Transferi u domaćem i inostranom fudbalu

o ROBINHu => http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2008&mm=05&dd=27&nav_id=300604

ta trampa je vec prekinuta tako da jedino ostaje neka malecna opcija da Real vidi da kupi Ronalda (I HOPE ,they not want bring him)

ako Real kojim slucajom ponudi man.un 100miliona kao sto je po nekim pisanjima resio da toliko ponudi za ronalda
mislim da ce man.un dobro rasmisliti o toj ponudi ,da ne bi se ponovila prica kao sa Ronaldinho sto se tice vrednosti igraca

Real Madrid'u bi valjao jedan stoper tipa Terry jer CANAVARO jos neku sezonu i zavrsava

Suster ne vodi glavnu rec u Realu vec Kalderon...ako bi se Chelsea dobro "otvorio" za Robinha i Robinho zeleo da ide, Suster bi tu bio nemi posmatrac.

Sta ce Realu stoper? Kanavaro ce da izgura jos jednu sezonu, tu su Metzelder, Pepe i Ramos koji takodje moze odigrati na poziciji stopera.
Mozda bi mogli da dovedu jos jednog ako im je cilj da gomilaju igrace ali Terry nema sanse da ide iz Celsija

Celsi ne zeli da ga proda
Terry ne zeli da ide

jeste zeznut posao ali nikad se ne zna

Real ima Serhia koji igra desnog beka i centralnog i ima Pepea koji je poceo da igra u startnoj i Metzeldera koji je imao operaciju kolena (mislim) i tek treba da nadje mesto u timu
tako da valjao bi tu jedan iskusniji odbrambeni igrac

pominje se mogucnost za pojedine igrace i moguci i vrlo realni transferi ,medju njima su:
Evra kao slobodan igrac ima verovatnocu da ode u Milan (mada je Evra bas dobro igrao tokom cele sezone u man.un)
Richards iz man.citya trazen je dosta a najozbiljniji kandidat je man.un
otkupljivanje ugovora sampdorije za kasana u varijantu da moraju da kupe i saviolu ako zele kasana (real madrid)
daniel alves najveci konkutenti su man.un i barcelona ,mada mislim da ce covek preci u barcelonu veca je verovatnoca
samir nasri u arsenal
JO iz CSK moskva u man.city
i nekolicina igraca
koga zanima neka ide na SPORTSKE VESTI (wap.mts064.telekom.yumondo preko telefona pod uslovom da je telefon koji imate NOKIA (pozeljno bi bilo Nseries :)) jer nisam siguran da li mogu ostale marke telefona verovatno
poz

mia#8;Ajde samo neka proba...!!!

to je vrlo moguca solucija
mada bi iskreno voleo da vidim Lamparda u Realu ili Barsi ,malo u spanskom fudbalu da se okusa (dosta pojedinih igraca mi se dopada i voleo bi da ih vidim u redovima reala tipa Essien,Terry and Lamprad ,skromno:) jesu nosiocu tima nema sta )
taman na svakoj poziciji po jedan mada essien moze da igra skoro sve pozicije u timu podjednako bas je prava igracina :!::!:

Deco i Lampard u Inter :roll: nema sve omiljenici murinha ,dobro covek trazi onu sto mu odgovara ,celsi je trazio deca i prosle sezone nego nije hteo covek da predje i nije ga dala barsa

Poslednja izmena:
Suster ne vodi glavnu rec u Realu vec Kalderon...ako bi se Chelsea dobro "otvorio" za Robinha i Robinho zeleo da ide, Suster bi tu bio nemi posmatrac.

ma ROBUNHo sledece sezone pravi svoju karijeru u Realu ,ove sezone je poceo super da igra i malo ga je sprecila jedna manja povreda koju je imao
Robinho ostaje to je gotova prica:!::!: (real bi razmislio o ponudi kada bi ona bila recimo 60,70m a mislim da ga i onda ne bi prodali ,ma ne bi sigurno,kao sto ce man.un razmisliti o ponudi za Ronalda ako ima real ponudi 100,120m jer to su ipak ogromne sume novca koje se ne nude svaki dan i svake sezone)
sa tolikim novcem svaki bi tim mogao da kupi 3 odlicna igraca na svakoj poziciji (odbrana,vezni red=> sredina, i jednog napadaca ili golmana zavisnoti od potrebe tima)

