Трамп: Постоје само мушкарци и жене нема других полова

• Začetnik teme Začetnik teme zx16
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

zx16

Elita
Banovan
Poruka
18.580
Ауторска тема!

Трамп је поново потврдио да је политичар са инстинктима и рефлексима. А и са петљом.

Ударио је демократе-либерале у идеолошки плексус: студентима на Флориди рекао је да на свету постоје само два пола – женски и мушки. И, добуо дуг и буран аплауз.

Наступивши на студентској конференцији, рекао је:

„Разлика између нашег покрета и снага против којих се боримо не може бити очигледнија... Они верују у левичарску гендерну идеологију и отровну критичку расну теорију. А ми верујемо у постојање само два пола – да постоје мушкарци и постоје жене“.

Уз аплауз уследили су и узвици одобравања.

1_transgendery_0.jpg

Трамп је одмах потом рекао да ће републиканци „врло брзо вратити земљу“.

Ово је имало двојако значење: и Америку традиционалној Америци и – САД под своју власт.

Уследиле су нове овације.

Трамп је прошле недеље рекао да је већ донео одлуку о свом учешћу на изборима 2024. и да само јоше важе - када ће то формално објавити.

Овај његов наступ на Флориди може бити и необјављени почетак изборне кампање.

Да ли ће Трамп успети поново да уђе у Белу кућу и обрачуна се са дубоком државом? Уздрмао их је жестоко када су су у помоћ, за његово рушење, ангажовали и покојнике.
https://www.alo.rs/svet/planeta/654...-izjavom-i-najavio-nove-politicke-korake/vest

Poslednja izmena od moderatora:
Ima pozitivnih stvari i kod njega, da je neko drugi tvrdoglav, dosad bi ceo svet zaratio.

Nije da to nije tačno, međutim uz Trampa ne bi bilo ni promila mogućnosti da se tako nešto desi. Sećam se one situacije kad je čovek 'ladno prešao na teritoriju Severne Koreje i pričao sa Kimom. Neka je to bio i simboličan gest, ali od tada do kraja njegovog mandata ja nisam čuo ništa o Severnoj Koreji, kao da su odjednom nestali ili postali nezanimljivi. Čim je Tramp otišao, eto opet Severne Koreje da vitla raketama...

Nije da to nije tačno, međutim uz Trampa ne bi bilo ni promila mogućnosti da se tako nešto desi. Sećam se one situacije kad je čovek 'ladno prešao na teritoriju Severne Koreje i pričao sa Kimom. Neka je to bio i simboličan gest, ali od tada do kraja njegovog mandata ja nisam čuo ništa o Severnoj Koreji, kao da su odjednom nestali ili postali nezanimljivi. Čim je Tramp otišao, eto opet Severne Koreje da vitla raketama...
Ne baš, Severna Koreja je za vreme Trampa mnogo više divljala sa raketama i to preko Japana neretko. To je sve bilo tokom 2018. Inače mirotvorac Tramp je raskinuo sporazum sa Rusijom vezano za rakete i ubio iranskog generala što je dovelo na ivicu rata sa Iranom. Da je Tramp dobio drugi mandat sasvim moguće bi došlo i do većih incidenata sa Iranom sa kojim sada ipak postoje neki pregovori dok sa Trampom nije bilo pregovora nikakvih. Jedina razlika je po pitanju Ukrajine jer Zelenski je imao skroz drugu miroljubivu retoriku za vreme Trampa vezano za Rusiju dok za vreme Bajdena je počeo pripremati vojnu operaciju.

Ne baš, Severna Koreja je za vreme Trampa mnogo više divljala sa raketama i to preko Japana neretko. To je sve bilo tokom 2018. Inače mirotvorac Tramp je raskinuo sporazum sa Rusijom vezano za rakete i ubio iranskog generala što je dovelo na ivicu rata sa Iranom. Da je Tramp dobio drugi mandat sasvim moguće bi došlo i do većih incidenata sa Iranom sa kojim sada ipak postoje neki pregovori dok sa Trampom nije bilo pregovora nikakvih. Jedina razlika je po pitanju Ukrajine jer Zelenski je imao skroz drugu miroljubivu retoriku za vreme Trampa vezano za Rusiju dok za vreme Bajdena je počeo pripremati vojnu operaciju.

Dobro, onda izvuci te vesti iz vremena njegovog mandata, jer ih ja stvarno nisam video. Inače, setimo se situacije gde Tramp na Tviteru najavljuje kako će da raketira neka sirijska postrojenja, pa još rečima "evo stižu rakete, lepe i pametne". Rusi nisu reagovali, rakete su pogodile neke ciljeve, niko nije nastradao. Šta misliš zašto? Što se Irana tiče, čini mi se da je baš Bajden pre nekoliko dana rekao kako je vojna opcija protiv Irana uvek aktuelna.

