Transferi u domaćem i inostranom fudbalu

Gajić iz OFK Beograda u Bordo

Doskorašnji fudbaler OFK Beograda Milan Gajić zvanično je predstavljen kao novo pojačanje francuskog Bordoa.

19-godišnji odbrambeni fudbaler je sa Bordoom potpisao petogodišnji ugovor, a francuski klub je za transfer Gajića platio milion evra.

Gajić je nedavno na Novom Zelandu sa omladinskom reprezentacije Srbije osvojio zlato na Svetskom prvenstvu.

Gajić je za OFK Beograd debitovao još pre dve godine i za ‘Romantičare’ je na 46 mečeva postigao četiri gola.

- Milan Gajić potpisao petogodišnji ugovor sa Bordom, OFK-a Beograd inkasirao milion evra.
- Stevan Jovetić od sledeće sezone braniće boje milanskog Intera. On će provesti jednu sezonu na pozajmici, a nakon toga Inter će na adresu Mančester Sitija poslati 13 miliona funti.
- Anhel Di Marija postao je novi član Pariz Sen Žermena za 65 miliona evropskih novčanica.
- Deni Velbek na meti turskog Bešiktaša.
- Mohamed Salah prvi Egipćanin koji će obući dres Rome.
- Krasić moguće pojačanje Antalije, novog superligaša Turske.

26 July 2015 Last updated at 11:38 GMT

Angel Di Maria: PSG and Manchester United close to outcome

By Simon Stone
BBC Sport in Santa Clara, California

Angel Di Maria's proposed move from Manchester United to Paris St-Germain is "close" to being decided, says the French team's coach Laurent Blanc.
The Argentina midfielder has not joined United on their pre-season tour of America, and manager Louis van Gaal has said he "does not know why".
"There is a good possibility he could sign but there is nothing official," said Blanc after a defeat by Chelsea.
"We have to have patience a little longer. The outcome is very close."
French paper L'Equipe has reported United have agreed a £46.5m deal with the French champions for the 27-year-old.
But it is understood talks are ongoing with a fee yet to be agreed.
"He was not on the plane," said Van Gaal after the 3-1 friendly win over Barcelona in Santa Clara, California.
"Marcos Rojo was also not on the plane. He has had a passport issue - for Di Maria, I don't know why. I cannot say anything."
Van Gaal said on friday that Di Maria would join United on their pre-season tour of the United States, despite rumours about a move to PSG.
However, it has now been claimed the winger, who moved to the Premier League from Real Madrid last summer for a British record £59.7m, will travel to New Jersey - where PSG are based during their tour of the United States - for a medical with the Ligue 1 club.

I sad ispade da ja lažem..
angel-di-maria.jpg

Nikad nisam razumio golmane tipa Begović, sad Romero, prošle godine Reina (ajde on je u godinama, al šta godine znače kod golmana, ne puno). Svjesno ideš sjedit na klupi i nadat se da će prvi golman drastično past u formi, ili se nažalost ozlijedit. Zato svaka čast Valdesu, iako ga osobno ne volim, što je otišao kad je shvatio da ovi ne puštaju De Geu.

Ma idioti bre predje u Čelzi ili Mančester da bi mogo reć da je njihov igrač i zbog veće plate iako se njegov život nemenja ništa bila mu plata 60 ili 80 hiljada...ali da pumpaju sebi ego kao ja ovoliko primam znaš tolko vredim...

- - - - - - - - - -

Begović je dobar golman ali mislim da nije za top top
klubove golman svakako...ali da je mogo u dobrom
klubu da brani to svakako....recimo Handanović je po meni osetno bolji golman...iako je Begović dosta više hajpovan

Ma idioti bre predje u Čelzi ili Mančester da bi mogo reć da je njihov igrač i zbog veće plate iako se njegov život nemenja ništa bila mu plata 60 ili 80 hiljada...ali da pumpaju sebi ego kao ja ovoliko primam znaš tolko vredim...

- - - - - - - - - -

Begović je dobar golman ali mislim da nije za top top
klubove golman svakako...ali da je mogo u dobrom
klubu da brani to svakako....recimo Handanović je po meni osetno bolji golman...iako je Begović dosta više hajpovan

Romero se sad vodi teorijom: ,,Da bog da komšiji crkla krava'', aludirajući na moguću povredu Davida De Hee.. :hahaha:

Brezancic pojma nema nezna kud udara na vecini utakmica je bio busan ko sir pogledaj onu protiv partizana bas je preko njega duvalo ima nesto argesivnosti i energije ali kakav glavni igac...U toj zadnjoj liniji je Rendulic delovo najsigurnije pre svega konstitucijom...sigurno im nije najbolji i svakako najbitiji igrac...Matic Srnic i Stojiljkovic su mnogo bolji i bitniji igraci...pa filip stojkovic sa druge strane je mnogo bolji bek!

Brezancic pojma nema nezna kud udara na vecini utakmica je bio busan ko sir pogledaj onu protiv partizana bas je preko njega duvalo ima nesto argesivnosti i energije ali kakav glavni igac...U toj zadnjoj liniji je Rendulic delovo najsigurnije pre svega konstitucijom...sigurno im nije najbolji i svakako najbitiji igrac...Matic Srnic i Stojiljkovic su mnogo bolji i bitniji igraci...pa filip stojkovic sa druge strane je mnogo bolji bek!
Brežančić je bek samo nominalno. On je bek tipa Basta samo što je još ofanzivniji od njega. Još tačnije, ima ulogu kao što je imao Bejl u Totenhemu. Niko za Bejla nije rekao da je "bušan kao sir" jer se na takvog igrača ni ne računa 100% u odbrani.

U Čukaričkom je važan jer je tip igrača koji daje identitet i karakter timu, zato je valjda i kapiten. Čukarički nema igrača koji od njega bolje vidi i organizuje igru ali fizički je malo kilav. Što se tiče poređenja sa Srnićem, nikada mi neće biti jasno zbog čega sav taj hajp oko Srnića jednog i drugog.

U pravu si da je Stojković sa desne strane mnogo bolji bek, ali Stojković je ubedljivo najbolji igrač Čukaričkog. Stojković za klasu prevazilazi Čukarički svojim kvalitetima. I Stojković je defanzivniji od Brežančića.

Poslednja izmena:

Back