Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.231
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O sine, ne znas kako funkcionise pravni sistem u USA, ima sudjenje da se razvuce na 2-3 godine minimum. Nece on izaci na sud za recimo minimum 1,5 godinu.onda će verovatno što pre da ga smaknu da smire tenzije
i višeO sine, ne znas kako funkcionise pravni sistem u USA, ima sudjenje da se razvuce na 2-3 godine minimum. Nece on izaci na sud za recimo minimum 1,5 godinu.
Satanisti su noz, a jarac je najbogatija religija... Ceo svet hoce da zrtvuju, cak i taj Izrael...Израел је нож, остатак света је жртвени Јарац.
Skinuo ga snajper sa 180m u vratnu arteriju, vrlo vjerojatno potpuno legalno i jednostavno kupljen. Nije baš da je isto kao da netko uleti na pozornicu i likvidira ga nožem.Kirk je za bukvalno sve bio u pravu. Čak i to. U njegovom ubistvu vatrenim oružjem za čiju zabranu se protivio, nema nikakve ironije. Ako je neko hteo da ga ubije mogao je to da učini na mali milion različitih načina i bez vatrenog oružja.
To ste samo vi LGBT nesretnici previše srećni pa pokušavate da ispadnete ne zli kao što jeste nego kao mudri.
Pa imigracijski zakon je takav da ga ne kontroliše predsednička administracija već kongres (koji ne da da se reformiše (!)) tako da je zid koji je tramp obećao go kvracO sine, ne znas kako funkcionise pravni sistem u USA, ima sudjenje da se razvuce na 2-3 godine minimum. Nece on izaci na sud za recimo minimum 1,5 godinu.
Pitaš me ili si odustao?Onda su i razumljivi tvoji stavovi.
Ko je bio na vlasti u USAkada su bombardovale Srbiju bez ikakvog politickog i zakonskog osnova? Ah, da, ti su u Croaciji, zabole te.
Slušao sam pre argumente kako to ne može da se računa pošto je većina oružja koje koriste krimosi u USA zapravo LEGALNO kupljeno ALI UKRADENOSkinuo ga snajper sa 180m u vratnu arteriju, vrlo vjerojatno potpuno legalno i jednostavno kupljen. Nije baš da je isto kao da netko uleti na pozornicu i likvidira ga nožem.
Ne, ne pitam te. Znam ko je bio, ti ocito ne znas jer navodis Trumpa kao preCednika koji je zapoceo sve ovo.Pitaš me ili si odustao?
Ako nemaš criminal record, u Teksasu odeš u dućan, daš neki photo ID, kupiš karabin i optiku i ako si prosječan strijelac, likvidiraš nekoga s 200m bez ikakvog problema.Slušao sam pre argumente kako to ne može da se računa pošto je većina oružja koje koriste krimosi u USA zapravo LEGALNO kupljeno ALI UKRADENO
Sada... postavlja se pitanje zašto USA daje oružje mentolima koji ne znaju da sakriju pištolj u sef.
Skinuo ga snajper sa 180m u vratnu arteriju, vrlo vjerojatno potpuno legalno i jednostavno kupljen. Nije baš da je isto kao da netko uleti na pozornicu i likvidira ga nožem.
Da, nisam spomenuto Putina.Ne, ne pitam te. Znam ko je bio, ti ocito ne znas jer navodis Trumpa kao preCednika koji je zapoceo sve ovo.
A ovo je Juta, mormons and guns country gde je još lakše.Ako nemaš criminal record, u Teksasu odeš u dućan, daš neki photo ID, kupiš karabin i optiku i ako si prosječan strijelac, likvidiraš nekoga s 200m bez ikakvog problema.
Ne može to biti normalno.
Očito nemaš pojma kako se u USA kupuje oružje.Da, legalno. Sigurno.
Danas lik otišao u prodavnicu i lagano kupio snajper. Sutra istim tim snajperom ubije jednog od trenutno najpoznatijih političkih likova u Americi.
E moj ti....
На Балкану одеш код дилера и купиш шта желиш на црноAko nemaš criminal record, u Teksasu odeš u dućan, daš neki photo ID, kupiš karabin i optiku i ako si prosječan strijelac, likvidiraš nekoga s 200m bez ikakvog problema.
Ne može to biti normal
Još gore. Ali svejedno i gdje si, legalno ga kupiš u Juti, i odvezeš se do New Yorka sa snajperom u gepeku. Potpuno legalno.A ovo je Juta, mormons and guns country gde je još lakše.
Točno, ali za to se moraš malo pomučiti.Na Balkanu odeš do lokalnog dilera, sa dosijeom i kupiš na crno šta želiš.
Molim da pojasniš ovu tezu, jer je implikacija ovde da su ga nadzirali da tačno znaju kako i kad će da koristi taj snajperDa, legalno. Sigurno.
Danas lik otišao u prodavnicu i lagano kupio snajper. Sutra istim tim snajperom ubije jednog od trenutno najpoznatijih političkih likova u Americi.
E moj ti....
Duboka drzavaVIJESTI - Demokrat je upravo upucao Charlieja Kirka u vrat na Sveučilištu Utah Valley.
Očito da ti do informacija dolaziš preko tvitera.Očito nemaš pojma kako se u USA kupuje oružje.