Transferi u domaćem i inostranom fudbalu

http://uk.eurosport.yahoo.com/08062009/58/premier-league-vermaelen-claims-arsenal-deal.html

Thomas Vermaelen i Arsenal su izgleda sve zavrsili

http://uk.eurosport.yahoo.com/08062009/58/la-liga-kaka-undergoes-madrid-medical.html

O Kaki...

Bice zanimljivo ovo ljeto .Ja inace ne volim kad klubovi daju mnogo novca uopste, a kamoli za jednog igraca,ali bice vrlo zanimljivo...Celzi je izjavio da ce da renovira ekipu, sto znaci da ce neki stubovi Celzija morati da napuste klub (najvise mi zao Rikarda Karvalja :( ) i neki koji nisu ispunili ocekivanja (Deko na celu)

Ali najvise paznje privlaci Real Madrid i njihov projekat Galaktiko 2 ... Izgleda da je sto se tice Kake 51 % zavrseno (kazem 51 % jer ,posle situacije sa Zirkovom,dok ne vidim na zvanicnom sajtu, ne vjerujem nista...), a Florentino Perez ce pokusati da dovede zvanicno i dalje najboljeg igraca svijeta Kristijana Ronalda i veznog igraca Liverpula Cavija Alonsa (BOG ZNA ZASTO) .

Ono sto mene najvise cudi u danasnjem fudbalu su niske cene igraca. Da, dobro ste culi, niske! Ne racunajuci Ronalda i Kaku. MIslim, citam da Wolfsburg nece da da vise od 6 miliona za Rejesa. Onda, Jovanovic, jedan od najboljih igraca 14 zemlje na svetu, kosta 5 miliona. Kacar, proglasavan za jednog od najtalentovanijih kosta oko 10. Pa cak i Benzeminih 30 miliona nije bas mnogo. Koliko se secam, Mancester je Nanija doveo za 25, pa ti igraci ne mogu da se porede.

Ono sto mene najvise cudi u danasnjem fudbalu su niske cene igraca. Da, dobro ste culi, niske! Ne racunajuci Ronalda i Kaku. MIslim, citam da Wolfsburg nece da da vise od 6 miliona za Rejesa. Onda, Jovanovic, jedan od najboljih igraca 14 zemlje na svetu, kosta 5 miliona. Kacar, proglasavan za jednog od najtalentovanijih kosta oko 10. Pa cak i Benzeminih 30 miliona nije bas mnogo. Koliko se secam, Mancester je Nanija doveo za 25, pa ti igraci ne mogu da se porede.
Ma to su bre i realne cene - 5, 6, 10, pa najviše 30 miliona i to za neku superzvezdu ... Sve ostalo je preterivanje i bahaćenje ... Ali i to je sitnica kad vidim da Tajger u golfu zaradi preko 100 miliona godišnje, ili ovi fensi teniseri koliko uzimaju ...

Ma to su bre i realne cene - 5, 6, 10, pa najviše 30 miliona i to za neku superzvezdu ... Sve ostalo je preterivanje i bahaćenje ... Ali i to je sitnica kad vidim da Tajger u golfu zaradi preko 100 miliona godišnje, ili ovi fensi teniseri koliko uzimaju ...

I to je tacno, ali kada je vec fudbal uopste preplacen, onda mi je malo nerealno. Partizan odbio 3 miliona za Dijaru, a Rejes vredi 6?!

Back