Konrad-19
Buduća legenda
- Poruka
- 35.729
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Аксионм.Не догма, него познавање опште историје.Аксиом и догма, као нека религија
То је русизам као религијаАксионм.Не догма, него познавање опште историје.
Зато што они само користе наше непососбности. Не праве дубоке планове за нестанак српског народа, као запад, на пример. У суштини си у праву. Ми морамо од сваког да се бранимо. Али морамо да будемо сесни, да запад у сто посто случајева насупа колонизаториски и пљачкашки, а и да нас је обогаљио бомбардовањем и санкцијама, што ови ипак нису чинили. И да ће нас за разлику од Кине и Русије, опет бомбардовати ако буде нека згодна прилика, и да ће опат да прави логоре за клање српске деце, само ако му се укаже таква могућност.Наравно да не морају да ископину декларишу као концентрат ради избегавања Рудне Ренте.
Наравно да не морају да буду неплатише струје.
Али јесу.
Зашто априорно браниш те земље иако очигледно праве штету Србији?
БесмисленоНеправе дубоке планове за нестанак српскго народа,као запад, на пример
Ни најмање. Уосталом погледај целокупну нашу историју од протеривања турака, па на овамо.Бесмислено
Ево гледам, 1918 нам проширење дала Русија?Ни најмање. Уосталом погледај целокупну нашу историју од протеривања турака, па на овамо.
1918. године смо сами оружјем извојевали добар део проширења, а Русија тада није постојала. Али нас је 1914, опет напао запад, зар не. Као и све оно што се дешавало од 1941. до 1945. И то је све заједно део западног делоања. И сам Јасеновац је западно решење. Свакако није на истоку.Ево гледам, 1918 нам проширење дала Русија?
Аха, а сви остали стајали по страни1918. године смо сами оружјем извојевали добар део проширења
Па Русија није нападала Енглеску, а ни Кина. Или нешто грешим? Ајд ме исправи.Аха, а сви остали стајали по страни
Kad ono, Tramp ima 1 milion dolara a vi socijalisti Krompir (0)Tramp je obustavio sve tarife na 90 dana osim za Kinu. Došlo mu je iz dupeta u glavu, samo mu je to s Kinom tek promašaj. Taj će ga rat skupo koštati. Ako, i treba. Jeste, nažalost dosta će trpeti i američki narod, ali on je tu budalu izabrao.