mogway
Zainteresovan član
- Poruka
- 318
Djordj Jokic najvjerovatnije od januara u Crvenoj Zvezdi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bilo danas na CNN-u, kao breaking news. Yebote, kao da se samozapalio u sred Bernabea. Nisam siguran da li je sve to sigurno Nevidljivi.68Charger440+6:Bekam dolazi u Ameriku. Na leto potpisuje ugovor sa Los Angeles Galaxy.
To je izvesni Tavano(nikad čuo).Čuo sam da je neko iz Valensije prešao u Romu, ali to je sve što znam, ako neko ima više informacije o tome, neka se javi.
Jaк си ми ти експерт за фудбал кад ниси чуо за Тавана!Alex.L:To je izvesni Tavano(nikad čuo)
Alex.L:Inače za prelazak Bekama u LA se pominju cifre od 130 miliona evra!!!. Kome će te pare da idu,kad je na leto Bekam slobodan igrač.
Kako je blizu LA i Holivud, ne bi me čudilo da sledeće godine gledamo filmove sa Bekamom u glavnoj ulozi, kad je već ovoliko (ne)opravdano popularan.
INTER-SERBIA:Jaк си ми ти експерт за фудбал кад ниси чуо за Тавана!
А овамо се уби објашњавајући акако је Барса лоповски клуб!
Не иде синко, ко не зна, не зна!
Ode čovek da zaradi pare i da malo oseti Holivud. Nema drugog razloga. Nakon igranja u Engleskoj i Španiji, zemljama u kojima je fudbal svetinja, ovo će da mu bude razočarenje i pad kao igraču.68Charger440+6:Americka fudbalska liga je jako slaba, pa kad dolazi zvezda kao sto je Bekam mora biti udarna vest.
Ja sam čuo za Tavana, ali samo mi je ime poznato. Ne mogu ni sa čim da ga povežem, može mala pomoć?INTER-SERBIA:Jaк си ми ти експерт за фудбал кад ниси чуо за Тавана!
Jaк си ми ти експерт за фудбал кад ниси чуо за Тавана!
Covek ce imati nedeljnu platu 500 000!!! Znaci svake nedelje moze da kupi zgradu u centru Bgd-a!!68Charger440+6:U 5 godina Bekam bi trebao zaraditi $250 miliona, sto od ugovora, sto od reklama, prodaje dresova ...