Transferi u domaćem i inostranom fudbalu

Ma kakav Lyon.... Herenveen ili Rusija eventualno...
A u repki mu stari drži štangu, a pazi statistiku sa zadnjeg derbija Dinamo Hajduk:
Modrić- yeben gol, 46 točnih dodavanja
N. Kranjčar- 8 točnih dodavanja :shock:

Aj da vas ne gnjavim, najjači transfer- Henry će u Barceloni gazit, a brijem da su ovi za Ballacka bacili pare...
Jel ide C. Ronaldo u Juve,a Camoranesi u Man U?

Car Zg:
Ma kakav Lyon.... Herenveen ili Rusija eventualno...
A u repki mu stari drži štangu, a pazi statistiku sa zadnjeg derbija Dinamo Hajduk:
Modrić- yeben gol, 46 točnih dodavanja
N. Kranjčar- 8 točnih dodavanja :shock:

Aj da vas ne gnjavim, najjači transfer- Henry će u Barceloni gazit, a brijem da su ovi za Ballacka bacili pare...
Jel ide C. Ronaldo u Juve,a Camoranesi u Man U?
Ne znam kako ce ga uklopiti u tim!!! Ionako mislim da je Ballack razvikan igrac! Dobar, ali razvikan!

BARCELONA, Jan 24 (SW) – According to Catalan sports newspaper ‘Sport’, Arsenal star striker Thierry Henry and Spanish giants Barcelona FC would have already reached a verbal agreement, over a move of the France international to the Camp Nou next season. Thierry Henry is 90% certain to move to Barcelona next season. Neither FC Barcelona, nor Henry will make this agreement official before the end of the season.

DR NITRO:
BARCELONA, Jan 24 (SW) – According to Catalan sports newspaper ‘Sport’, Arsenal star striker Thierry Henry and Spanish giants Barcelona FC would have already reached a verbal agreement, over a move of the France international to the Camp Nou next season. Thierry Henry is 90% certain to move to Barcelona next season. Neither FC Barcelona, nor Henry will make this agreement official before the end of the season.

Šta je ovo, iz januara. Odtad je mogao biti i smak sveta, a ne da se poništi jedan dogovor.

BTW novine svašta pišu(zbog tiraža narafski)

Ма могу сва четворица, Роналдињо и Меси умеју да буду јако добри везњаци. А иза Ћави и Инијеста чувају леђа. Маркез се шета између штопера и коректора, Пујол задњи. Поред тога нису нам потребни ни неки ултра-мега-гига бекови, добри су и ови што су ту. И Валдез наравно... Волео бих да видим ту Барсу која форсира игру на гол више.

pa mislim ima smisla s obzirom da bi Henry zauzeo njegovo mesto.
ali to nikako, ali nikako ne bi smelo da se desi. Messi bi mogao vrlo brzo postati igrach njegovog kalibra.

mada ja i dalje verujem u opciju "odlazi Eto'o, dolazi Henry na njegovo mesto".

i ono shto je rekao SadPaNikadVise josh zvuchi kao najbolje reshenje, posebno kad se uzme u obzir da Deco verovatno ide, al chisto sumnjam u to njegovo reshenje, bojim se da bi Barcu mogao da zahvati "brazilski" ili "realovski" sindrom - previshe kreativaca na jednom mestu. svi bi hteli loptu. i sa Messijem umesto Guilya je tesno, mali voli da se halavi shto je normalno.

mada, sa dobrom disciplinom bi se to sredilo. ako je rajkard mogao da od Zubatog koji je u PSGu bio obichan zabavljach i cirkusant napravi najboljeg timskog igracha i najboljeg individualca na svetu, mogao bi mozhda i da pomiri njih chetvoricu. :)

Back