Transferi u domaćem i inostranom fudbalu

68Charger440+6:
Bekam dolazi u Ameriku. Na leto potpisuje ugovor sa Los Angeles Galaxy.
Bilo danas na CNN-u, kao breaking news. Yebote, kao da se samozapalio u sred Bernabea. Nisam siguran da li je sve to sigurno Nevidljivi.

Inače, malo je zastarelo, ali Montela iz Rome prešao u Fulham na 6 meseci. Čuo sam da je neko iz Valensije prešao u Romu, ali to je sve što znam, ako neko ima više informacije o tome, neka se javi.

Čuo sam da je neko iz Valensije prešao u Romu, ali to je sve što znam, ako neko ima više informacije o tome, neka se javi.
To je izvesni Tavano(nikad čuo).

Inače za prelazak Bekama u LA se pominju cifre od 130 miliona evra!!!. Kome će te pare da idu,kad je na leto Bekam slobodan igrač.
Kako je blizu LA i Holivud, ne bi me čudilo da sledeće godine gledamo filmove sa Bekamom u glavnoj ulozi, kad je već ovoliko (ne)opravdano popularan.

Alex.L:
Inače za prelazak Bekama u LA se pominju cifre od 130 miliona evra!!!. Kome će te pare da idu,kad je na leto Bekam slobodan igrač.
Kako je blizu LA i Holivud, ne bi me čudilo da sledeće godine gledamo filmove sa Bekamom u glavnoj ulozi, kad je već ovoliko (ne)opravdano popularan.

U 5 godina Bekam bi trebao zaraditi $250 miliona, sto od ugovora, sto od reklama, prodaje dresova ...

INTER-SERBIA:
Jaк си ми ти експерт за фудбал кад ниси чуо за Тавана!
А овамо се уби објашњавајући акако је Барса лоповски клуб!
Не иде синко, ко не зна, не зна!

Niko nije rekao da je barselona lopovski klub, nego da je LS osvojila uz pomoc 13-og igraca.

INTER-SERBIA:
Ja sam čuo za Tavana, ali samo mi je ime poznato. Ne mogu ni sa čim da ga povežem, može mala pomoć?

Ja pratim aktivno samo englesku ligu, tako da za Tavana nisam nikada čuo, niti sam ga gledao. Možda sam ga i gledao u neznanju da je to on, ali to samo govori koliko je on dobar fudbaler, čim sam ga odmah zaboravio.

Ne kazem da je Barsa lopovski klub, ali je činjenica, koju svako može da vidi hteo ili ne, da su do trofeja prošli uz pomoć sudija. Slučajno ili ne, to mi ne znamo, znamo samo sta smo videli.

Evo ja mogu da se kladim da si za njega čuo igrajući Football Manager. Yebeš to onda. Evo ja sad mogu da u Google ukucam njegovo ime i da ti sada nađem pola kile podataka o njemu, ali čemu to.

Ма добро, не знам му ни ја биографију до краја, али знам да је прошле сезоне играо за Емполи, да је у последњем тренутку отпао са списке Марчела Липија за СП, да је био тражен на крају сезоне од стране Реала, Валенсије, Интера, Милана и неких клубова у Премијерлиги.

А менаџера, ПЕС, ФИФА-у и остале игрице не играм!

A Partizan ne zeli da ga pusti ...
p025.gif
p025.gif
p025.gif

Back