- Poruka
- 1.156
Nije legalno da kao drzavljanin Srbije koristis PayPal, to je pod jedan, PayPal jos nije omogucen kod nas.
A tek neces moci da podignes novac sa njega.
A tek neces moci da podignes novac sa njega.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ovako, imam druga u Kanadi. Desilo se da mu je trebala pomoc, a ja sam bio u mogucnosti da mu pomognem preko neta. I on je resio da mi da deo sume koje je zaradio ( oko 150 eura ). Radi se o programiranju. E sada, mozda vise nece biti potrebe za mojom pomoci, ili ponekad. U principu to neznam kako ce ici.
Ono sto mene zanima, kako da mi on posalje novac iz Kanade, a da ne budem ocerupan za ovu sicu...
Racunam da se ova transakcija vodi kao pomoc prijatelja.
Da li treba da otvaram devizni racun u banci ( neznam da li cu i dalje imati uplate )...
Ili WestUnion. Ko ima vecu proviziju, i koliko bih uzeo cisto na ovu sumu od 150 eura??
Cuo sam da razne banke imaju svoje smicalice, gde recimo ako se otvori racun na kraju godine ste recnu za jos 50 eura...
Sta se isplati u mom slucaju...???
Bilo bi dobro da odgovore ljudi koji imaju iskustva, a ne nagadjanje
Hvala unapred na odgovoru.
На прву руку могу да ти кажем да заборавиш на Вестерн Унион. Деру ненормално. Прошле године ми је једна особа из Холандије послала неких 200 еврића на мој девизни рачун у банци (са банке на банку), и подигао сам целокупан износ. Мислим цео износ што сам подигао је зато што је она платила трошкове слања, или како то већ иде.
Надам се да ће те неко боље посаветовати. Боље да сам ћутао![]()
Ovako, imam druga u Kanadi. Desilo se da mu je trebala pomoc, a ja sam bio u mogucnosti da mu pomognem preko neta. I on je resio da mi da deo sume koje je zaradio ( oko 150 eura ). Radi se o programiranju. E sada, mozda vise nece biti potrebe za mojom pomoci, ili ponekad. U principu to neznam kako ce ici.
Ono sto mene zanima, kako da mi on posalje novac iz Kanade, a da ne budem ocerupan za ovu sicu...
Racunam da se ova transakcija vodi kao pomoc prijatelja.
Da li treba da otvaram devizni racun u banci ( neznam da li cu i dalje imati uplate )...
Ili WestUnion. Ko ima vecu proviziju, i koliko bih uzeo cisto na ovu sumu od 150 eura??
Cuo sam da razne banke imaju svoje smicalice, gde recimo ako se otvori racun na kraju godine ste recnu za jos 50 eura...
Sta se isplati u mom slucaju...???
Bilo bi dobro da odgovore ljudi koji imaju iskustva, a ne nagadjanje
Hvala unapred na odgovoru.

Kako je najpovoljnije . Naime, imam devizni racun u banci Intesa ovde i da li postoji nacin da posredstvom banke Intesa saljem novac iz Austrije i da mi salju novac iz Srbije ?![]()

Pozzzz ekipa
Hocu iz Srbije preko "societegenerale" da prenesem 30hiljada evra u "societegenerale" u Francuskoj na racun moje zene
Ja nemam u srbiji racun u "societegenerale" treba da otvorim
Jel zna neko da mi kaze koji racun treba da otvorim tj kako se zove taj racun ...da ne odem na salter i neznam sta pricam
hvala unapred
Pozzzz ekipa
Hocu iz Srbije preko "societegenerale" da prenesem 30hiljada evra u "societegenerale" u Francuskoj na racun moje zene
Ja nemam u srbiji racun u "societegenerale" treba da otvorim
Jel zna neko da mi kaze koji racun treba da otvorim tj kako se zove taj racun ...da ne odem na salter i neznam sta pricam
hvala unapred
...............................................
E drugari zaboravio sam jednu vaznu stvar da pitam.......hoce li banka kod nas traziti poreklo novca itd ili niko nista ne pita odakle kesh itd .....za deviznu stednju znam da ne pitaju makar im odneli i milion u keshu ali za ovaj transfer ...????