Nadam se da strepim bez razloga, ali Njukastl je neozbiljan klub sa neozbiljnim gazdom...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo jos nista nije potpisano to su za sad samo nagadjanja. I za Di Mariju i za Salaha i za Jovetica
Ma idioti bre predje u Čelzi ili Mančester da bi mogo reć da je njihov igrač i zbog veće plate iako se njegov život nemenja ništa bila mu plata 60 ili 80 hiljada...ali da pumpaju sebi ego kao ja ovoliko primam znaš tolko vredim...
- - - - - - - - - -
Begović je dobar golman ali mislim da nije za top top
klubove golman svakako...ali da je mogo u dobrom
klubu da brani to svakako....recimo Handanović je po meni osetno bolji golman...iako je Begović dosta više hajpovan
Brežančić je bek samo nominalno. On je bek tipa Basta samo što je još ofanzivniji od njega. Još tačnije, ima ulogu kao što je imao Bejl u Totenhemu. Niko za Bejla nije rekao da je "bušan kao sir" jer se na takvog igrača ni ne računa 100% u odbrani.Brezancic pojma nema nezna kud udara na vecini utakmica je bio busan ko sir pogledaj onu protiv partizana bas je preko njega duvalo ima nesto argesivnosti i energije ali kakav glavni igac...U toj zadnjoj liniji je Rendulic delovo najsigurnije pre svega konstitucijom...sigurno im nije najbolji i svakako najbitiji igrac...Matic Srnic i Stojiljkovic su mnogo bolji i bitniji igraci...pa filip stojkovic sa druge strane je mnogo bolji bek!