Transferi u domaćem i inostranom fudbalu

milan je dobio extra pojacanje....34-godisnji djuzepe favali......nije mi jasno sta oni misle....kreteni.....mada gledajuci ostale,odbrana je podmladjena....prosek starosti je snizen...polako ali sigurno.....
razmisljaju da u slucaju da sheva ode vrate dzordza weaha iz penzije kazu mali je i dalje dobar...razmisljali su i o van bastenu ali je povrejen....

@ Techa ... za favalija sam bio ozbiljan ,za ovu dvojicu ne.......

@ Alex ... bili zainteresovani za Crisa,al' nista konkretno nisu uradili../....kao i za galasa,ali ta opcija jedino ako sheva ode u celsea....sto se nadamo da nece biti........ma ne znam ludaci....ja bi najvise voleo da kupe alexa iz psv-a....

e da... Henry rekao da ostaje u arsenalu,i da ce mozda vec danas potpisati novi cetvorogodisnji ugovor .... arsenal mu je pokazao srce u ovom finalu,tako nesto....uglavnom sigurno ostaje....

Glavno pitanje ovog prelaznog roka je da li ce Anri otici.......
I kojeg napadaca ce kupiti Celzi........
Sto se tice Anrija.......Mislim da bi mu bila velika greska da ostane u Arsenalu(licno mislim da za sledecih 20 godina nece uci u finale lige sampiona).....takodje mislim da su ove godine imali mnogo srece sa zrijebom.....dobiju indisponirani Real i Juventus i zamalo odu na produzetke s Viljarealom....a onda se citavu utakmicu brane od Barse.......sta je Venger mislio kad je izbacio Fabregasa a ubacio Flaminija :shock:------kakav lik
Anri kada bi otisao u Barsu napravio bi najbolji korak u karijeri :!:

kad smo kod Celzija........blizu je Sevcenko, Tevez, Ibrahimovic, Eto, Farfan iz PSV.....i ko zna ko jos.......
a uz to vrlo je vjerovatno da ce barem na pozajmicu Krespo i to u Milan......
jedva cekam da se rijese ova 2 pitanja upravo zbog toga sto sam veliki navijac Celzija( ako ode Anri u Barsu bice mnogo jaki sto ne odgovara Celziju.....tako da bi bilo super da ostane u Arsenalu)

da ne menjam temu:
izjava Anria:
"At one point it crossed my mind to leave," he told a news conference on Friday, two days after Arsenal lost the Champions League final to Barcelona.

"But I think with my heart, and my heart told me to stay."

He added: "I've never played in Spain and never will. This is my last contract.

"This is the best country to play football. It's the passion I like. Here you can do your job in the right way - people here respect the players."

_0pu§TεNº_:
ne bih voleo da Messi bude na klupi (ili ode iz kluba), on je otkrovenje barselone, mozda naslednik maradone, takodje ne bih voleo da Eto'o ode.tu je i Zili.
mnogo je to para a Henry puni 30god. bolje da barsa pojaca odbranu, npr. ovaj Oleger Presas , u stvari bolje da barsa nista ne menja.
Definitivno bi bila guzva u napadu Barce a i godine Henrya...
Tesko da ce Messi u skorijoj buducnosti ici iz Barce, mozda niklad ne ode
Nece Messi tek tako lako zaboraviti sta je Barca ucinila za njega

Alex.L:
Šta sad ti smetaju godine Anrija, do juče si ga želeo u Barsi svim srcem.

On puni 29 godina.
ja ne kazem da je on deda, u punoj je formi, ima jos vrhunskih sezona pred sobom,
(samo 1 ili 2god stariji od Ronaldinha),.
ali je skup a Barca ima kvalitetne napadace.

pa naravno,kada se pricalo da ce da predje u Barcu svi su tvrdili da je to odlicno
a sad...
ipak je bolje sto nece da dodje...
samo ako nije!
jednostavno volim Henrya kao igraca, ali u medjuvremenu sam shvatio da bi stvarno bila guzva!? /.,;'l'./.,'][;]';';.';]p

Pošto je prva "meta" Barselone za predstojeći prelazni rok, Tjeri Anri, produžio ugovor sa Arsenalom, a Henrik Larson odlazi nazad u Švedsku, čelnici Barselone su veoma zainteresovani da u svoje redove dovedu Diega Forlana!

Napadač Viljareala igra sjajno od kada stigao iz Mačester Junajteda, i jedan je od boljih strelaca Primere. S obzirom da su Viljareal i Barselona sjajno saradjivali poslednjih godina (Beleti pojačao Barsu, Rikelme Viljareal), ne bi bilo iznenađenje da se ovaj transfer ostvari na samom početku prelaznog roka.
IZVOR: B92

GRIZZLY:
Pošto je prva "meta" Barselone za predstojeći prelazni rok, Tjeri Anri, produžio ugovor sa Arsenalom, a Henrik Larson odlazi nazad u Švedsku, čelnici Barselone su veoma zainteresovani da u svoje redove dovedu Diega Forlana!

Napadač Viljareala igra sjajno od kada stigao iz Mačester Junajteda, i jedan je od boljih strelaca Primere. S obzirom da su Viljareal i Barselona sjajno saradjivali poslednjih godina (Beleti pojačao Barsu, Rikelme Viljareal), ne bi bilo iznenađenje da se ovaj transfer ostvari na samom početku prelaznog roka.
IZVOR: B92

To je tacno danas sam to slusao s tim sto je pominjano kao opcija u slucaju odlaska Eto-a.

E,sad bi bilo dobro da Arsenal kupi nekog mladog golmana(ako već nemaju u mlađim kategorijama), a Almuniju oteraju u........ neki drugi klub :lol: Pošto Pires gotovo sigurno ide u Viljareal(ako već nije i otišao), trebao bi neki vezni(mada je i to pitanje, pošto je Pires bio suvišan). Bergkamp ide u penziju, ali tu je Volkot, koji može da igra i veznog(zamena Piresu) i napadača(zamena Bergkampu).

Sve u svemu, dobrog golmana, i možda veznog, pa u nove pobede, i ne dao Bog poraze.

Back