ИПХ ЗИЛОТ
Elita
- Poruka
- 21.290
Sad josh da zatashkaju novim ubistvom, da se onaj zrtveni jarac Robinson slucajno samoubijo u zatvoru, i sve ti jasno koju su fekaliju od montaze napravili
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos jasnije iz drugog ugla:2. Momenat navodnog pogotka
![]()
Dekompresija na izlaznoj rani je povukla sa sobom majcu, nije to nishta cudo, majca nema ni 100 grama.. One ruke malo povishe sklopljen kao da drze pishtolj u pozadini su ispalile metak iz telefona, a metak je na izlazu povukao i laganu majcu u pravcu izlaska metka iz vrataJos jasnije iz drugog ugla:
Dok sedi mirno
Pogledajte prilog 1785721
Zatezanje i podizanje majice ka mestu rane na telu
Pogledajte prilog 1785720
Naduvavanje majice, kao da je ispod "napunjena" vazduhom
Pogledajte prilog 1785722
Koji to pogodak, gde i odakle, ovako zategne majicu i podigne je ka mestu rane na telu?
----------------------------------------------------------------------------------
Pa to i kazem, ako si morao i ako je prisila je mnoooogo bolje od "zato jer želim, moja slobodna volja" jer si prosto zao i Nacista.![]()
Ovaj profi ''ubica'' se vishe ispovedo, nego Vucic pred izbore...Objavljene poruke koje je osumnjičeni za ubistvo Čarlija Kirka slao svom cimeru, evo šta piše
Lgbt teroristiObjavljene poruke koje je osumnjičeni za ubistvo Čarlija Kirka slao svom cimeru, evo šta piše
S. D.danas 10:16
Foto: EPA/SCOTT G WINTERTON / POOL![]()
Tajler Robinson, osumnjičeni za ubistvo američkog konzervativca Čarlija Kirka, na dan pucnjave slao je poruke svom cimeru u kojima je pisao o svojoj puški, mogućem motivu i drugim detaljima vezanim za planiranje ubistva, navodi se u optužnim dokumentima koje su u utorak objavili zvaničnici okruga Juta, prenosi CNN.
Robinsonov cimer je policiji ispričao o poruci koju je Robinson ostavio ispod tastature, na kojoj je pisalo: „Imao sam priliku da eliminišem Čarlija Kirka i iskoristiću je“.
Policija navodi da je pronašla i fotografiju te poruke.
U sudskim dokumentima, tužioci su opisali cimera kao „biološkog muškarca koji je bio u romantičnoj vezi sa Robinsonom.“ Prema dokumentima, Robinsonov cimer je policiji predao njihove poruke.
Cimer je na poruku od Robinsona bio upozoren putem SMS-a, što je dovelo do sledeće razmene poruka, koju je CNN prepisao iz optužnih dokumenata:
Robinson:
„Odmah batali sve što radiš, pogledaj ispod moje tastature“.
Cimer:
(Pogledao ispod tastature i pronašao poruku na kojoj je pisalo
„Imao sam priliku da eliminišem Čarlija Kirka i iskoristiću je.“
Cimer:
Šta????? Šališ se, zar ne???
Robinson:
„Još sam dobro, ljubavi, ali zaglavljen sam u Oremu još neko vreme. Ne bi trebalo da potraje dugo dok ne mogu da dođem kući, ali još moram da uzmem pušku. Iskreno, nadao sam se da ću ovo držati u tajnosti dok ne umrem od starosti. Žao mi je što te uvlačim u to“.
Cimer:
„Ti nisi to uradio, zar ne???“
Robinson:
„Jesam, žao mi je“.
Cimer:
„Mislio sam da su uhvatili počinioca?“
Robinson:
„Ne, uhvatili su nekog ludog starca, a onda ispitivali nekoga u sličnoj odeći. Planirao sam da uzmem pušku sa mesta gde sam je ostavio odmah nakon toga, ali većina tog dela grada je blokirana. Mirno je, skoro dovoljno da izađem, ali jedan automobil i dalje stoji“.
Cimer:
„Zašto?“
Robinson:
„Zašto sam to uradio?“
Da.
Cimer:
„Zašto?“
Robinson:
„Dosta mi je njegove mržnje. Neki bes se ne može iskorntrolisati. Ako uspem da uzmem pušku neprimećen, neću ostaviti dokaze. Pokušaću opet da je dohvatim, nadam se da su otišli. Nisam video da su je našli“.
