Sto bi odustali od Serije A bas sada kad imaju najvecu sansu da je osvoje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Walken:Problem je u tome sto je on i dalje talenat... Ima 26 a ponasa se kao klinac od 18-19...... Kad bude shvatio da klub nece da trpi njegovo ponasanje na terenu mozda se i bude promenio.... On stvarno ima talenta za fudbal (ne vidim kakve to veze ima sa godinama), ali mu je mozak na nivou predskolskog uzrasta.....
Citirao sam Batu Stojkovica iz Maratonaca.....Terror Techa:ne, oni su smeshna ekipa!
@Walken
zashto, shalio si se?
Gurkufa nisam gledao pa ne mogu da ga komentarisem, a Bonera je odlican igrac.... Dobro su se setili da malo osveze odbranu....Terror Techa:a shro se tiche Milana
ni meni tu sve nije jasno
imam osecaj da su manje-vishe odustali od serije A
treba forsirati Gurkufa
za koga mislim da ce biti odlicna zamena Seedorfu
i Boneru, koji je takodje odlican igrac
ne znam, sve mi lici da su otpisali ovu sezonu i da se spremaju za sledecu
pih ........ uzese nam Burza ........ pih_Milanche_:Zamena za Zigica Igor Burzanovic iz Buducnosti.
Ne znam da li je tacna vest da je Carlos Tevez potpisao za Arsenal a da Reyes najverovatnije sutra u Madrid i to Atletico a ne Real.
Jedva cekam da predje u Mancester, jer oni dovode sad nekog ludog Poljaka, sto brani sve, moguce i nemoguce. Tako da za ovog naseg seljaka ne bi trebalo da bude mesta ni pod razno. Blajvaj ga Stojkovicu!MadonnaGirl:Da li ce stvarno Vlada Stojkovic da predje u Man. utd???
Nekako mi je tesko poverovati da ce Stojkovic sa klupe Nanta preci medju prvih 11 Manchestera.