Transferi u domaćem i inostranom fudbalu

Toma Lemar je ostao u Monaku, a evo šta piše sveže izdanje francuskog Lekipa. Liverpul je nudio 80.000.000 evra, igrač je pristao, Monako se nećkao. Potom je uleteo Arsenal sa ponudom od 100.000.000 evra, Monako je prihavtio, ali Lemar nije. Ceo dan su ga u kampu francuske reprezentacije nagovarali Koščielni i Žiru da prihvati, ali je bio ljut što Venger nije ranije poslao pravu ponudu. Plus je želeo u Liverpul da igra Ligu šampiona. Potom je Liverpul digao na 90.000.000 evra, ali onda je Monako bio ljut i odbio je jer igrač nije prihvatio Arsenalovu ponudu. I tako je Lemar ostao u Kneževini...

------------------------

Svako na svakog ljut i ode mast u propast. :hahaha:

Vijest da Messi prelazi u City je Bullshit. Krenula s Twittera, A kako je transfer window pri kraju, ljude zanimaju uglavnom veliki transferi pa portali čine sve da privuku klikove.

Al svakako čekamo još 4 velika transfera: Barca: Dembele, Coutinho. PSG: Mbappe. Real Madrid: ?

Barca: Dembelea uspjeli dovesti, Coutinha nisu. Bravo za Liverpool.
PSG: Apsolutni pobjednici ovog prijelaznog roka. 2 najveća transfera ovog ljeta. Neymar koji je već pokazao koliko pojačanje će bit i Mbappe, ovo ljeto meta svih najvećih klubova.
Real Madrid: Izgleda da ipak nisu uispjeli slomiti Lazio i dovesti Sergeja Milinkovića Savića. Morat će se nekako snaći sa veznim redom koji imaju.

Barca: Dembelea uspjeli dovesti, Coutinha nisu. Bravo za Liverpool.
PSG: Apsolutni pobjednici ovog prijelaznog roka. 2 najveća transfera ovog ljeta. Neymar koji je već pokazao koliko pojačanje će bit i Mbappe, ovo ljeto meta svih najvećih klubova.
Real Madrid: Izgleda da ipak nisu uispjeli slomiti Lazio i dovesti Sergeja Milinkovića Savića. Morat će se nekako snaći sa veznim redom koji imaju.

I ko je posle primitivcina i sovinista ???

I ko je posle primitivcina i sovinista ???

Pa lepo je sto si priznao ... Kad je bila prica oko Perisica za iste te pare valjo si nam pricu kako bi to sve bilo normalno da je on Englez kao niko se ne bi cudo sto tolike pare .. Perisic po TM-u vredi tek nesto malo vise od Sergeja s tim sto je Sergej mladji 6 godina .. Ako moze Dembele koji vredi 33 za 115 zasto onda Sergej koji vredi 22 ne bi mogao za 70 ??? A hrvoje ?

Ne znam. Reci ti meni. :D

Poslednja izmena:
Vidim u Laciu drugi golman neki Hrvat Vargic...Posto je EU ne racuna se kao stranac vec kao domaci igrac... Cudi me da to Vucko kod nas nije uveo pravilo kad su EU stranci upitanju :D...Inace vidim da puno Italijanskih klubova danas Slovencima decu odvodi iz mladjih kategorija pre nego sto napune 18...

- - - - - - - - - -

Ni kod Hrvata to nije redak slucaj...a ako otjeraju Mamica sve ce biti cesca pojava...

Vidim u Laciu drugi golman neki Hrvat Vargic...Posto je EU ne racuna se kao stranac vec kao domaci igrac... Cudi me da to Vucko kod nas nije uveo pravilo kad su EU stranci upitanju :D...Inace vidim da puno Italijanskih klubova danas Slovencima decu odvodi iz mladjih kategorija pre nego sto napune 18...

Vargić je bio golman Rijeke od početka tog njihovog uspona. Branio Europa ligu za njih, čak i za repku u nekoj prijateljskoj branio. Otišao nakon prošle sezone mislim.
Mislim i da je na EURU bio 3. golman :mrgreen:
Što se Talijana tiče da, vjerujem da odvode Slovence. I iz HNL-a ih je gro otišlo. Velika većina mladi igrači za male novce. Malo ih igra neke zapažene uloge. Svi koje vidim da nešto igraju su mi ili poznati iz HNL-a od ranije, ili su Perišić.

Ma sta znaju Juventus i Inter ... Ti si pametniji od njih ..

Ti čoveče nisi u stanju ni najjednostavniji mogući komentar da svariš :hahaha:

- - - - - - - - - -

Sergejov transfer ce sigurno biti najveci ikada u 'regionu' uopste...Jer pored nesumnjivog kvaliteta decko ima i Spanski pasos....

Sad Lacio možda pristane da ga proda i po manjoj ceni. Recimo za 50 miliona.

To je opet više nego ranijih 50% od 70 miliona

Trebo bi ici preko 50...sobzirom kakvo je ludilo na trzistu...

Pazi ovo poredjenje sam vec jednom pravio ako Dembele koji po transfermarktu vredi 33 miliona i predje u Barsu za 105 plus bonusi zasto onda Sergej koji po tom istom TM-u vredi 22 miliona ne bi mogao u neki evropski klub za 70 ?? I on je mlad igrac poput Dembelea ...

E sad fazon je u tome sto ce Sergej odigrati jos jednu vrhunsku sezonu i cena ce mu samo rasti tako da me ne bi cudilo da na kraju ode za celih 100 milki ... Ali i za 70 ako ode bice ubedljivo najskuplji u regionu .

Ma malo je ko uspeo od tih klinaca koji su otisli za DZ...jer u 95% slucajeva ako odmah nepravis razliku posalju te negde na pozjamicu da gulis drugu treci ligu...jer prakticno nisu nista u tebe ulozili i ako uspes odlicno ako neuspes boli ih uvo ionako si stigo za dz prakticno...Sergej je dobar primer gledo sam bas masu njegovih utakmica prve sezone i Lacio ga je bas istrpio...jer kao sto vidimo oni za njega dali 18 milki i to su za Lacio i danas ozbiljne pare...I jednostavno on je insvestiacija koja nesme da propadne drzace ga ko malo vode na dlanu...da je kojim slucajem doso dzabe nebi se libili da ga salju po pozajmicama pa sta bude od njega...

- - - - - - - - - -

Al ****** tu su manageri kao i starci koji oce sve i odmah da sebi srede zivot...Klincu udari slava u glavu posto je glavni u svojoj skoli sutra misli da ce biti glavni gde got ode...e onda sledi realnost...

Gledao sam neke statistike o njemu u Seriji A i evo nekoliko zanimljivosti:

Sergej je igrač sa najviše dobijenih vazdušnih duela u ligi. Jedini sa preko 4 po utakmici.
Najbolje ocenjeni srpski igrač iz prošle sezone u Seriji A, a ukupno gledano deli 19 mesto sa Ikardijem. Takođe je jedini igrač u prvih 20 sa 22 godine. Po ocenama ostavio je iza sebe igrače poput Dani Alveša, Imobilea, Perišića, Strotmana, Berardija, Bilje, Kijelinija... Gotovo svi ti igrači su reprezentativci svojih zemalja koje su na papiru i po rezultatima jače od Srbije.
Po statisti ''whoscored'' imao je 7 asistencija, a po Transfermarktu 9. Ukoliko je Transfermarkt u pravu Sergej deli 7. mesto najboljih asistenata lige sa još nekim igračima.

Back