Poslednja izmena:
to je vrlo moguca solucija
mada bi iskreno voleo da vidim Lamparda u Realu ili Barsi ,malo u spanskom fudbalu da se okusa (dosta pojedinih igraca mi se dopada i voleo bi da ih vidim u redovima reala tipa Essien,Terry and Lamprad ,skromno:) jesu nosiocu tima nema sta )
taman na svakoj poziciji po jedan mada essien moze da igra skoro sve pozicije u timu podjednako bas je prava igracina :!::!:

Deco i Lampard u Inter :roll: nema sve omiljenici murinha ,dobro covek trazi onu sto mu odgovara ,celsi je trazio deca i prosle sezone nego nije hteo covek da predje i nije ga dala barsa

Nisam ja ni rekla da je nemoguće, samo bolje mu je da ne pokušava... Jer, ako mu ja dođem...:lol::):lol:

Nisam ja ni rekla da je nemoguće, samo bolje mu je da ne pokušava... Jer, ako mu ja dođem...:lol::):lol:

dobro ,nisam ni ja rekao da si rekla : "nemoguce"
sve je moguce u sportu i uopsteno
a inace ti i lampard imace posebnu conection tako da videcemo sta ce biti
poz

nego cuo sam da se snima film o navijacima celsija i film o navijacima man.un (u reziji kantona) ,jel tacno?? (neka se jave ljudi koji su informisani o tome) inace gledao sam film football factory koji je bas dobro odradjen

Poslednja izmena:
evo otprilike ma gotova stvar o pitanju buducnosti SAMIRA NASRIa
pogledajte na adresi => http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2008&mm=05&dd=27&nav_id=300728

"mali " covek ima samo 20 godina a vec nosi broj 10 u Franscujkoj reprezentaciji sto dosta znaci

kod Italijana pocela prepirka koji ce igrac nositi broj 10 ,jer trener nije zeleo da on odredi ko ce nositi nego da sami igraci medjusobno odrede,u izboru su jedno 4 igraca => del piero,pirlo,kasano i jos neki igraci

tandem fabregas,nasri to ce biti lepo videti

Poslednja izmena:
film football factory koji je bas dobro odradjen

Probaj negde da nadjes " I.D. ", sjajan film o navijacima(najrealniji sigurno).
Glavni lik je pandur koji se inflitrira medju navijace da bi otkrio radnje iza paravana(droga, oruzije...), medjutim polako pocinje da gubi svoju licnost i postaje veci navijac od samih navijaca.
Sjajno!

Gledao sam i neki Italijanski, protagonisti price su navijaci Rome, nazalost ne znam kako se zove. Pustali su ga kada je Roma osvojila titulu(ona sezona kada je za njih igrao Batistuta)

Poslednja izmena:
evo otprilike ma gotova stvar o pitanju buducnosti SAMIRA NASRIa
pogledajte na adresi => http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2008&mm=05&dd=27&nav_id=300728

"mali " covek ima samo 20 godina a vec nosi broj 10 u Franscujkoj reprezentaciji sto dosta znaci

kod Italijana pocela prepirka koji ce igrac nositi broj 10 ,jer trener nije zeleo da on odredi ko ce nositi nego da sami igraci medjusobno odrede,u izboru su jedno 4 igraca => del piero,pirlo,kasano i jos neki igraci

tandem fabregas,nasri to ce biti lepo videti

'Bes fudbal ako Kasano dobije desetku.

Ovo je u kratko vrijeme već drugi sjajni transfer španjolskog stratega Juande Ramosa, koji je podsjetimo ranije ovog mjeseca doveo i Luku Modrića.

Dos Santos jedan je od najtalentiranijih igrača na Nou Campu, zbog čega se vrlo čudnom čini odluka čelnika Barce da ga puste u Premierligu, pogotovo zato što može igrati na nekoliko pozicija u veznom redu i tako nadomjestiti očekivani odlazak Ronaldinha.

19-godišnji Giovanni je do sada 28 puta nastupio u dresu Barcelona, a ove sezone nastupio je i deset puta kao prvotimac. Posebno zapažen ostao je njegov hat - trick u 5:2 pobjedi nad Murcijom.

ja sam procitala na wikipedii da je oko giovannija sve zavrseno :(
e stvarno shteta ja sam ga ocekivala u plavom dresu :(

Back