to, ako treba, pretpostavljam.
Zašto bi bilo ko želeo da bude slab?
Jel ti ojačava sebe da bi or'o njivu?

Možda, muškarac treba da bude spreman na sve. A žena je prirodno slabija i ne treba da pokušava da bude jaka kao muškarac.

Sem toga, osnaživanjem svog tela žena gubi svoje atribute koje je čine privlačnom i lepom. Meni profesionalne sportistkinje nikako nisu lepe.

Možda, muškarac treba da bude spreman na sve. A žena je prirodno slabija i ne treba da pokušava da bude jaka kao muškarac.

Sem toga, osnaživanjem svog tela žena gubi svoje atribute koje je čine privlačnom i lepom. Meni profesionalne sportistkinje nikako nisu lepe.
I žena treba da bude spremna na sve.
Prirodno jeste slabija, što ne znači da je, ili da treba da bude slaba. Makar ja tako mislim
Eto, ukusi se razlikuju. Meni su baš lepe sa zategnuti nogicma i strukićima. One koje kad gaze beton puca. Mnogo lepše od onih koje čekaju da za njih, tako krhke i slabašne, sve posvršava neko, a nemaju snage ni da nose sebe dok koračaju

Poslednja izmena:
p8K3VVev8DqbuWAYZbPVAY4U5HMwMW-79_WnMwyAQbW38Ntb8qIpqfS0XVn2DdQO_fjKPJW5wy_IQv9ysJBylSnFmk28JSOnsft8XhLzs5VcqUBs6sUTFE8z5oS6EoQ12qt3kDupmaMZ3en2LbZylrVJhEry-wOPYokdu0Y

(FOTO) NEODOLJIVA: Srpska šampionka atraktivnim izgledom ostavlja bez daha

577492_unti2_ls.jpg

Srpska doktorka preplavljena pacijentima koji glume da imaju srčane probleme

maja-pavlovic-10.jpg

maja-pavlovic-9.jpg

RASPAMETILA MUŠKARCE: Ljuba Pantović skinula brushalter i napravila seksi selfi!

ljuba-pantovic.png

3901690_7560324.jpg

Poslednja izmena:
Ja samo ukazujem da se danas kao lepota propagira nešto što nikako nije i ne može da bude lepo.

Preuzimam na sebe taj teret da tim ljudima koji učestvuju u tome kažem da su neznalice.
Biraš slike lepih žena, a ne utegnutih.
Ne možeš da nađeš neku ružnu mlohavu, a lepu i zategnutu?
Mrzi me da tražim i kačim, to nije ni poenta.
Naravno da može, jer se ukusi razlikuju.
Teret koji si na sebe preuzeo sopstvenom tvrdnjom je samo tvoj. : )

Pa mislim da je svima jasno koji odnos visine/tezine je zdrav.Nije dobro ni premalo ni previse.Nije normalno da se podrzavaju ljudi sa prevelikim viskom tezine,a ni oni sa prevelikim manjkom,osim ako ima zdravstveno opravdanje,a takvih je realno malo.Hejtera ima na svim stranama,to je bar u danasnje vreme lako,na zalost.
E taj nacin su vecina zaboravili.
Do pre neku godinu su se podrzavali ljudi koji se izgladnjuju,sad se podrzavaju oni koji se prezderavaju,a i jedni i drugi ubijaju sebe tako.Po meni je to licemerno.

a kako ih podržavaju, gde ti to vidiš? :///
ako ne misliš na plus size modele na e-radnjama za odeću, je l ima još nešto?

Back