Transferi u domaćem i inostranom fudbalu

Barcelona je ponudila 89 M odmah. Ostalo bi ovisilo o Coutinhovim nastupima, golovima, trofejima, individualnim priznanjima... Koliko god Liverpoolova transfer politika bila loša, ovo je dobar potez. Ne gori Liverpoolu pod nogama da pristaje na "možda ti dođem" ponude za najboljeg igrača.

The rest of La Blaugrana's offer - around £39m - would have been part of an incentivised plan that would only be activated, if Coutinho met certain conditions during his stay at Camp Nou.
Those included winning the Ballon d'Or, lifting multiple trophies in the same season, securing plenty of Champions League titles and winning both the Ballon d'Or and a plethora of cups during a single campaign.

Poslednja izmena:
Mesi nezadovoljan u Barsi .. Siti oce da aktivira klauzulu 300 miliona .. Posle ovoga sa Neymarom nista nije nemoguce ... Sta ce Barsa da radi sa tolikim parama hahahaha

Ako im ode i Mesi oni ce ga ugasiti. Bice "slabiji" nego ikad jos od perioda Klajverta, Rivalda, Overmarsa, Reine, Gvardiole, Luis Enrikea & co.

Odlucio kralj da odsece Barsu i samo im baca hejt da se odcepe sto pre. :per:

Nego jel iko od vas primetio tred kod Rome da dovode bekove koji su odavno prošli zenit i od kojih je samo ostalo ime...u zadnjih par godina kroz klub su prošli...Sisinjo, Hajnce, Risse, Maikon, Ešli Kol...sada je stiho Kolarov čudi me da nisu probali dovesti i Baneta Ivanovića...Ponekad se mislim da 'tajno udruženje desnih i levih bekova' opasno lobira u Romi...

Pogresio sam za Mbapea

http://mondo.rs/a1037170/Sport/Fudbal/Kilijan-Mbape-u-PSZ.html

Jbm ti, cemu sluzi onaj finansijski fer plej, osim da prca sirotinjske i osrednje klubove...

Mozda i bude nesto od PSG-a .. Neymar treci najbolji fudbaler na planeti , Kavani dobar , Mbape ubica , Di Maria vrhunski igrac kakvih danas malo ima , Draxler fenomenalan , pa tu je na klupi i onaj Lukas i vise nego dobra rezerva .. Na sredini Verati jedan od najboljih veznjaka na planeti .. Odbrana Dani Alves najbolji desni bek na svetu , Tiago Silva sta reci , tu je i jos jedan treci Brazilac pozadi Markinjos ..... Fali im samo golman i jedan top veznjak pored Veratija ...

Back