bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 28.782
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo u redakciji svinjformera grok....,sedi, smišlja, savetuje.....posle će ovde nešto kontra da objasniJe li @Тихи dobro![]()
Treba ih poslat u Hrvatsku.Oni su u EU.Svi iz EU isto zele migrante da presele na Balkan
E pa eve im q
Nismo mi krivi sto ti migranti zele da zive kod njih a ne kod nas.
Svi znaju da sad Vučić traži podršku za prljave izbore. Zato se svi sad javljaju sa najgorim "gadostima" koje mora da prihvati.
EU se javlja da nam uvali trovanje.
Tramp se javlja da nam uvali migrante.
Vučić samo treba da pristane i biznis je napravljen, dobija amin za prljave izbore![]()
To plus , ali je dolazio sa razlogom da gura svoje i USA interese i ucenjuje.dolazio je vrlo verovatno jer mu je plaćeno da dođe..on ima tarifu za svoje konsultantske usluge i svako ko želi može da dogovori sastanak sa njim...
Organizovacemo ovde na forumu civilnu odbranu za dame i dezuracemo na punktovima koji budu rasporedjeniDa su samo timovi problem to je ništa. Šta ako su krimosi leleee... Ako vole da mažnjavaju ženama tašnice.
Izadji i podrzi borbu protiv zlikovca VucicaJoš nam sad i oni fale...
Ima li nešto što neće na kraju ovde završiti
Mogu da dodju braca belosvetska,ali da se smeste u prazne stanove kruga dvojke
Kakve to veze ima?Izadji i podrzi borbu protiv zlikovca Vucica![]()
Verovatno ne bi, vlast je poznata da pristaje na sve sto zapad zamisli, jedino cekam dan kad ce dozvoliti da teritorija Srbije bude poligon za testiranje atomskih bombi.Kakve to veze ima?
Misliš da bi neko drugi to mogao da spreči?
Hmm zanimljivo, najglasniji su ovi sto pate za odredjenim zapadnim vrednostima i sto su Trampa nazivali ovako i onako. On hoce da cisti svoje dvoriste. Vi bi trebali ovo da podrzavateskupo će nas koštati Vučićev pokušaj da se ušunja na donatorsku konferenciju republikanaca....
Naravno,a oni su svakako svetski ljudi,sirokih shvatanja,spremni da prihvate sve te razlicitosti.Velika greska je,slati ih u zatucane krajeve juzno od Kruga dvojkegospodze i gospodzice iz kruga dvojke i onako samo kerove i macke drze , pa ko velis bolje da drze migrante nego njih ?
Шта мислиш о теми?Ja sam odlicno. Hvala na pitanju.
ti imas dosta prostora tebi ce vlada srbije dati bar 20 migranataSvi iz EU isto zele migrante da presele na Balkan
E pa eve im q
Nismo mi krivi sto ti migranti zele da zive kod njih a ne kod nas.
Pridružujem se čestitkama!https://www.blic.rs/vesti/politika/...hvati-migrante-deportovane-iz-amerike/7npzpv3
Zanimljiva ideja. Mislim da će Trampoljupci, Vučić, Šešelj, Dodik biti oduševljeni tim naumom velikog Trampa. Zašto ne? Treba gajit multikulturalnost.
Jel nam salje guzate latino zene ili nam salje krimose da budu pojacanje Ćacijima?
To je najmanji problem što vole raditi sa ženama.Da su samo timovi problem to je ništa. Šta ako su krimosi leleee... Ako vole da mažnjavaju ženama tašnice.
Hadje ne seri, nadji jedan clanak na engleskom gde se ovo trazi. Kako vas nije bruka jbtehttps://www.blic.rs/vesti/politika/...hvati-migrante-deportovane-iz-amerike/7npzpv3
Zanimljiva ideja. Mislim da će Trampoljupci, Vučić, Šešelj, Dodik biti oduševljeni tim naumom velikog Trampa. Zašto ne? Treba gajit multikulturalnost.