Transferi u domaćem i inostranom fudbalu

Dakle, iz raznoraznih izvora se saznaje da je Murinjo poceo pregovore sa Moratijem u vezi pojacanja. Prvi na listi zelja trenutno su Eto, Kvarezma i Mamadu Diara, a Murinjo navodno silno zeli da otera Ibrahimovica! :shock: :dontunderstand:

jeste tacno je skoro sve to sto si napisao barem sam i ja slicnu pricu cuo
Murinjo zeli sledece igrace:
Lamparda,Drogbu,Deca,Quaresmu,Karvalja (bas me zanima koliko ce igraca da dovede)
Morati bi da dovede Eto'a i Diaru (za svakog igraca nudi po 30m,ukupno 60m:!::?:)

Inter da bi doveo pola ovih igraca sto je naveo trebace im barem 100m
mada kako novine pisu da Lampard,Deco,Karvalja,Quaresma ni jedan od ovih igraca ne vredi vise od 15,20m , Drogba mozda malo vise negde oko 30m

Cisto sumnjam. Mada guardian je ugledan list, retko provaljuju, kao npr. The Sun, e oni stvarno znaju da slazu. Ali nikako se ne sme zaboraviti cinjenica da je Ronaldo mamin decko, a ako mama kaze Real... :roll:

e sad sam procitao to o kao mogucem prelasku ronalda,kum ga podrzava po svakom pitanju,a majka bi bas zelela da ode u Madrid blize bi bio kuci(Portugalu) , e stvarno smesno
nego EURO 2008 pocinje za 7 dana pa je i sam igrac Ronaldo izjavio da ce do tada odrediti da li ostaje ili ide,mada vec je pisalo da Calderon je odustao o dovodjenja Ronalda,tako da tome je valjda prica zavrsena,iako dalje postoje neke nesuglasice

za Real bi bilo bolje da dovedu neke igrace sredine terena tipa Lampard,Xabi Alonso,diego
imaju dva dobra napadaca jeste da imaju obojica po 30 godina ali ce izdrzati jos barem 2,3,4 sezone sve zavisi
dok sredinu terena imaju jaku ali bi valjalo da imaju jos jacu jer je meni najbitnija sredina terena ,odbrana je na nivou mada pominje se moguci dalazak na Karvalja i MEXESa na Berna Beu

pocela je sumnja da ce Fabregas mozda da ode sa EMIRATESa ,to bi bilo zanimljivo a ko je za njega zainteresovan ,ko bi drugi nego njegovi spanci,REAL *koji ga je prosle godine jurio da dovede* i Barsa koja ga je imala u svojim mladjim ekipama i prodala ,a sam Fabregas je izjavio da ne bi zeleo da se vrati u Barsu,tako da ostaje opcija Real ili mozda jos neka ekipa

ovaj prelazni rok sto se tice transfera i zamena igraca ima da bude "LUDILO" ,vec do sada su obavljeni dobri prelaski,ko zna sta ce tek biti posle Evropskog prvenstva

Poslednja izmena:
Ja se nadam da Murinjo moze da ga vrati u zivot. Ako se prognoze ostvare, kad Ibra ode u napadu ce biti tandem Adriano- Eto, sa njima u formi bice festa.

moguce,vrlo verovatno,jer ove sezone valjda je Adriano dobro odigrao u Brazilskog ligi
Ibrahimovic ,ko je najozbiljniji kandidat da ga kupi (chelsea,barsa,real):?::?:
Eto'a su bas resili da uzmi Milanski klubovi ,bice zanimljivo gledati ko ce ga na kraju preuzeti da li Milan ili Inter, a mozda se i neko treci umesa:!::?::?:

Necemo ga iskoriscavati stvarno:mrgreen:
Ali cemo ga iduce sezone pustiti da trcka malo vise:D

kolike su pare date za Ivanovica to ne znam ,nisu velike sigurno (barem ne vece od 7,8m mada i covek je mlad igrac tako da to predtavlja odmah veci novac)
mada i kaka,pato,robinho,gago i nekolicina igraca koji su presli u tako neke druge klubove su bili mladji od Ivanovica i skuplji po 15,20,25miliona ali to je vecinom zbog pozicija koje igraju

jeste tacno je skoro sve to sto si napisao barem sam i ja slicnu pricu cuo
Murinjo zeli sledece igrace:
Lamparda,Drogbu,Deca,Quaresmu,Karvalja (bas me zanima koliko ce igraca da dovede)
Morati bi da dovede Eto'a i Diaru (za svakog igraca nudi po 30m,ukupno 60m:!::?:)

