ecio94
Domaćin
- Poruka
- 3.441
S' obzirom da je ubica bio u vezi sa trandžom, sve mi je jasno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ta linija je više puta gažena, poslednji put sa dva pokušaja atentata na Trampa. Sada su besni i razumem ih, ne vidim da će se preći preko ovoga, mržnja je prevelika.Ovo sto on prica i nacin na koji prica doprinosi toj mrznji.
Njima treba da ohlade glave a koliko sam razumeo Kirk je radio na tome vodeci razumne dialoge a ovi sto ga oplakuju su u 2 dana ponistili njegov visegodisnji rad.
Da li imaju lose namere ili su sludjeni nemam pojma.
Био цимер, ко и сви студенти у кампусу што имају собног пријатељаS' obzirom da je ubica bio u vezi sa trandžom, sve mi je jasno...
Piše da su bili u intimnoj vezi, tako je ispričao(trandža) na saslušanju.Био цимер, ко и сви студенти у кампусу што имају собног пријатеља
Пише, ал и да је МАГА трамптард такође, зато је и напустио либтардски колеџ...Piše da su bili u intimnoj vezi, tako je ispričao(trandža) na saslušanju.
Čudo da je jedan zilot protiv Trampovaca kada se zna da njega podržavaju hrišćani.То ко да си пратио информер ако си код трамповаца тражио реалну слику
Ја сам ултра десница... Далека десница је за нас воук и кошер фекалијаČudo da je jedan zilot protiv Trampovaca kada se zna da njega podržavaju hrišćani.
Pratim i jedne i druge.
kolike su sanse?!
I tamo i onda su krovovi isto "ostavljeni" neobezbedjeni...
Sada se, ladno, skidaju i uklanjaju kamere sa mesta zlocina, pre dolaska "policije"..."Is this normal? Does law enforcement clean crime scenes? Why would the FBI clean a roof? "
Svaki put isto i svaki put ljudi ponovo i iznova nasedaju...
сад оптужујеш израел ?Ok. Sas, neposredno pre ubistva je prozivao neke jevreje iz USA da su plaćali woke
то су слободе које промовише левица у усаS' obzirom da je ubica bio u vezi sa trandžom, sve mi je jasno...
па ти ово емитујеш на свом налогу...оп једном око овог недопустивог материјала који емитују широм америке
па ти ово емитујеш на свом налогу...
Шта сад брабоњаш
Ok. Sas, neposredno pre ubistva je prozivao neke jevreje iz USA da su plaćali woke
nebi me cudilo da se sad u kongress i senat pocimaju ubijatiNeverovatno, zaista...
Svaki put isto i svaki put ljudi ponovo i iznova nasedaju...
Kao kod madjionicarsko trika. Madjionicar hoce da gledas gde treba da gledas da bi trik uspeo.
Nisu se ni potrudili da nauce pricicu, narativ kako treba, da bi trik uspeo... ili im nije stalo da budu ubedljivi...
Ljudi su vec, i opet, naseli...
Tako isto je Hitler razmišljao kad je sve Srbe, Jevreje i Cigane trpao u logore, jame i gasne komore.
Kriv si što si Srbin, Jevrej, Ciganin, svi ste vi isti, tako je praksa pokazala.
Takvo razmišljanje je uzrok neopisivog zla i nepravde.