TRAMP POTROŠIO 36 SEKUNDI PO LIDERU: Vučić je za to vreme, umesto da se slika, radio za Srbiju

Ма, нису га бацили.

Он се годинама на међународним конференцијама мува око тоалета, да нахвата друге лидере и слика се са њима.

milanovicvucic-e1758885345736.jpg
Umjesto 36 sekundi da Trampom on se odlučio za 5 sekundi prepadanja za slikanje prije nego ovi u WC-u stignu oprati ruke.

- Predsednik Vučić jeste bio pozvan na večernji prijem kod predsednika Trampa za šefove država i vlada, zvanično, i to još 2. septembra. Nije bio u prilici da prisustvuje zbog bilateralnih sastanaka u isto vreme. Inače, naš predsednik je uz ministra Lavrova jedini evropski lider koji je imao pun bilateralni sastanak sa državnim sekretarom SAD Markom Rubiom. Dakle, ne priliku za selfi na hodniku - kao zvaničnici nekih drugih zemalja i teritorija - napisao je Đurić na Iksu uz fotografiju pozivnice za svečanu večeru i dodao:

- Pomalo mi je i žao što moram da demaskiram neistine koje na zlurad i neprofesionalan način u javnost plasira Borko Stefanović, zato što smatram da je on u dužem vremenskom periodu nama politički veoma koristan čovek - hodajuća antireklama za bilo kakvu opoziciju - napisao je Đurić.

https://www.kurir.rs/vesti/politika...ji-djilas-i-stefanovic-tvrde-da-je-najvazniji
Čekaj malo

Pre par meseci je najavio put u usa, i bar dva sastanka sa trampom

Tramp ga odbio a onda mu toboz pozlilo pa tako pokusali zamaskirati tu blamazu

Sad nepozivanje na veceru maskirate tako što on neće toboz na veceru kod Trampa?

:rotf:

Čekaj malo

Pre par meseci je najavio put u usa, i bar dva sastanka sa trampom

Tramp ga odbio a onda mu toboz pozlilo pa tako pokusali zamaskirati tu blamazu

Sad nepozivanje na veceru maskirate tako što on neće toboz na veceru kod Trampa?

:rotf:
Gledaju dva crnogorca trku muškaraca na 800 metara kad će jedan:
- Vidi onu mrcinu na začelju kako se vuče
- Ćuti, veli drugi, to je naš
- A viđe sokola kako ćera sve ispred sebe

Gledaju dva crnogorca trku muškaraca na 800 metara kad će jedan:
- Vidi onu mrcinu na začelju kako se vuče
- Ćuti, veli drugi, to je naš
- A viđe sokola kako ćera sve ispred sebe
Tja tja

Trkaju se srbin i đetić
Srbin pobedio i sad spiker na tv u cg treba to da saopšti...

Dragi gledaoci danas je bila trka na 2 km, naš predstavnik bješe Drugi! I poče tapšati spiker.
Potom omalovazavajuci dodade :
A srbin PREDPOSLEDNJI...

Imace imao sam gazdu koji stalno dolazi kao ima dobre namere, da me kontrolise i da vidi da li je uredno, muskarac solo sam....

Nekako nisam mogao da poverujem u njegove dobre namere, jer mi je non stop nestajalo nesto od stvari cim nisam tu....
Ali i on i gazdarica su kao majcinski i tatinski brinuli o meni a krali nevidjeno,....

Ista prica kao i srpskom prijateljstvu , gde si prijatelju , mada iskren da budem meni tu zvaku poturaju crnogorci, a sa srbima ne saradjujem, jedino sa starim Beogradjanima , a kod njih nema toga, nego videcemo....i odrade ti posao i ne moras ti njih da zoves, niti oni tebe zovu...bude odradjeno kad dodje vreme za to...kad se ukaze prilika...dok te ti gde si prijatelju Srbi poreklom cg ili SR po pet puta zovu da naplate neku uslugu i ne zavrse nista na kraju...

Pusti me takvih patriota leba ti....

Back