Transferi u domaćem i inostranom fudbalu

Dobro Techa...to je bilo pre godinu dana..... :) ... a i opet ga ne bih stavio pre Sheve i Henryja u najboljih jedanajs .... mislim da bi dobro dosao u Milan pre svega zato sto zna sa loptom ... treba nam takav drugi napadac. Shevi ce (a i ostalima) biti mnogo lakse tako nego sa inzagijem....jos kad su tu gatuzo i Stam....nista ne mozes odigrati kako treba .... isto vazi i za Gilardina....vise se ocekivalo od njega...... Sad i Eto je bolji sa loptom od njih dvojice(amoruza ne racunam) , i daje golove al je 'alav kao Zmago Sagadin ,,,, i nabedjen je i ...nervira me.....

Sheva i Zlatan bi se super uklopili....a i dobili bi ga po dobroj ceni...juve ce ga i ovako oterati....

bojan86:
Razlog zasto Eto najverovatnije prelazi u Milan je to sto ne moze vise da trpi rasizam u Spaniji, jer ga stalno vredjaju, a misli da je Italija drugacija...

a josh i misli da je igrati u italiji izazov jer i dalje vazhi zabluda da se tamo igra najjacha odbrana. da ne govorim o zabludi da je tamo najbolji fudbal.
a ako je razlog rasizam, onda se za'ebo. videcje protiv lacija zashto.

milan ima shevu, djilardina i pipa, i nikakvih problema sa napadachima. njihov problem je u svemu samo ne u tome. pipo cje sigurno oticji izgleda..... govorka se o shevi u chelziju..... ko cje ga znati.

Ali onaj Cafu kako me je iznervirao protiv Barce...
Kao da nije imap zelju da igra...
skroz indisponiran
i jos se smeje
il pravi neke kisele face
ne znam ni je
doslo mi da ga.....uffff....
zreo je on odavno za otpad...
nego, samo mi nije jasno zasto igra i dalje za reprezentacioju...
mislim, odakle mesta za njega...
znaci jedan centralni i jedan desni bek...
a ne Stam da igra beka

Back