Trampov saradnik Čarli Kirk upucan na univezitetu u Juti

• Začetnik teme Začetnik teme iig
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Postoji tu (barem se uvek pojavi, pre ili kasnije) i ona "simple mindfuck", pa čak i "complex mindfuck" teorija.

Ovako to ide:

Najlogičnije je da su ga ubili levičari jer je bio desničar, i tu ne postoji nikakav očigledan mindfuck.

Onda se pojavljuje "simple mindfuck" koja kaže otprilike da su ga ubili desničari da bi uvalili levičarima očiglednu krivicu iz prethodne situacije.

A "complex mindfuck" je teorija da su ga ubili levičari da bi desničarima uvalili "simple mindfuck".

Što se tiče Kirka, već smo stigli do "simple mindfuck" situacije. Sad nestrpljivo čekam dalji razvoj, da li upadamo u kategoriju 5.
samo se ti pravi naivan

ekstremna levica koju podrzavas je partija ubistava

njihova netrpeljivost prema drugoj ideologiji i misljenju je pokazala svoje lice pokusajem ubistva trampa u predizbornoj kampanji

kakva partija takvi i fanovi, krvoloci .

ubijeni carls je bio umeren politicar, umerene ideologije, jedan od najpoznatijih konzervativnih aktivista, koji je debatom zeleo da resava probleme. Poznat je po tome da je govorio ''tmao gde ljud irazlicitih misljenja prestanu da razgovaraju pocinju gradjanski ratovi'' ...

ono sto je najvise zuljajo extremnu levicu je cinjenica da je kirk doneo trampu rast za cak plus 44% na dotadasnje kod generacije Z sto je dotadasnju mrznju i netrpeljivost ekstremne levice dovelo do stanja ludila.
tim velikim uspehom kirk je sebi stavio metu kod krvoloka u levici.

tvoje pravljenje naivnim je tipicno za levicarske fanove , pa cemo na osnovu cinjenice da se u poslednjih godinu dana desilo ubistvo kirka i pokusaj ubistva trampa to u stvari delo konzervativaca ili nekih bezobraznih cika koja su to ucinila oba puta kako bi naneli stetu ''neduznoj'' levici...

vama je tramp problem iskljucivo sto nema krvolocni plan prema rusiji kao levicari... nije vam ni rusija primarna fobija vec sekundarna, primarna vam je srbofobija iz koje izlazi rusofobija...

jer je rusija ta koja je recimo 2015 na britansku kopilad i njihovu rezoluciju stavila veto u savetu bezbednosti oko pitanja srebrenice ...

ko vas ne zna...

podrzavate partiju ubistava

Iz kog paralelnog univerzuma si izvukao imbecilnu pretpostavku da ja podržavam ekstremnu levicu?
iz svih tvojih postova kojima si forsirao amere dok je bajden bio na vlasti...

Prilično sam radoznao da shvatim kako tvoj um funkcioniše, kakav kratki spoj u sinapsama dovede do toga da izvučeš ovakvu nebulozu iz rukava?
e za to moras da se obratis mom portparolu sprat nize, on ce ti objasniti tu tvoju PROVOKACIJU O MOM UMU I KRATKOM SPOJU moderatore...

iz svih tvojih postova kojima si forsirao amere dok je bajden bio na vlasti...

e za to moras da se obratis mom portparolu sprat nize, on ce ti objasniti tu tvoju PROVOKACIJU O MOM UMU I KRATKOM SPOJU moderatore...
Nisi mi odgovorio na pitanje.

Pošto ja ne podržavam niti sam ikada podržavao nikakve radikalne pokrete, niti levice niti desnice.

Nego računam da je tebi tako lakše da se svađaš sam sa sobom, jesam li u pravu?

I to je moguće, mada - Medvedev je već objasnio da Ukrajina nesumnjivo stoji iza tog atentata.

@Тихи sumnja na "blokadere" i njihovog de facto vođu Soroša, a @Metronomy je ubeđen da je zločinac glavom i bradom James Bond 007 ili neki sličan agent iz zmijskog legla zvanog MI6.

Teško je od toliko nesumnjivih istina odabrati baš pravu.

Hear me out. Можда су све ове теорије тачне, истовремено.

Треба само наћи правог човека који ће их вешто објединити.

Kojih upisa, genije? Kad sam napisao jednu rečenicu podrške esktremistima sa bilo koje strane političkog spektra?
podrzavao si levicu u usa , idi pogledaj svoje upise u vreme bajdena. uvek si bio americki fan.
e sad sto ti neces da nazoveslevicu ekstremnom partijom ni posle tolko pokusaja ubistava i ubistava konzervativaca to je drugi par ciepla...
Je li i tebi lakše da se svađaš sam sa sobom, pa izmišljaš nebuloze?
nista nije izmislio

Ovo je osumnjičeni, nešto ne verujem da je on to uradio...

Prilozi

• Screenshot_2025-09-12-15-37-52-158_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2025-09-12-15-37-52-158_com.android.chrome-edit.jpg
    92,8 KB · Pregleda: 12
Šta ti je život politikanata, danas jesi, sutra k'o da te nikad nije ni bilo.
Ovoga ubiše koliko juče, a kao da se desilo pre godinu dana. :cistinaocare:
Убише га ко тетреба, ни да гукне није успео...

Иначе, круже неке ултрадесничарске приче против Моссада, да је Чарли критиковао онај Израелски стејџинг 7мог октобра,и да су га зато цијонисти жртвовали као непотребно куче, а за подметање кривице опозицији, ту је Талмуд пудлица и дебил Трамп

podrzavao si levicu u usa , idi pogledaj svoje upise u vreme bajdena. uvek si bio americki fan.
e sad sto ti neces da nazoveslevicu ekstremnom partijom ni posle tolko pokusaja ubistava i ubistava konzervativaca to je drugi par ciepla...

nista nije izmislio
Podržavao sam vazda Demokratsku stranku, ali nikada ekstremnu levicu niti ekstremnu desnicu. Ni u jednom jedinom postu.
Grozim se svake sorte ekstremista i radikala.

A ti očigledno nemaš argumente čim obilaziš kao kiša oko Kragujevca.

Podržavati demokrate ne znači podržavati ekstremiste. (osim u glavama onih koji ne povezuju baš najbolje)

Back