Transferi u domaćem i inostranom fudbalu

"Menadze Intera Marco Branca otputovao u London na pregovore oko dovodjenja u Inter dva Celsijeva stara M.Esjena i F.Lamparda."

"Kvarezma:"Spreman sam za Inter"!"

"Inter nudi Barceloni Stankovica,Adriana i Crespa i 5M za Etoa."

to za Kvarezmu TRUE !!!

a to trampa 3 igraca za Eto'a ne!
*mislim da od toga slaba vajda*
Barsi nikako ne treba Crespo a mislim da ni Stankovic ni Adriano ne bi im trebali jer Barsa ove sezone traze igrace tipa Silva(valencia),Malouda(Chelsea),Benzema(Lyon),Trezege(juventus),Daniel Alves(sevilla),Adebajor(arsenal),Hleb(arsenal),Kaka(je se pominjao Milan) i jos nekolicina igraca (dosta zelja koliko ce biti ostvarljive ?!
sada krece EURO 2008 i to prvenstvo ce dosta doneti na trzistu i na transfer listama igraca tako da
1 jula se otvara TRAFSFER PLACE (uglavnom bice sigurno mnogo dobrih prelazaka i trampi igraca kakve do sada nisu bile)

Poslednja izmena:
Sulejmani u Ajaksu za 18 miliona evra

http://www.mtsmondo.com/sport/football/text.php?vest=99138

bravo za naseg asa

za tog igraca nisam cuo do jedno pre par meseci dok se nije pricalo o njegovom odlasku u Ajax
nego kako igrac sa takvim imenom i prezimenom da bude drzavljanin Srbije(stvarno cudno):rolleyes:
ali danas je to u Svetu uobicajeno ali za Serbia ne i bas

BARSA nece prihvatiti takav vid trampe sa Interom to je skoro sigurno
Barsa kako je pisalo do sada Eto'a zeli samo da proda za dobre pare (30-45m) ili da ga zameni sa nekim iskusnim napadacem iz nekog dobrog kluba(tipa Adebajor,Trezege,ti ih igraci konkretno zanimaju na tim pozicijama a sad da ce to biti vid trampe igraca ili kupovina igraca od zaradjenog novca ako prodaju Eto'a videce se:?::!:)

Who? - Xabi Alonso - Quite likely
Where is he? - Liverpool
Who is he linked with? - Juventus

Liverpool midfielder Xabi Alonso looks set to be heading to Juventus this summer after the Spain international's agent claimed further talks were planned with the Serie A side. Ignacio Ibanez has admitted discussions have already taken place as Alonso looks set to end his four-year stay at Anfield. Ibanez said: "Juventus have expressed an interest in acquiring Xabi. The clubs have spoken and they will speak again. But it is down to Liverpool to decide whether they want to sell the player or not. From my part I am waiting to see what happens." The 26-year-old has found the net 14 times in 163 appearances for the Reds since arriving on Merseyside from Real Sociedad in a 10.5million deal.

Ne znam , Ćavi Alonso mi je nekako-prosiječan

Who? - Giovani dos Santos - Quite likely
Where is he? - Barcelona
Who is he linked with? - Tottenham Hotspur

Giovani Dos Santos looks set to sign for Tottenham Hotspur later this week after the Barcelona star's father revealed a move is close. The Mexican youngster will cost Spurs a fee of around 9million euros after the north London side beat off competition from Manchester City and Chelsea to clinch Dos Santos' signature. "Nothing has been finalised," Zizinho told Mexican sports daily Record. "But it is an honour that a club as important as Tottenham want to sign Giovani, but nothing can be said officially yet. Tottenham's ambitious plans have excited Giovani and he just wants to go there and help the team in any way he can. It is obvious that leaving Barcelona is a risky decision, but with his qualities it appears that it could be the best option for him." The 19-year-old impressed at the Under-17 World Cup in 2005 but has been used sparingly by Barca, not making his first-team debut until September 2007. He went on to score four goals in 11 starts and 22 appearances from the substitute's bench for the Catalan giants in the campaign just ended.

predpostavio sam nego jel to u Eurima ,verovatno gde jos da je u funtama to bi bilo ,covek kupuje ferarije svake nedelje ili ide na krstarenje jahtom po Svetu jer odrzavanje i koriscenje Jahti je jako povoljno i jeftino :-) ,
mada u fudbalu je skoro sve moguce

pa on je verovatno u top 5 pa godisnjim platama igraca
skoro je pisalo ko su prvih 20 igraca po godisnjim zaradama,bez sponzora i reklama
uglavnom je 1 bio Kaka' pa posle neko iz engleskih klubova najverovatnije ,Casillas je u top 10 a covek je golman (jeste i najbolji u Evropi) po godisnjoj plati!!

