Pozdrav, trenutno sam u situaciji iz mnogo razloga da mi je bolje raditi od kuće. Ako imate neki predlog , samo da nije cc I da ne treba fakultet, recite mi, pa ću proveriti takve poslove.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mozda s Putinom da vidis da li ima neki posao za tebePozdrav, trenutno sam u situaciji iz mnogo razloga da mi je bolje raditi od kuće. Ako imate neki predlog , samo da nije cc I da ne treba fakultet, recite mi, pa ću proveriti takve poslove.
mozda s Putinom da vidis da li ima neki posao za tebe
Probao sam to pre, ne zele ljudi da gledaju inteligentnije stvari i nisam bas harizmatican dovoljno za to..Тик токер или Инста инфлуенсер. Може и за Јутјуб да се снима. Кад разрадиш јутјуб канал, ангажујеш архитекту да ти направи у некој од соба студио за подкасте, па зовеш госте из области свог јутјуб канала.
Hahaha neekamozda s Putinom da vidis da li ima neki posao za tebe
Mozda i nije loša ideja.Pa jedino online orodaja mabavi si neku robu Ili se dogovori s nekime da prodajes njegovu robu na procenat
To mi je ispod časti. Volim ja neke stvari u vezi nekih političara, ali čak i da gotivim nekog od njih, nikad ne bih botovao.Има ботовање на Телеграму, али је баш лоше плаћено.
Radim od kuce i nastavio bih tako iz vise razloga. Al bih drugačiju vrstu od sadašnjeg.Сад, реално.
Ниси ни први ни последњи који овде пита питање шта може од куће да ради.
Увек имам утисак да тај неко жели неку пречицу, да не мора да се мучи а да заради колико толико. Нека је и баш мало, али да је без мучења, него да само удара ентер.
Ствар је у томе да рад од куће није никаква заебанциа. Како већина људи и даље жели неку лакшу варијанту, истина је да је, ма колико тешко, ипак најлакше наћи редован посао и ићи на посао 8 сати пута пет дана или 7 сати пута шест дана. Евентуално 12 сати у "шихт". 12-24-12-12.
То је најлакше, а рад од куће, углавном треба или да се стекне знање или да се има срећа или баш да је неко способан па може и од куће.
Рад од куће није лакши, већ тежи посао. По правилу.
Radim od kuce i nastavio bih tako iz vise razloga. Al bih drugačiju vrstu od sadašnjeg.
Pa ono, meni ne menja radio ovo od kuce ili iz kancelarije radio sam isto i iz kancelarije isti posao, ne svidja mi se mnogo sama ta oblast rada, ali van toga rekao bih da je kuća prednost za mnogo toga.Што ни најмање не мења оно што сам написао.