ИПХ ЗИЛОТ
Elita
- Poruka
- 21.290
Otkud znaju da je ubicaУхватили смо убицу!!!
TRAMP UPRAVO OBJAVIO DA JE UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA KIRKOVO UBISTVO! "Izdao ga je otac": Evo kakavu ulogu je odigrao sveštenik, traži se SMRTNA KAZNA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otkud znaju da je ubicaУхватили смо убицу!!!
TRAMP UPRAVO OBJAVIO DA JE UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA KIRKOVO UBISTVO! "Izdao ga je otac": Evo kakavu ulogu je odigrao sveštenik, traži se SMRTNA KAZNA
Otkud znaju da je ubica
Не јесам ичијиCiji si ti Caci lazove?![]()
samo se ti pravi naivanPostoji tu (barem se uvek pojavi, pre ili kasnije) i ona "simple mindfuck", pa čak i "complex mindfuck" teorija.
Ovako to ide:
Najlogičnije je da su ga ubili levičari jer je bio desničar, i tu ne postoji nikakav očigledan mindfuck.
Onda se pojavljuje "simple mindfuck" koja kaže otprilike da su ga ubili desničari da bi uvalili levičarima očiglednu krivicu iz prethodne situacije.
A "complex mindfuck" je teorija da su ga ubili levičari da bi desničarima uvalili "simple mindfuck".
Što se tiče Kirka, već smo stigli do "simple mindfuck" situacije. Sad nestrpljivo čekam dalji razvoj, da li upadamo u kategoriju 5.
Крив док се не докаже супротно по Трампу... Лепоте УСА демокрадијеZa sada je osumnjiceni za ubistvo.
Crnac, bjelac i "latino". Isto ceka Evropu ... isto na Balkanu ako se nastavi sa uvozenjem ovih i onih.У темељима САД чучи грађански рат, југ и сјевер, црнац и бијелац, расни проблеми су саткани у темељ САД.
Iz kog paralelnog univerzuma si izvukao imbecilnu pretpostavku da ja podržavam ekstremnu levicu?ekstremna levica koju podrzavas je partija ubistavai
iz svih tvojih postova kojima si forsirao amere dok je bajden bio na vlasti...Iz kog paralelnog univerzuma si izvukao imbecilnu pretpostavku da ja podržavam ekstremnu levicu?
e za to moras da se obratis mom portparolu sprat nize, on ce ti objasniti tu tvoju PROVOKACIJU O MOM UMU I KRATKOM SPOJU moderatore...Prilično sam radoznao da shvatim kako tvoj um funkcioniše, kakav kratki spoj u sinapsama dovede do toga da izvučeš ovakvu nebulozu iz rukava?
Iz kog paralelnog univerzuma si izvukao imbecilnu pretpostavku da ja podržavam ekstremnu levicu?
Prilično sam radoznao da shvatim kako tvoj um funkcioniše, kakav kratki spoj u sinapsama dovede do toga da izvučeš ovakvu nebulozu iz rukava?
Hriscanski pogled na svjet. Ako ti cinis zlocine samo zato sto je neko drugi pocinio zlocine, to samo pokazuje da ste isti.Idiotski pogled na svet
А јак ми био Хришћанин овај политички Јеврејин Чарли, који је провоцирао ниске страсти и мржњу где год је могаоHriscanski pogled na svjet. Ako ti cinis zlocine samo zato sto je neko drugi pocinio zlocine, to samo pokazuje da ste isti.
Nisi mi odgovorio na pitanje.iz svih tvojih postova kojima si forsirao amere dok je bajden bio na vlasti...
e za to moras da se obratis mom portparolu sprat nize, on ce ti objasniti tu tvoju PROVOKACIJU O MOM UMU I KRATKOM SPOJU moderatore...
I to je moguće, mada - Medvedev je već objasnio da Ukrajina nesumnjivo stoji iza tog atentata.
@Тихи sumnja na "blokadere" i njihovog de facto vođu Soroša, a @Metronomy je ubeđen da je zločinac glavom i bradom James Bond 007 ili neki sličan agent iz zmijskog legla zvanog MI6.
Teško je od toliko nesumnjivih istina odabrati baš pravu.
nemoj smarati.Nisi mi odgovorio na pitanje.
Kojih upisa, genije? Kad sam napisao jednu rečenicu podrške esktremistima sa bilo koje strane političkog spektra?Na osnovu prethodnih upisa, genije.
Опет драми, да направе велику нужду на темиKojih upisa, genije? Kad sam napisao jednu rečenicu podrške esktremistima sa bilo koje strane političkog spektra?
Je li i tebi lakše da se svađaš sam sa sobom, pa izmišljaš nebuloze?
Odgovor nisi dao ni ti niti je dao Karađorđe. Lepo sam pitao gde sam podržavao ekstremnu levicu ili ekstremnu desnicu. Eto, ako jesam, odmah ću ispraviti jer svakako nisam pri zdravoj svesti i zdravoj pameti mogao napisati tako nešto.nemoj smarati.
odgovori si dobio cak ti ga je i karadjordje dao.
podrzavao si levicu u usa , idi pogledaj svoje upise u vreme bajdena. uvek si bio americki fan.Kojih upisa, genije? Kad sam napisao jednu rečenicu podrške esktremistima sa bilo koje strane političkog spektra?
nista nije izmislioJe li i tebi lakše da se svađaš sam sa sobom, pa izmišljaš nebuloze?
dobio si odgovor dva puta.Odgovor nisi dao ni ti niti je dao Karađorđe. Lepo sam pitao gde sam podržavao ekstremnu levicu ili ekstremnu desnicu. Eto, ako jesam, odmah ću ispraviti jer svakako nisam pri zdravoj svesti i zdravoj pameti mogao napisati tako nešto.
Kojih upisa, genije? Kad sam napisao jednu rečenicu podrške esktremistima sa bilo koje strane političkog spektra?
Je li i tebi lakše da se svađaš sam sa sobom, pa izmišljaš nebuloze?
how yes noZnaci ne podrzavas liberale i levicu?
Убише га ко тетреба, ни да гукне није успео...Šta ti je život politikanata, danas jesi, sutra k'o da te nikad nije ni bilo.
Ovoga ubiše koliko juče, a kao da se desilo pre godinu dana.![]()
Podržavao sam vazda Demokratsku stranku, ali nikada ekstremnu levicu niti ekstremnu desnicu. Ni u jednom jedinom postu.podrzavao si levicu u usa , idi pogledaj svoje upise u vreme bajdena. uvek si bio americki fan.
e sad sto ti neces da nazoveslevicu ekstremnom partijom ni posle tolko pokusaja ubistava i ubistava konzervativaca to je drugi par ciepla...
nista nije izmislio