Jeste jeste...u eurima(prebacio sam ja);)
Koliko se meni cini on moze i ovako Ferarije da kupuje bez problema:D a moze da ima i vozni park jahti...takodje bez problema:lol:

Prvi na listi je Kaka...zatim Teri...pa Ronaldinjo...
4 igraca Celzija su u prvih 10(Teri, Lampard, Balak, Seva)...mada je tu Sevcenko crna ovca trenutno...:mrgreen:

Balak je rekao da ce produziti ugovor sa Celzijem nakon Eura do kraja karijere...
Ocekuje se i novi potpis Ceha jer je sam rekao...(to ce biti zestok ugovor - vala ga je i zasluzio!)

@Tema sto se tice transfera...za sad je prilicno mirno...tek se priprema...pocetkom jula ce vjerovatno biti zestoko...

Golman Benfike But je potpisao za Bajern da bude rezervni golman...(posto se Kan oprostio prvi golman je Rensing)

Pricali ste dosta o Bekamu...sto se njega tice...novac koji zaradjuje je vezan za sponzorstva, reklame a uzima i procenat od prodaje dresova(njegov dres je cak i ove sezone bio medju 10 najprodavanijih, i to u samom vrhu...mislim 3.) a nedjeljna plata mu nije uopste velika(u nekim srednje jakim okvirima)...blizu 100.000 eura nedjeljno...

a Ronaldo resio da predje u redove REAL MADRID CF
NICE!!! Robinho & Ronaldo uuuu da se zaledis kakav tandem
nego sad se ceka odgovor MAn.Un da li zeli da proda svog najboljeg prvotimca(igraca)

pominje se suma transfera od 100miliona i godisnja plata od 15m za Ronalda
toliko za sada o tome ,vise ce se verovatno pricati o tome posle Evropskog prvenstva jer je i sam Ronaldo rekao da zeli da predje ali ce se konacna odluka o tome da li odlazi doneti posle EURO 08

Takodje i informacija da je Juventus zainteresovan za Stankovica... Sto moze da implicira da Inter pravi prostor za Lamparda :mrgreen:

Jel' smo se dogovorili da Lampsi NE IDE nigde? :)

Lampard ,suska se oko njega nesto
on je jedan od prvih zelja Murinja tako da sta ce biti..
mada sam mournho igrace koje trazi su Lampard,Karvaljo,Esien,Asli Kol,Kvarezma
od ove cetvorice navedene sto igraju za sada za Celsi mislim da ce barem 2 a mozda i sva cetvorica preci u redove Murinjovog Tima, i taman na kraju da i Abramovic kupi Inter i skoro ceo celsi da se preseli u grad Milan g(Inter):)

Inter poslao ponudu Portu za Quaresmu,30M!!!

a Real je ponudio 27miliona ,mada kada vec je skoro ova prica oko Ronalda zavrsena ,zasta ce Quaresma Realu?
ali dobro hoceju ljudi da jacaju vezni red (sredinu i igrace koji mogu da igraju napadace) do maksimuma i to je stvarno dobro !!!!
mada bi Real mogao da dovede jednog iskusnog odbrambenog igraca,posto se Kanavaro povredio i pitanje je koliko je ozbiljna stvar(a prica se da ce pauzirati 2 meseca sto i nije malo)

Poslednja izmena:
Ronaldo & REAL MADRID (nearly close to deal)

nova vest o Ronaldu i Realu : *izvor MARCA spanske sportske vesti*
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2008&mm=06&dd=06&nav_id=302318

transfer Ronalda ce biti samo u varijanti novca ,nema nikakve trampe igraca i doplate kako je zeleo Ferguson
fransfer se pominje od 70 do 110m eura , ajde negde neka bude 85m mada je i to cifra......

evo sa Eurosporta dosta vesti o Ronaldu i Realu,nema glavna tema ovog leta

http://uk.eurosport.yahoo.com/06062008/58/la-liga-ronaldo-claims-cheer-calderon.html

http://uk.eurosport.yahoo.com/06062008/58/premier-league-ferdinand-fears-ronaldo-exit.html

http://uk.eurosport.yahoo.com/06062008/58/premier-league-transfer-talk-ron.html

http://uk.eurosport.yahoo.com/06062008/4/ronaldo-claims-spark-rio-fears.html

http://uk.eurosport.yahoo.com/06062008/4/calderon-excited-ronaldo-claims.html

e toliko za sada o tome !!
ipak navijac sam REAL MADRIDA pa moram malo o njima vise da pisem

Back