Inter da bi doveo pola ovih igraca sto je naveo trebace im barem 100m
mada kako novine pisu da Lampard,Deco,Karvalja,Quaresma ni jedan od ovih igraca ne vredi vise od 15,20m , Drogba mozda malo vise negde oko 30m

"Zlatan Ibrahimovic je postao najplaceniji fudbaler na svetu,zaradjivace 12 miliona po sezoni.Potpisao je novi ugovor sa Interom do 2013. godina.Na taj nacin Masimo Morati je demantovao sve informacije da Ibrahimovic napusta Inter"-www.inter.it

"Zlatan Ibrahimovic je postao najplaceniji fudbaler na svetu,zaradjivace 12 miliona po sezoni.Potpisao je novi ugovor sa Interom do 2013. godina.Na taj nacin Masimo Morati je demantovao sve informacije da Ibrahimovic napusta Inter"-www.inter.it

ok
to sam pominjao za Ibrahimovica jer sam isto video na forumu transferi i na forumu Barselona o njegovom mogucem odlasku
12m lepa je svota novca,Kaka je ove godine bio najplaceniji igrac Evrope sa 9 ili 10m po sezoni
a Ibrahimovic sa zaradom od 12m nikako ne moze da bude najplaceniji igrac na Svetu mozda u Evropi

ok
to sam pominjao za Ibrahimovica jer sam isto video na forumu transferi i na forumu Barselona o njegovom mogucem odlasku
12m lepa je svota novca,Kaka je ove godine bio najplaceniji igrac Evrope sa 9 ili 10m po sezoni
a Ibrahimovic sa zaradom od 12m nikako ne moze da bude najplaceniji igrac na Svetu mozda u Evropi

AHA
IGRAČI IZ AFRIKE ZARAĐUJU VIŠE :roft:

AHA
IGRAČI IZ AFRIKE ZARAĐUJU VIŠE :roft:

ko zna AFRIKA ima dosta milijardera,ali nemaju bas toliku platu njihovu igraci

ako nisi znala BECKHAM ima godisnju platu samo od kluba 50m dolara => 35 do 40m eura ,znaci bice 3.5 puta vise od te pomenute plate Ibrahimovica ako je to uospte tacno jer do sada nema nigde da pise o tome(o plati 12m)

tako dok se Beckham ne penzionise niko nece imati vecu godisnju platu od njega !!!!!!!!!!!

Ko je najplaceniji igrac u Engleskoj ,kolika mu je nedeljna plata??? (mora da je negde oko 200 000e po nedelji)
jel to Terry,Balak,predpostavljam da je igrac Celsija u pitanju jer njihov gazda covek sirotinjho pa deli paketice(evrice) koliko stigne
ili je to mozda Tores,ne verujem da je najplaceniji Ronaldo ali ce mozda biti najplaceniji sledece sezone jer mu je ova sezona bila dobra

@Vlade Teri je u pitanju...;) 190.000 nedjeljno...

predpostavio sam nego jel to u Eurima ,verovatno gde jos da je u funtama to bi bilo ,covek kupuje ferarije svake nedelje ili ide na krstarenje jahtom po Svetu jer odrzavanje i koriscenje Jahti je jako povoljno i jeftino :-) ,
mada u fudbalu je skoro sve moguce

pa on je verovatno u top 5 pa godisnjim platama igraca
skoro je pisalo ko su prvih 20 igraca po godisnjim zaradama,bez sponzora i reklama
uglavnom je 1 bio Kaka' pa posle neko iz engleskih klubova najverovatnije ,Casillas je u top 10 a covek je golman (jeste i najbolji u Evropi) po godisnjoj plati!!

Poslednja izmena:
ko zna AFRIKA ima dosta milijardera,ali nemaju bas toliku platu njihovu igraci

ako nisi znala BECKHAM ima godisnju platu samo od kluba 50m dolara => 35 do 40m eura ,znaci bice 3.5 puta vise od te pomenute plate Ibrahimovica ako je to uospte tacno jer do sada nema nigde da pise o tome(o plati 12m)

tako dok se Beckham ne penzionise niko nece imati vecu godisnju platu od njega !!!!!!!!!!!

Beckham te pare vise prima od sponzora a ne od Kluba,Los Angelesa..

Back