Tramp rekao da voli Borisa Džonsona

2019-07-19T192400Z_1834281767_RC1D14D37630_RTRMADP_3_USA-TRUMP.JPG

"Mnogo volim Borisa Džonsona, razgovarao sam juče s njim, mislim da će odlično obaviti posao", rekao je Tramp i dodao da je uveren da će njih dvojica imati "odlične odnose".

Američki predsednik je ponovio kritike na račun odlazeće premijerke Tereze Mej zbog "veoma loše obavljenog posla" oko Bregzita.

"To je katastrofa, a nema nijednog razloga da to bude tako. Mislim da će Boris srediti to pitanje", kazao je Tramp.

http://rs.n1info.com/Svet/a501180/Tramp-rekao-da-voli-Borisa-Dzonsona.html

Чини се да ће најновија верзија политичког тандема одвајкада двеју најважнијих држава на свету бити солидна манифестација фекалисања Социјалне Правде.

Иначе, како'е код вас у Белорусији? Јесте л' обор'ли долар?

2019-07-19T192400Z_1834281767_RC1D14D37630_RTRMADP_3_USA-TRUMP.JPG

"Mnogo volim Borisa Džonsona, razgovarao sam juče s njim, mislim da će odlično obaviti posao", rekao je Tramp i dodao da je uveren da će njih dvojica imati "odlične odnose".

Američki predsednik je ponovio kritike na račun odlazeće premijerke Tereze Mej zbog "veoma loše obavljenog posla" oko Bregzita.

"To je katastrofa, a nema nijednog razloga da to bude tako. Mislim da će Boris srediti to pitanje", kazao je Tramp.

http://rs.n1info.com/Svet/a501180/Tramp-rekao-da-voli-Borisa-Dzonsona.html

Чини се да ће најновија верзија политичког тандема одвајкада двеју најважнијих држава на свету бити солидна манифестација фекалисања Социјалне Правде.

Иначе, како'е код вас у Белорусији? Јесте л' обор'ли долар?
Nadam se da će njihova veza potrajati i da će se lgbt opet proglasiti psiho bolesti!

О, гос'н Пелоси. Како вас служи Трампова администрација? Ће ги добијете 2020.?

Nemoj samo ti meni o tim unutar oligarhiskim i plutokratskim predstavama izbora.
Samo sam jednom glasao, principijelno za kandidata zelenih Sintiju Mekini, i odma dobio poziv za porotu.
Mani me toga i slobodno upiši da uvek glasam da si glup i za sve kriv, kakva stoka takva vlast.

Nemoj samo ti meni o tim unutar oligarhiskim i plutokratskim predstavama izbora.
Samo sam jednom glasao, principijelno za kandidata zelenih Sintiju Mekini, i odma dobio poziv za porotu.
Mani me toga i slobodno upiši da uvek glasam da si glup i za sve kriv, kakva stoka takva vlast.
Флауташ га потајно на муџахединку и анорексично, латинско теле. Као сваки социјалправедник. Давно си признао да ниси за Капитализам и Слободу. Сад би да се извлачиш након 6 милиона нових радних места од 2017. и запошљавања сваког чамуге који уме да броји до 20.

У реду је, сви понекад грешимо.

Флауташ га потајно на муџахединку и анорексично, латинско теле. Као сваки социјалправедник. Давно си признао да ниси за Капитализам и Слободу. Сад би да се извлачиш након 6 милиона нових радних места од 2017. и запошљавања сваког чамуге који уме да броји до 20.

ozeni se imaj decu.

Чини ти се, друг. Конзервативци презиру комунисте далеко више од опозиције. Прво своје, па све остале.
Neka je sa srecom, buduci tatice!
Samo, gdje ti to vidis komunizam danas?
Od socijalista se ne cuje ni glasa, radnickih partija nema, a sindikati su , ako ne zabranjeni presutno, onda zaboravljeni! :)

Jesam za kapitalizam, u kojem sam i prosperirao, ali ne za kroni kapitalizam koji pljačka narod u ime odbrane od komunističkog SSSR do kapitalističke Rusije.
Autistican li si?
Te camuge i mehosi su mi zemljaci i neki braća po oružju a ti si euro škart na nivou white trash.

Neka je sa srecom, buduci tatice!
Samo, gdje ti to vidis komunizam danas?
Od socijalista se ne cuje ni glasa, radnickih partija nema, a sindikati su , ako ne zabranjeni presutno, onda zaboravljeni! :)
Хвала лепо. Признајем да се помало бојим посла с којим се суочавају очеви. Ко ће то истерати на прави пут без кајиша? Мене су моји истукли 3-4 пута, а жалим што нису барем дупло више. Пендрек је закон за децу и људе слабијих когнитивних способности.

Нема више тог старомодног комунизма. Еволуција чини своје. Комунисти су данас демократе, борци за родну равноправност, минималац од $15/сат, итд. Мораћеш се прилагодити новонасталим вредностима левице. Док је универзалног бирачког права, левица остаје релевантна.

Хвала лепо. Признајем да се помало бојим посла с којим се суочавају очеви. Ко ће то истерати на прави пут без кајиша? Мене су моји истукли 3-4 пута, а жалим што нису барем дупло више. Пендрек је закон за децу и људе слабијих когнитивних способности.

Нема више тог старомодног комунизма. Еволуција чини своје. Комунисти су данас демократе, борци за родну равноправност, минималац од $15/сат, итд. Мораћеш се прилагодити новонасталим вредностима левице. Док је универзалног бирачког права, левица остаје релевантна.

Ne treba da se bojis ocinstva..samo polako, posmatraj svoje dijete kao licnost, bice to sve dobro! :)
Zasto je komunizam staromodan a socijal-demokratija nije? :)
Zato sto udara jace na temelje postojecih sistema?

Jesam za kapitalizam, u kojem sam i prosperirao, ali ne za kroni kapitalizam koji pljačka narod u ime odbrane od komunističkog SSSR do kapitalističke Rusije.
Autistican li si?
Te camuge i mehosi su mi zemljaci i neki braća po oružju a ti si euro škart na nivou white trash.
Добро, која земља тренутно спроводи такав капитализам? Пљачкашки? У којем не можемо да скочимо од нуле до $120.000 пуком протестантском етиком?

Мексос је и мени земљак, али онај легални, који се не бави криминалом, подиже децу, воли породичан живот.

А ****** белом човеку никад не може да буде земљак. Доведеш га у најпросперитетнију земљу свих времена, дрека га стоји о расизму и неправедном систему. Изврши самоубиство нападом на полицију, породица изађе пред камере и виче: “He dindu nuffin, he was finna go back to school.” Који бре земљак, матори, јеси ти читав? Како их на бродове не потрпаше у XVIII веку никад ми неће бити јасно. Види их на шта личе. Могадишу, мајка!

Prilozi

• 2FFFE771-F09E-4F87-A876-274AF2DCC2D9.jpeg
    2FFFE771-F09E-4F87-A876-274AF2DCC2D9.jpeg
    91,4 KB · Pregleda: 6
  • EDC3DC18-B16E-4EC0-86F4-A21D60AE7D98.jpeg
    EDC3DC18-B16E-4EC0-86F4-A21D60AE7D98.jpeg
    32,8 KB · Pregleda: 6

Back