Trampov saradnik Čarli Kirk upucan na univezitetu u Juti

• Začetnik teme Začetnik teme iig
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ybt, na kojim si ti medijima? Guardianu, NYT, Die Weltu i Jutarnjem, zajedno?
Tako je.
Screenshot_20250910_224453_X.jpg

Израел је нож, остатак света је жртвени Јарац.
Satanisti su noz, a jarac je najbogatija religija... Ceo svet hoce da zrtvuju, cak i taj Izrael...

Cilj je da se ukinu sve religije [pretvarenjem politickih sukoba u verske, i povrati idolopoklonstvo tribalnog tipa, sa optuzbom religije a ne njene zloupotrebe za fanatizam i nacizam

Kirk je za bukvalno sve bio u pravu. Čak i to. U njegovom ubistvu vatrenim oružjem za čiju zabranu se protivio, nema nikakve ironije. Ako je neko hteo da ga ubije mogao je to da učini na mali milion različitih načina i bez vatrenog oružja.
To ste samo vi LGBT nesretnici previše srećni pa pokušavate da ispadnete ne zli kao što jeste nego kao mudri.
Skinuo ga snajper sa 180m u vratnu arteriju, vrlo vjerojatno potpuno legalno i jednostavno kupljen. Nije baš da je isto kao da netko uleti na pozornicu i likvidira ga nožem.

O sine, ne znas kako funkcionise pravni sistem u USA, ima sudjenje da se razvuce na 2-3 godine minimum. Nece on izaci na sud za recimo minimum 1,5 godinu.
Pa imigracijski zakon je takav da ga ne kontroliše predsednička administracija već kongres (koji ne da da se reformiše (!)) tako da je zid koji je tramp obećao go kvrac

Mogu salvadorci da razvuku svoje ostajanje u americi kao "aplikanti za azil" na 15 godina

Skinuo ga snajper sa 180m u vratnu arteriju, vrlo vjerojatno potpuno legalno i jednostavno kupljen. Nije baš da je isto kao da netko uleti na pozornicu i likvidira ga nožem.
Slušao sam pre argumente kako to ne može da se računa pošto je većina oružja koje koriste krimosi u USA zapravo LEGALNO kupljeno ALI UKRADENO

Sada... postavlja se pitanje zašto USA daje oružje mentolima koji ne znaju da sakriju pištolj u sef.

Slušao sam pre argumente kako to ne može da se računa pošto je većina oružja koje koriste krimosi u USA zapravo LEGALNO kupljeno ALI UKRADENO

Sada... postavlja se pitanje zašto USA daje oružje mentolima koji ne znaju da sakriju pištolj u sef.
Ako nemaš criminal record, u Teksasu odeš u dućan, daš neki photo ID, kupiš karabin i optiku i ako si prosječan strijelac, likvidiraš nekoga s 200m bez ikakvog problema.
Ne može to biti normalno.

Da, legalno. Sigurno.
Danas lik otišao u prodavnicu i lagano kupio snajper. Sutra istim tim snajperom ubije jednog od trenutno najpoznatijih političkih likova u Americi.
E moj ti....

Da, legalno. Sigurno.
Danas lik otišao u prodavnicu i lagano kupio snajper. Sutra istim tim snajperom ubije jednog od trenutno najpoznatijih političkih likova u Americi.
E moj ti....
Molim da pojasniš ovu tezu, jer je implikacija ovde da su ga nadzirali da tačno znaju kako i kad će da koristi taj snajper

Taj snajper je najverovatnije lovački, upucao ga je u efektivnom krugu tipične lovačke puce. U Juti možeš istog momenta kupiti pušku nakon što te provere dal imaš criminal record ili ne. Ovaj lik je verovatno pušku imao neko vreme (da, postoje pro-gun liberals jer USA politika ne dozvoljava kompletnu zabranu). Background check traje 2-3 minuta.

Frtajler je upravu koliko god se mi ne slagali (i to radikalno)

Očito nemaš pojma kako se u USA kupuje oružje.
Očito da ti do informacija dolaziš preko tvitera.

Otkriću ti jednu istinu koja će te šokirati - bilo ko, bilo kada, bilo gde u svetu može veoma lako da kupi prilično bilo koje vatreno oružje ilegalno.

Elem, pre onaj lik u Beogradu posle svađe sekirom ubio drugog lika. Daj da zabranimo sekire! Pre dvojica pogiboše u saobraćajnoj nesreći. Daj da zabranimo automobile!

Back