TRAMP POTROŠIO 36 SEKUNDI PO LIDERU: Vučić je za to vreme, umesto da se slika, radio za Srbiju

- Predsednik Vučić jeste bio pozvan na večernji prijem kod predsednika Trampa za šefove država i vlada, zvanično, i to još 2. septembra. Nije bio u prilici da prisustvuje zbog bilateralnih sastanaka u isto vreme. Inače, naš predsednik je uz ministra Lavrova jedini evropski lider koji je imao pun bilateralni sastanak sa državnim sekretarom SAD Markom Rubiom. Dakle, ne priliku za selfi na hodniku - kao zvaničnici nekih drugih zemalja i teritorija - napisao je Đurić na Iksu uz fotografiju pozivnice za svečanu večeru i dodao:

- Pomalo mi je i žao što moram da demaskiram neistine koje na zlurad i neprofesionalan način u javnost plasira Borko Stefanović, zato što smatram da je on u dužem vremenskom periodu nama politički veoma koristan čovek - hodajuća antireklama za bilo kakvu opoziciju - napisao je Đurić.

https://www.kurir.rs/vesti/politika...ji-djilas-i-stefanovic-tvrde-da-je-najvazniji
Ako te ovaj brani znači sve suprotno.

Fino.imas neki konkretan podatak ili samo ova naklapanja po netu.
Ja gledam zvaničnu pozivnicu i zvaničnu izjavu i apsolutno nikakav zvaničan komentar oko toga američke strane.
Imam, ali ne smijem reći, to bi bilo opasno kršenje zakona organizacije u kojoj radim, poslovna tajna :manikir:

Imam, ali ne smijem reći, to bi bilo opasno kršenje zakona organizacije u kojoj radim, poslovna tajna :manikir:
Divno zaista, nego da li ta organizacija ti dozvoljava da objavis neki zvaničan javno dostupan dokument izjavu etc?
Lepo sam pitao jesi sigurna u svoj stav po ovom pitanju.sigurna si samo u stavu da nesto iracionalno ne voliš.u ovom slučaju predsednika tudje drzave i tvrdite nesto vez ikakve relevantne potvrde.

Jel Tramp udarao ovog našeg po ušima?
Jeste.

Jel ga slao u magareću klupu?
Jeste

Šta onda ima da se slika sa njim?
Sto je onda išao? Da dobije Happy Meal?

Ovo je toliko očigledan spin, da to nema nigde.

Važno da su pripadnici Republike Kosova imali vremena da budu na sastanku.

Ako su svi bili na sastanku, sa kim se važnijim od Trampa Vučić onda sreo? Sa obezbeđenjem?

Sto je onda išao? Da dobije Happy Meal?

Ovo je toliko očigledan spin, da to nema nigde.

Važno da su pripadnici Republike Kosova imali vremena da budu na sastanku.

Ako su svi bili na sastanku, sa kim se važnijim od Trampa Vučić onda sreo? Sa obezbeđenjem?
Sve u politici je spin.

- Predsednik Vučić jeste bio pozvan na večernji prijem kod predsednika Trampa za šefove država i vlada, zvanično, i to još 2. septembra. Nije bio u prilici da prisustvuje zbog bilateralnih sastanaka u isto vreme. Inače, naš predsednik je uz ministra Lavrova jedini evropski lider koji je imao pun bilateralni sastanak sa državnim sekretarom SAD Markom Rubiom. Dakle, ne priliku za selfi na hodniku - kao zvaničnici nekih drugih zemalja i teritorija - napisao je Đurić na Iksu uz fotografiju pozivnice za svečanu večeru i dodao:

- Pomalo mi je i žao što moram da demaskiram neistine koje na zlurad i neprofesionalan način u javnost plasira Borko Stefanović, zato što smatram da je on u dužem vremenskom periodu nama politički veoma koristan čovek - hodajuća antireklama za bilo kakvu opoziciju - napisao je Đurić.

https://www.kurir.rs/vesti/politika...ji-djilas-i-stefanovic-tvrde-da-je-najvazniji
OPA MARKO!
Ova mu je dobra

Ма, нису га бацили.

Он се годинама на међународним конференцијама мува око тоалета, да нахвата друге лидере и слика се са њима.

milanovicvucic-e1758885345736.jpg

Zoka je išao kenjat i kako je Vučić bio zatvoren u kenjaru zaskočio je Milanovića

Divno zaista, nego da li ta organizacija ti dozvoljava da objavis neki zvaničan javno dostupan dokument izjavu etc?
Lepo sam pitao jesi sigurna u svoj stav po ovom pitanju.sigurna si samo u stavu da nesto iracionalno ne voliš.u ovom slučaju predsednika tudje drzave i tvrdite nesto vez ikakve relevantne potvrde.
Preblago je "ne voliš" :D

vucic da pomogne srbiji...ko iole normalan moze da poveruje u to.Dosta je bilo dokazivanja da je vucic katastrofa koja nas je zadesila valjda je to svakom jasno.ako ima neko kome nije, ozbiljno mu savetujem da poseti lekara jer takvi ljudi su nesposobni.neko mora da se bavi njima, mozda im i dodele staraoca.zdravstvo nam je horor i sigurno da ne moze da im se pomogne puno ali makar savet neki da dobiju..

Šta je po tebi bolji potez
1. Da čekaš sat vremena u redu da se slikaš sa Trampom
2. Da iskoristiš to vreme da porazgovaraš sa nekim ko može da pomogne Srbiji?

Ti zaista misliš da je ovaj naš iskulirao Trampa po drugi put
Prilično naivno razmišljanje, doope bi on dao za jednu fotku sa Trampom, makar i usputnu

Back