…
Cimer:
„Koliko dugo planiraš ovo?“
Robinson:
„Mislim malo više od nedelju dana. Mogu da joj priđem, ali pored nje stoji policijski auto. Mislim da su već pretražili to mesto, ali ne želim da rizikujem“.
Robinson:
„Voleo bih da sam se odmah vratio i uzeo je čim sam došao do auta. Brinem se šta će moj otac reći ako ne donesem dedinu pušku… ne znam da li ima serijski broj, ali ne bi mogli da me povežu sa njom. Brinem se zbog otisaka, morao sam da je ostavim u žbunju gde sam menjao odeću. Nisam imao vremena ni mogućnosti da je nosim sa sobom… Možda ću morati da je ostavim i nadam se da neće naći otiske. Kako ću jebeno objasniti gubitak puške ocu? …
Jedino što sam ostavio je puška umotana u peškir…
Sećaš se kako sam gravirao metke? Te jebene poruke su uglavnom samo velika šala, ako na Fox News vidim to možda dobijem moždani udar. Dobro, moram da je ostavim, to stvarno jebeno smara…
Po današnjim dešavanjima mislim da dedina puška i dalje dobro funkcioniše, ne znam. Mislim da je imao optiku od 2000 dolara“.
Obriši ovu razmenu.
Moj otac želi slike puške… kaže da deda želi da zna ko šta ima, federalci su objavili sliku puške, i veoma je jedinstvena. Zove me sad, ne javljam se.
…
Od kada je Tramp ušao u kancelariju, moj otac je veliki MAGA fan.
…
Predajem se dobrovoljno, jedan od mojih komšija je zamenik šerifa.
Ti si jedino za šta se brinem, ljubavi.
Ja se više brinem za tebe.
Nemoj da pričaš sa medijima, molim te. Ne davaj intervjue i izjave. … Ako te policija bilo šta pita, traži advokata i ćuti.
Ima logike. Samo oni mogu onako hladnokrvno, kao u Gazi gde ne stede nikoga i nista.Klupko se polako odmotava i sve su prilike da su Jevreji smaknuli Kirka.
250 članova kongresa otišlo na raport u Izrael.
Страшно је шта раде у тој Гази.Ima logike. Samo oni mogu onako hladnokrvno, kao u Gazi gde ne stede nikoga i nista.
jesu ga ubili od pozadi?Jos jasnije iz drugog ugla:
Dok sedi mirno
Pogledajte prilog 1785721
Zatezanje i podizanje majice ka mestu rane na telu
Pogledajte prilog 1785720
Naduvavanje majice, kao da je ispod "napunjena" vazduhom
Pogledajte prilog 1785722
Koji to pogodak, gde i odakle, ovako zategne majicu i podigne je ka mestu rane na telu?
----------------------------------------------------------------------------------
Pa to i kazem, ako si morao i ako je prisila je mnoooogo bolje od "zato jer želim, moja slobodna volja" jer si prosto zao i Nacista.![]()
Прегледај пређашњу страну, има уживо тренутак убиства из правог угла где се види и пуцачIma logike. Samo oni mogu onako hladnokrvno, kao u Gazi gde ne stede nikoga i nista.
Ne.jesu ga ubili od pozadi?
on kaze da nije bioObjavljene poruke koje je osumnjičeni za ubistvo Čarlija Kirka slao svom cimeru, evo šta piše
S. D.danas 10:16
Foto: EPA/SCOTT G WINTERTON / POOL![]()
Tajler Robinson, osumnjičeni za ubistvo američkog konzervativca Čarlija Kirka, na dan pucnjave slao je poruke svom cimeru u kojima je pisao o svojoj puški, mogućem motivu i drugim detaljima vezanim za planiranje ubistva, navodi se u optužnim dokumentima koje su u utorak objavili zvaničnici okruga Juta, prenosi CNN.
Robinsonov cimer je policiji ispričao o poruci koju je Robinson ostavio ispod tastature, na kojoj je pisalo: „Imao sam priliku da eliminišem Čarlija Kirka i iskoristiću je“.
Policija navodi da je pronašla i fotografiju te poruke.
U sudskim dokumentima, tužioci su opisali cimera kao „biološkog muškarca koji je bio u romantičnoj vezi sa Robinsonom.“ Prema dokumentima, Robinsonov cimer je policiji predao njihove poruke.
Cimer je na poruku od Robinsona bio upozoren putem SMS-a, što je dovelo do sledeće razmene poruka, koju je CNN prepisao iz optužnih dokumenata:
Robinson:
„Odmah batali sve što radiš, pogledaj ispod moje tastature“.
