Terror Techa
Ističe se
- Poruka
- 2.291
....Likewise!
?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....Likewise!
Terror Techa:dobar je Rosicky
al odavno se znalo da ce on u A.M.
nego izgleda da ce Ruud da bega iz Man Utd-a

Torres ima 23 godine a Nistelroj ima 31 tako da ne bih dao Toresa! Stvarno je dobar...Terror Techa:Ekipa Mančester junajteda ponudila je madridskom Atletiku Ruda Van Nistelroja i 21 milion evra u zamenu za Fernanda Toresa, prenosi “Marka”.
Pored Mančester junajteda, za najtalentovanijeg španskog fudbalera trenutno su zainteresovani gotovo svi bolji evropski klubovi, ali konkretnu ponudu je uputio navodno samo Njukasl – 38 miliona evra. Međutim, veruje se da je ta ponuda zapravo vrednija od drugih, jer je vrednost Van Nistelroja na tržištu oko 17 miliona evra.
da se ja pitam, prodao bih Toresa
Torres u Partizanu - rekao Bjekovic, on je ipak pouzdaniji. Daju nam Torresa + 50 miliona evra za Boyu, imaju problem sa efikasnoscu, pa im treba vrstan strelac.

Care.. ahahahaha.. Car si...Likewise na engleskom znaci- takodjeTerror Techa:....
?
a ja misl'o da znam engleskiLikewise na engleskom znaci- takodje

Walken:Jel prati neko Sergia Aguera?
Bemti kako taj Atletiko uvek ima love, a nikad da nesto normalno da uradi!!!KOWYNUXX:naravno...presao u Atletiko za 24 miliona...
mozda on i Ruud, a Tores pravac Manchesterovo je extra potez...videcesh...on i Tores...