Trampov saradnik Čarli Kirk upucan na univezitetu u Juti

• Začetnik teme Začetnik teme iig
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Венс рецитује симбол вере пред Богом и свима.

Незамисливо је чути тако нешто од српског режима који се издаје за чувара традиције.
Samo bi jos falilo da i nasi pocnu tako da pricaju, a ovamo da podrzavaju Izrael kao ovaj covek.

Pa ako podrzavs ubistvo i istrebljenje onolikog broja ljudi, kakav si to hriscanin? Onda to sigurno nisi.

Smucilo mi se vise od tih "finih" spoljnih manifestacija, a iznutra "mucak".

Nije "Kada bih morao" nego "Kada bih mogao".
Tacno. Greska. "Kada bih mogao."

Frtalj mozga misli da mu je "morao" gore od "mogao", hahaha... :hahaha:

MAGA pokreta ti?
Eto vidis. Ti sve moras da guras u neki kalup, stavis u neki okvir, da bi mislio da znas nesto.
Isto kao i sa onim "patsy"-em, guranje levo, guranje desno, republikanac, demonkrata, sniper, krov...

Lako te leraju zato sto si "useful idiot".

Pa shta si onda okacio ono
Da bi se pricalo o onome sto se zaista desilo.
A i pitao sam 2 pitanja.

sve neshto u shiframa nepovezano pishesh ko autista?
Nista nije u siframa, nego treba koristiti sopstveni mozak, pa ti cudno, zbunjuje te, nisi navik'o.

Tacno. Greska. "Kada bih mogao."

Frtalj mozga misli da mu je "morao" gore od "mogao", hahaha... :hahaha:
Kvarat od frtalja mozga, ako sam morao borbandovati knjige i paliti knjižnice, to je onda prisila, a ja to bih to radio isključivo zato jer želim, moja slobodna volja.
Zato ti i kažem da se koncentriraš jer si se počeo gubiti lagano.
Nemoj si ubuduće dopuštati takve blamaže.
Ajde sad polako probaj opet

Ako pogledate zadnje Carlijeve izjave o Izraelu i njegovom stavu prema istrebljenju/njegove reci/ u Gazi onda je ocito ko stoji iza atentata u kojem je ucestvovala grupa izvrsilaca a ovog malog su iskoristili kao paravan.
100%

Na ovom video, pri kraju je informacija, da je sat vremena pre ubistva, Carli imao vrlo nezgodan razgovor sa ''uvazenim rabinom'', koga je vrlo neprijatno odbio za predlog, shta sme, a shta ne sme da talasa u kampusu...

rezultat, ubistvo nakon sat vremena, i to iz neposredne blizine

26:06 pa nadalje

Na ovom video, pri kraju je informacija, da je sat vremena pre ubistva, Carli imao vrlo nezgodan razgovor sa ''uvazenim rabinom'', koga je vrlo neprijatno odbio za predlog, shta sme, a shta ne sme da talasa u kampusu...

rezultat, ubistvo nakon sat vremena, i to iz neposredne blizine

26:06 pa nadalje
Sada ima dosta nagadjanja, ja se ne bih u to upustala
Tako precizan pogodak je sigurno pogodjen iz blizine ali ce istraga mozda i otkriti ko je izvrsioc
a mozda i nece

Sada ima dosta nagadjanja, ja se ne bih u to upustala
Tako precizan pogodak je sigurno pogodjen iz blizine ali ce istraga mozda i otkriti ko je izvrsioc
a mozda i nece
Која јуебена Истрага...
Дубока Држава,Владари из Сенке су кокнули овог младог Човека по устаљеном Шаблону који траје већ 500 година..
Мали је дирнуо у осиње гнездо..и онда јбг.

Која јуебена Истрага...
Дубока Држава,Владари из Сенке су кокнули овог младог Човека по устаљеном Шаблону који траје већ 500 година..
Otero genocidashe u tri lepe i ode:(

1758051715017.png

Koja crna istraga u toj lazovskoj drzavi
Која јуебена Истрага...

ok, ok
znama da sam preterala, zato sam i zavrsila da mozda i nece nista da se otkrije
ali u uzim krugovima, ne dostupnim javnosti, istina je verovatno vec sada poznata

Која јуебена Истрага...
Nigde da pokazu, ni zrno ni oruzije, nishta...

Sve proser FBIa i medijske bajke

Back