Cimer:
(Pogledao ispod tastature i pronašao poruku na kojoj je pisalo
„Imao sam priliku da eliminišem Čarlija Kirka i iskoristiću je.“
Cimer:
Šta????? Šališ se, zar ne???
Robinson:
„Još sam dobro, ljubavi, ali zaglavljen sam u Oremu još neko vreme. Ne bi trebalo da potraje dugo dok ne mogu da dođem kući, ali još moram da uzmem pušku. Iskreno, nadao sam se da ću ovo držati u tajnosti dok ne umrem od starosti. Žao mi je što te uvlačim u to“.
Cimer:
„Ti nisi to uradio, zar ne???“
Robinson:
„Jesam, žao mi je“.
Cimer:
„Mislio sam da su uhvatili počinioca?“
Robinson:
„Ne, uhvatili su nekog ludog starca, a onda ispitivali nekoga u sličnoj odeći. Planirao sam da uzmem pušku sa mesta gde sam je ostavio odmah nakon toga, ali većina tog dela grada je blokirana. Mirno je, skoro dovoljno da izađem, ali jedan automobil i dalje stoji“.
Cimer:
„Zašto?“
Robinson:
„Zašto sam to uradio?“
Da.
Cimer:
„Zašto?“
Robinson:
„Dosta mi je njegove mržnje. Neki bes se ne može iskorntrolisati. Ako uspem da uzmem pušku neprimećen, neću ostaviti dokaze. Pokušaću opet da je dohvatim, nadam se da su otišli. Nisam video da su je našli“.
…
Cimer:
„Koliko dugo planiraš ovo?“
Robinson:
„Mislim malo više od nedelju dana. Mogu da joj priđem, ali pored nje stoji policijski auto. Mislim da su već pretražili to mesto, ali ne želim da rizikujem“.
Robinson:
„Voleo bih da sam se odmah vratio i uzeo je čim sam došao do auta. Brinem se šta će moj otac reći ako ne donesem dedinu pušku… ne znam da li ima serijski broj, ali ne bi mogli da me povežu sa njom. Brinem se zbog otisaka, morao sam da je ostavim u žbunju gde sam menjao odeću. Nisam imao vremena ni mogućnosti da je nosim sa sobom… Možda ću morati da je ostavim i nadam se da neće naći otiske. Kako ću jebeno objasniti gubitak puške ocu? …
Jedino što sam ostavio je puška umotana u peškir…
Sećaš se kako sam gravirao metke? Te jebene poruke su uglavnom samo velika šala, ako na Fox News vidim to možda dobijem moždani udar. Dobro, moram da je ostavim, to stvarno jebeno smara…
Po današnjim dešavanjima mislim da dedina puška i dalje dobro funkcioniše, ne znam. Mislim da je imao optiku od 2000 dolara“.
Obriši ovu razmenu.
Moj otac želi slike puške… kaže da deda želi da zna ko šta ima, federalci su objavili sliku puške, i veoma je jedinstvena. Zove me sad, ne javljam se.
…
Od kada je Tramp ušao u kancelariju, moj otac je veliki MAGA fan.
…
Predajem se dobrovoljno, jedan od mojih komšija je zamenik šerifa.
Ti si jedino za šta se brinem, ljubavi.
Ja se više brinem za tebe.
Nemoj da pričaš sa medijima, molim te. Ne davaj intervjue i izjave. … Ako te policija bilo šta pita, traži advokata i ćuti.
od desne strane
Pa dobiće priliku.Do evenutalnog izvršenja smrtne kazne ima da potraje desetak godina.Imaju oni taj red smrti kako se zove lista čekanja za izvršenje smrtne kazne.Nije to kao nekad da ga danas osude i hajd odmA na vešala nego lepo ima procedura a može i da se žali višem sudu.Ako osude lika na smrtnu kaznu a lik ne dobije priliku da se pojavi i progovori pred kamerama to je onda horor.
Aha, kako da ne, imaš kompaktan teritorij s 1.8 miliona ljudi naslonjen na Albaniju, sigurno si spreman žrtvovati jedno pola miliona vojnika pa da etnički počistiš Kosovo.Само нек се кокају међу собом па да ми ослободимо Косово и Српску.
Молим те не постављај безвезна питања. Немам времена и енергије.Aha, kako da ne, imaš kompaktan teritorij s 1.8 miliona ljudi naslonjen na Albaniju, sigurno si spreman žrtvovati jedno pola miliona vojnika pa da etnički počistiš Kosovo.
A od koga bi oslobađao Srpsku, ko ju je okupirao?