Dobro, onda izvuci te vesti iz vremena njegovog mandata, jer ih ja stvarno nisam video. Inače, setimo se situacije gde Tramp na Tviteru najavljuje kako će da raketira neka sirijska postrojenja, pa još rečima "evo stižu rakete, lepe i pametne". Rusi nisu reagovali, rakete su pogodile neke ciljeve, niko nije nastradao. Šta misliš zašto? Što se Irana tiče, čini mi se da je baš Bajden pre nekoliko dana rekao kako je vojna opcija protiv Irana uvek aktuelna.
Zapravo to je bilo tokom 2017-2018.

Sećam se teme i na forumu, pratili smo nedeljama testove od Kima. :lol:

The 2017–18 North Korea crisis was a period of heightened tension between North Korea and the United States throughout 2017, which began when North Korea conducted a series of missile and nuclear tests that demonstrated the country's ability to launch ballistic missiles beyond its immediate region and suggested that North Korea's nuclear weapons capability was developing at a faster rate than had been assessed by the U.S. intelligence community

https://en.m.wikipedia.org/wiki/2017–2018_North_Korea_crisis

Zapravo to je bilo tokom 2017-2018.

Sećam se teme i na forumu, pratili smo nedeljama testove od Kima. :lol:

The 2017–18 North Korea crisis was a period of heightened tension between North Korea and the United States throughout 2017, which began when North Korea conducted a series of missile and nuclear tests that demonstrated the country's ability to launch ballistic missiles beyond its immediate region and suggested that North Korea's nuclear weapons capability was developing at a faster rate than had been assessed by the U.S. intelligence community

https://en.m.wikipedia.org/wiki/2017–2018_North_Korea_crisis

To je tačno ono na šta sam i mislio, samo nisam mogao da se setim redosleda događaja. Iz ovog teksta se vidi da je situacija rešena sporazumom Trampa i Kima. E sad, ne znam je li nakon toga bilo nekih incidenata sa Severnom Korejom, to jest do kraja Trampovog mandata...

Да је Трамп добио други Мандат,никада не би дошло до тренутне Специјалне војне операције где су ,
брат брату већ погинуло на стотине хиљада Људи од 24 Фебруара ове Године.
Трамп гаји пријатељске Везе са Русијом-овој Украјини би привезао муда.

Да је Трамп добио други Мандат,никада не би дошло до тренутне Специјалне војне операције где су ,
брат брату већ погинуло на стотине хиљада Људи од 24 Фебруара ове Године.
Трамп гаји пријатељске Везе са Русијом-овој Украјини би привезао муда.
To je verovatno tačno za Ukrajinu ali mislim da bi se sa Iranom zahuktalo.

Северна Кореја никада није ни могла да буде нападнута..немогуће.
Отвори карту света...сама престоница Северне Кореје се налази на пар стотина километара од Пекинга,
на 200,300 Км. од Русије...
алооо

па то Руси и Кинези штите,спонзоришу,одржавају Сев. Кореју у животу,они диригују дешавањима!

И тек да ће да диригују када су већ сад англосакси на коленима.

На колена пред Србе,оооооо
на колена пред Сребе,ооооо

Fora je u tome da bi USA sa tvojim kerom na mjestu predsjednika otprilike jednako dobro funkcionirala.
A to je za državu odlična stvar.

Da li bi oni funkcionisali dobro u svojoj unutrašnjoj politici ili ne, živo me zabole. Poenta je da bi sa mojim kerom ili Trampom na vlasti Amerikanci ostali tamo gde jesu, živeli dobro i nikoga drugoga ne bi bilo briga. Ovako, dobijamo Amerikance koji se mešaju u sve živo, a to stvara nebrojene probleme. Možda ne tebi, ali vi ste svakako navikli da klečite pred drugima, tako da vam i to nije problem.

Da li bi oni funkcionisali dobro u svojoj unutrašnjoj politici ili ne, živo me zabole. Poenta je da bi sa mojim kerom ili Trampom na vlasti Amerikanci ostali tamo gde jesu, živeli dobro i nikoga drugoga ne bi bilo briga. Ovako, dobijamo Amerikance koji se mešaju u sve živo, a to stvara nebrojene probleme. Možda ne tebi, ali vi ste svakako navikli da klečite pred drugima, tako da vam i to nije problem.
Ma miješali su se i s Tramparom, to što "nije ratovao" je slučajno.
Misliš da će Bajden ratovati?

Ma miješali su se i s Tramparom, to što "nije ratovao" je slučajno.
Misliš da će Bajden ratovati?

Ne baš, jer je čovek preduzimao konkretne korake da ne dođe do problema. Dogovarao se sa Rusima, dogovarao se sa Severnom Korejom, za njegovog mandata svi konflikti u koje je upala Amerika nisu bili vojne, nego ekonomske prirode (Kina i Vijetnam). Što se Bajdena tiče, on sam verovatno ne bi ratovao, ali je dovoljno da predsednik SAD koristi zapaljivu retoriku, pa da se stvore konkretni problemi, da ne pričamo o njegovom okruženju gde je sve sam goli idiot.

Back